:hmmm ben 18 oldum
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: çocuk uyursa dedin ya ne alaka arkadaslıga ekle beni Genişletmek için tıkla ... nasıl anlamadım
anil41kocaeli' Alıntı: çocuk uyursa dedin ya ne alaka arkadaslıga ekle beni Genişletmek için tıkla ... nasıl anlamadım
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: okula bı sene geç yazıldıgım icın lıse sona geçtim Genişletmek için tıkla ... bölüm ne
anil41kocaeli' Alıntı: okula bı sene geç yazıldıgım icın lıse sona geçtim Genişletmek için tıkla ... bölüm ne
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: çocuk ne zaman uyursa dedinya neden dedin Genişletmek için tıkla ... çocuk demedim kız dedim ne zaman uyuyosun diye sormuştun ya bende konustuğum kız uyuyunca uyurum dedim
anil41kocaeli' Alıntı: çocuk ne zaman uyursa dedinya neden dedin Genişletmek için tıkla ... çocuk demedim kız dedim ne zaman uyuyosun diye sormuştun ya bende konustuğum kız uyuyunca uyurum dedim
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: he sevgilin var bizi yollar ayırdı Genişletmek için tıkla ... yok ya sevgili değil bizide yollar ayırdı sizin durum neydi
anil41kocaeli' Alıntı: he sevgilin var bizi yollar ayırdı Genişletmek için tıkla ... yok ya sevgili değil bizide yollar ayırdı sizin durum neydi
Anil-D Üye ne? - - - Eklendi - - - bizim durum o istambuldaydı ben ablama gttgmde goruşuyoduk sonradan bu başka bırı bulmuş bende ayrılalım dedim şimdi o beni arıyor
ne? - - - Eklendi - - - bizim durum o istambuldaydı ben ablama gttgmde goruşuyoduk sonradan bu başka bırı bulmuş bende ayrılalım dedim şimdi o beni arıyor
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: ne? - - - Eklendi - - - bizim durum o istambuldaydı ben ablama gttgmde goruşuyoduk sonradan bu başka bırı bulmuş bende ayrılalım dedim şimdi o beni arıyor Genişletmek için tıkla ... neyse ben kaçar hayırlı sabahlar cümleten.
anil41kocaeli' Alıntı: ne? - - - Eklendi - - - bizim durum o istambuldaydı ben ablama gttgmde goruşuyoduk sonradan bu başka bırı bulmuş bende ayrılalım dedim şimdi o beni arıyor Genişletmek için tıkla ... neyse ben kaçar hayırlı sabahlar cümleten.
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: ne? - - - Eklendi - - - bizim durum o istambuldaydı ben ablama gttgmde goruşuyoduk sonradan bu başka bırı bulmuş bende ayrılalım dedim şimdi o beni arıyor Genişletmek için tıkla ... yapma ya bende bodrumda yaşyodum sonra ankaraya taşındık o orda kaldı ben burda guvensizlik oluştu bitirdim bende
anil41kocaeli' Alıntı: ne? - - - Eklendi - - - bizim durum o istambuldaydı ben ablama gttgmde goruşuyoduk sonradan bu başka bırı bulmuş bende ayrılalım dedim şimdi o beni arıyor Genişletmek için tıkla ... yapma ya bende bodrumda yaşyodum sonra ankaraya taşındık o orda kaldı ben burda guvensizlik oluştu bitirdim bende
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSİN YARIN AKŞAM GEL BEN GELEBIlirsem gelcem Genişletmek için tıkla ... ben hep burdayım bekleriz seni sende dinlen bence kardeşim
anil41kocaeli' Alıntı: iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSİN YARIN AKŞAM GEL BEN GELEBIlirsem gelcem Genişletmek için tıkla ... ben hep burdayım bekleriz seni sende dinlen bence kardeşim
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: tamam dostum iyi arkadaş oldun bana saol Genişletmek için tıkla ... sen sağol asıl :
anil41kocaeli' Alıntı: tamam dostum iyi arkadaş oldun bana saol Genişletmek için tıkla ... sen sağol asıl :