luckysleven
Üye
Htc WP8 Serisi Flaslama Yöntemi
Arkadaşlar güncelleme sonrası yada güncelleme harici sorunları çözmek için flaslama yöntemini aşağıya yazıyorum işinize yarar umarım. Bende güncelleme sonrası reset sorunu vardı flas sonrası şimdilik sorun yok.
Bu yöntem illa işe yarayacak diye bir şey de yok ama en azından fabrika ayarlarına geri dönmekten daha verimli bir işlem.
Ayrıca telefonunuzda olabilecek sorunlardan tabiki sorumlu değilim : )
*İndirilmesi gerekenler
-
-
*Yapılması gerekenler
- Önce driverı pc ye kuruyoruz
- Daha sonra ses kısma+ses açma+power tuşlarına basılı tutuyoruz
- Telefon titreyince power tuşunu bırakıyoruz
- Beyaz ekranda yazılar ve barkodlar gözükünce diğer tuşları da bırakıyoruz
- Telefonu pc ye bağlıyoruz
- Pc ye indirdiğimiz exe dosyasını çalıştırıyoruz ve adımları takip ederek yüklemeyi başlatıyoruz
- Yükleme başladıktan 10-15 saniye sonra telefon bir kere reset atıyor sonra açılıp yükleme devam ediyor .
Yükleme ortalama 10 dakika sürüyor ve yükleme bittikten sonra ekranda tebrikler vsvs yazıyor telefon tekrar başlıyor hepsi bu kadar .. Ayrıca şarjınız her ihtimale karşı %50 veya daha fazla olsun .
** Yükleme sırasında usb bağlantınızın kesilmemesine dikkat edin
Tekrar diyorum herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum
edit: yukarıdaki sürüm telefon ile gelen sürümdür . Flasdan sonra güncellemeleri yapmayı unutmayın
Bu yöntem illa işe yarayacak diye bir şey de yok ama en azından fabrika ayarlarına geri dönmekten daha verimli bir işlem.
Ayrıca telefonunuzda olabilecek sorunlardan tabiki sorumlu değilim : )
*İndirilmesi gerekenler
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(driver)-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(yazılım)*Yapılması gerekenler
- Önce driverı pc ye kuruyoruz
- Daha sonra ses kısma+ses açma+power tuşlarına basılı tutuyoruz
- Telefon titreyince power tuşunu bırakıyoruz
- Beyaz ekranda yazılar ve barkodlar gözükünce diğer tuşları da bırakıyoruz
- Telefonu pc ye bağlıyoruz
- Pc ye indirdiğimiz exe dosyasını çalıştırıyoruz ve adımları takip ederek yüklemeyi başlatıyoruz
- Yükleme başladıktan 10-15 saniye sonra telefon bir kere reset atıyor sonra açılıp yükleme devam ediyor .
Yükleme ortalama 10 dakika sürüyor ve yükleme bittikten sonra ekranda tebrikler vsvs yazıyor telefon tekrar başlıyor hepsi bu kadar .. Ayrıca şarjınız her ihtimale karşı %50 veya daha fazla olsun .
** Yükleme sırasında usb bağlantınızın kesilmemesine dikkat edin
Tekrar diyorum herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum

edit: yukarıdaki sürüm telefon ile gelen sürümdür . Flasdan sonra güncellemeleri yapmayı unutmayın

keşke olsa