Android 5 KLP’nin, LOG kayıtları sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google I/O etkinliğinin ardından yeni Nexus 7 lansmanında sergilemeyi planladığı Android 5.0 Key Lime Pie ile ilgili bilgiler bir türlü sızdırılamamış ve ortaya çıkmamıştı. Key Lime Pie kod adıyla gelmesi beklenilen işletim sisteminin, Chromium tarayıcısının hata izleyicisine takıldığı açıklandı.

Hata izleyicisinin Log kayıtlarında KRS36B adlı bir işletim sisteminin Nexus 4 ve Nexus 7’de görünmesi, yeni Android versiyonun test edildiğinin de habercisi olarak karşımıza çıktı. K ile başlayan kod iddialara göre Key Lime Pie işletim sisteminin habercisi olarak karşımıza çıkarken, daha öncelerde ise GingerBread, Jelly Bean ve Ice Cream Sandwich sürümlerinin kodları da sürümün ilk harfinden oluşuyordu.

Android 5 işletim sisteminin özellikle son dönemde gündemde yer edinen bilgilere göre Nexus 5 ile birlikte alıcı karşısına çıkacağı düşünülüyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
512mb ramli telefonlarda sorunsuz çalışacak deniliyordu o zaman acaba büyük firmalar eski telefonlarından bazılarına android 5 güncellemesi verir mi ki? :hmmm

bizim cihazda inşallah alır android 5.0 almazsa bile custom olarak geleceği kesin :eller:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
512mb ramli telefonlarda sorunsuz çalışacak deniliyordu o zaman acaba büyük firmalar eski telefonlarından bazılarına android 5 güncellemesi verir mi ki? :hmmm

bizim cihazda inşallah alır android 5.0 almazsa bile custom olarak geleceği kesin :eller:

firma destek vermese bile costuem romlarin çıkacağı kesin :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
firma destek vermese bile costuem romlarin çıkacağı kesin :)
bizim telefona custom rom geliştiren bir Türk arkadaş var sağolsun çok iyi rom hazırlıyor general mobile kendisiyle ufak bir görüşme yapmış bakarsınız ekibe alır resmiyete döner bizim güncellemeleri o arkadaş vermeye başlar :eller:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
olabilir :)

badmus

badmus

Üye
Beyler bana kalirsa zaten android'in saf halini verseler degil 512mb 256mb ram'li telefonda bile calisir. Ama oyun ve uygulama sıkıntı olur. Bu yuzden Android 5'in 512mb telefonlari desteklemesi normal bisey ama. Üretici firmalar cihazlarina destek vermezler. :oke:

- - - Eklendi - - -

Ayrica Samsung'u ele alayim. Hadi 512mb ramli telefonuna Android 5'i verecek. E tamam da saf halini vermez heralde. Birsürü Touchwiz uygulamasiyla doldurunca telefonun kasmasi normal. Bu yuzden Forever Cyanogenmod Olacaksiniz/Olacağız/Olacağım. :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt