Ohhh Rappppp Sago Keyyyyyyy
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Symbian Pro' Alıntı: Yyyyyyyek Agos Pppppar Hhho Genişletmek için tıkla ... Yoksa bana yabancı dilde küfür'mü ediyorsun?
Symbian Pro' Alıntı: Yyyyyyyek Agos Pppppar Hhho Genişletmek için tıkla ... Yoksa bana yabancı dilde küfür'mü ediyorsun?
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Symbian Pro' Alıntı: Nusroyide ümrüf'ük edlid ıcnabay anab askoy? (Yazdıklarının tersini yazıyorum ) Genişletmek için tıkla ... Anladım zaten dalgasına yazmıştım
Symbian Pro' Alıntı: Nusroyide ümrüf'ük edlid ıcnabay anab askoy? (Yazdıklarının tersini yazıyorum ) Genişletmek için tıkla ... Anladım zaten dalgasına yazmıştım
İhtiyar007 Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Anladım zaten dalgasına yazmıştım Genişletmek için tıkla ... Bende dalgasına olduğunu anlamıştım
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Anladım zaten dalgasına yazmıştım Genişletmek için tıkla ... Bende dalgasına olduğunu anlamıştım
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Symbian Pro' Alıntı: Bende dalgasına olduğunu anlamıştım Genişletmek için tıkla ... ikimizde amma zekiymişiz haa
Symbian Pro' Alıntı: Bende dalgasına olduğunu anlamıştım Genişletmek için tıkla ... ikimizde amma zekiymişiz haa
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Symbian Pro' Alıntı: baya bi saçmaladık Genişletmek için tıkla ... Benim işim bu aga Yani benim için normal bişey
Symbian Pro' Alıntı: baya bi saçmaladık Genişletmek için tıkla ... Benim işim bu aga Yani benim için normal bişey
İhtiyar007 Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Benim işim bu aga Yani benim için normal bişey Genişletmek için tıkla ... benim içinde sorun yok (anlayacağın aynı yolun yolcusuyuz )
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Benim işim bu aga Yani benim için normal bişey Genişletmek için tıkla ... benim içinde sorun yok (anlayacağın aynı yolun yolcusuyuz )
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Symbian Pro' Alıntı: benim içinde sorun yok (anlayacağın aynı yolun yolcusuyuz ) Genişletmek için tıkla ... Yani, ozaman ne diyoruuuuuz; Hepimiiiiiiiiiiiz gardaşıııızzzzzzzzzzzz
Symbian Pro' Alıntı: benim içinde sorun yok (anlayacağın aynı yolun yolcusuyuz ) Genişletmek için tıkla ... Yani, ozaman ne diyoruuuuuz; Hepimiiiiiiiiiiiz gardaşıııızzzzzzzzzzzz
İhtiyar007 Üye Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Yani, ozaman ne diyoruuuuuz; Hepimiiiiiiiiiiiz gardaşıııızzzzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... bu gavgalar nedeeendiiiiir?
Sago.Kaf-Kef' Alıntı: Yani, ozaman ne diyoruuuuuz; Hepimiiiiiiiiiiiz gardaşıııızzzzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... bu gavgalar nedeeendiiiiir?
Sago.Kaf-Kef Üye Konu Sahibi Symbian Pro' Alıntı: bu gavgalar nedeeendiiiiir? Genişletmek için tıkla ... Bu şarkının sadece ilk cümlesini biliyorum k. bakma
Symbian Pro' Alıntı: bu gavgalar nedeeendiiiiir? Genişletmek için tıkla ... Bu şarkının sadece ilk cümlesini biliyorum k. bakma