Htc WP8 Serisi Flaslama Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Htc WP8 Serisi Flaslama Yöntemi
Arkadaşlar güncelleme sonrası yada güncelleme harici sorunları çözmek için flaslama yöntemini aşağıya yazıyorum işinize yarar umarım. Bende güncelleme sonrası reset sorunu vardı flas sonrası şimdilik sorun yok.

Bu yöntem illa işe yarayacak diye bir şey de yok ama en azından fabrika ayarlarına geri dönmekten daha verimli bir işlem.

Ayrıca telefonunuzda olabilecek sorunlardan tabiki sorumlu değilim : )

*İndirilmesi gerekenler

- (driver)

- (yazılım)

*Yapılması gerekenler

- Önce driverı pc ye kuruyoruz
- Daha sonra ses kısma+ses açma+power tuşlarına basılı tutuyoruz
- Telefon titreyince power tuşunu bırakıyoruz
- Beyaz ekranda yazılar ve barkodlar gözükünce diğer tuşları da bırakıyoruz
- Telefonu pc ye bağlıyoruz
- Pc ye indirdiğimiz exe dosyasını çalıştırıyoruz ve adımları takip ederek yüklemeyi başlatıyoruz
- Yükleme başladıktan 10-15 saniye sonra telefon bir kere reset atıyor sonra açılıp yükleme devam ediyor .

Yükleme ortalama 10 dakika sürüyor ve yükleme bittikten sonra ekranda tebrikler vsvs yazıyor telefon tekrar başlıyor hepsi bu kadar .. Ayrıca şarjınız her ihtimale karşı %50 veya daha fazla olsun .

** Yükleme sırasında usb bağlantınızın kesilmemesine dikkat edin

Tekrar diyorum herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum :oke:

edit: yukarıdaki sürüm telefon ile gelen sürümdür . Flasdan sonra güncellemeleri yapmayı unutmayın

• Beğen
Tepkiler: beats, OttomaN TigeR ve acoustic

Plesk234

Üye
Htc kullanıcıları için yararlı bi konu.Tşkler

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
ÖEY

ÖEY

Üye
Güzel çalışma htc cihaz kullanıcılarının işine yarayacaktır.:tşk:

• Beğen
acoustic

acoustic

Üye
Dostum eline emeğine sağlık, Senin bu konun çok işimize yarayacak.

Sen deki daha fazla alan yarat kısmındaki temizleme işlemi nasıl yapılıyor, bir resim veya video ile bize gösteririmisin ben de halen bir aktivitesi yok :(

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk: Arkadaşımın HTC sine bir şey olursa gelirim buraya :)

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum eline emeğine sağlık, Senin bu konun çok işimize yarayacak.

Sen deki daha fazla alan yarat kısmındaki temizleme işlemi nasıl yapılıyor, bir resim veya video ile bize gösteririmisin ben de halen bir aktivitesi yok :(

Şimdi ss koyarım :oke:

- - - Eklendi - - -

:tşk: Arkadaşımın HTC sine bir şey olursa gelirim buraya :)

ya şu reset derdinden kurtuldum ya artık telefon yansada umrumda olmaz : ) tabi bilmiyorum 2-3 gün e yine başlarsa reset problem kesin gdr2 de ozaman yine flaslarım yapmam güncelleme falan : )

- - - Eklendi - - -

şimdi güncellemeden sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm daha fazla alan yarat uygulamasında geçici dosyalar bölümü yoktu . Sonra daha fazla alan yarat uygulamasını güncelledim tekrar açtım boş alan 1.11 gbtı 1.23gb oldu.

Ayrıca geçici dosyalara bir kere dokunuyorum 0 bayt yazsa bile telefon belirli aralıklarla temizliyor ve diğer klasörüm şişmiyor

- - - Eklendi - - -

ama o zamanlama olayını çözemedim . yani madem basınca çalışıyor neden zamanlama seçeneği koymuş ?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca 3 tane güncelleme yaptım. 1. güncellemeden sonra uygulamalara yandex geldi ama yine arama tuşunda bing vardı yani yine arama motorunu seçemiyorum

görüldüğü gibi arama motoru seçeneği yok.

Bir başka saçmalık ise kamera tuşuna uygulama ekleme seçeneği var ama aktif değil

- - - Eklendi - - -

Bir dakikaa şimdi çözdüm mevzuyu : ) Ya diyorum bende bu turkcell rom olayı nedir. Bende ie sekmelerinde boyuna vodafone linkleri var demekki benimki vodafone romu : ) Durum böyle olunca da turkcell romlu telefonlarda arama motoru seçiliyor ama vodalarda seçilmiyor. Tabi bunun gibi bir kaç değişiklik daha olabiliyor telefonlarda . Vay arkadaş yine kurtulamadım şu vodafone dan : )

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve acoustic
acoustic

acoustic

Üye
Caps için teşekkürler senin daha fazla alan yarat kısmı 0 olarak gözüküyor bende hiç 150 MB aşağı inmedi ve de hafıza,şişiyor Turkcell den aldım peki belki de senin ki de farklı bir rom olmasın.

ÖEY

ÖEY

Üye
Kardeş bugün sizin için teleservisi arayıp konuştum. Çıkan bayana yazılım yükletmek istiyorum diye anlattım durumu. Bana direkt olarak 20 gün dedi. Bana otomatiğe bağlamış gibi geldi. Yani artık o kadar çok cihaz model için 20 gün demişki alışmış direkt 20 gün diyor ama bana o kadar sürmez gibi geldi. En fazla 4-5 gün o da çok cihaz varsa:oke:

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bugün sizin için teleservisi arayıp konuştum. Çıkan bayana yazılım yükletmek istiyorum diye anlattım durumu. Bana direkt olarak 20 gün dedi. Bana otomatiğe bağlamış gibi geldi. Yani artık o kadar çok cihaz model için 20 gün demişki alışmış direkt 20 gün diyor ama bana o kadar sürmez gibi geldi. En fazla 4-5 gün o da çok cihaz varsa:oke:

Dedim ben sana : ) ya birdaha teleservice mi aslaaa yolda ismini görsem kaldırım değiştiririm o kadar diyorum : ) bu arada flastan sonra 1 kere daha res attı ama başka atmadı biraz daha beklicem yine res atarsa yine basıcam flası haha nasıl olsa öğrendim artık gdr2 güncellemesini de yapmam artık

acoustic

acoustic

Üye
Dedim ben sana : ) ya birdaha teleservice mi aslaaa yolda ismini görsem kaldırım değiştiririm o kadar diyorum : ) bu arada flastan sonra 1 kere daha res attı ama başka atmadı biraz daha beklicem yine res atarsa yine basıcam flası haha nasıl olsa öğrendim artık gdr2 güncellemesini de yapmam artık

alıştın evet dikkat et de sakın lumia Flash lamayasın htc ye :alkiskeşke olsa

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
alıştın evet dikkat et de sakın lumia Flash lamayasın htc ye :alkiskeşke olsa

haha dün aklıma geldi aslında lumia romu bulup flaslasam ne olur diye düşündüm de yemedi : )

- - - Eklendi - - -

evet an itibari ile 2. resetimi yedim : ) gece eve gelince sabaha kadar flaslicam telefonu !

acoustic

acoustic

Üye
Aslında yapacak bir çılgın vardır htc 8s for lumia :P süper olur ben de Flash atsam mı ne dersin daha fazla alan yarat kısmı çalışır mı

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Aslında yapacak bir çılgın vardır htc 8s for lumia :P süper olur ben de Flash atsam mı ne dersin daha fazla alan yarat kısmı çalışır mı

at bence şimdi şarja koydum telefonu birazdan başlarım flaslamaya : )

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yazılım Destek bölümüne taşıyorum. Konu ve emek için teşekkürler.

• Beğen
acoustic

acoustic

Üye
at bence şimdi şarja koydum telefonu birazdan başlarım flaslamaya : )

Ya ben çekiniyorum sıkıntı olur diye acaba atsam mı neler değişiyor onuda çok merakda ediyorum bilmiyorum yapsam mı

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben çekiniyorum sıkıntı olur diye acaba atsam mı neler değişiyor onuda çok merakda ediyorum bilmiyorum yapsam mı

çok basit ya bende en başta çekindim ama 5-10 dakikalık iş : )

- - - Eklendi - - -

hatta flaslicam şimdi

IVI-Elia

Üye
haha dün aklıma geldi aslında lumia romu bulup flaslasam ne olur diye düşündüm de yemedi : )

- - - Eklendi - - -

evet an itibari ile 2. resetimi yedim : ) gece eve gelince sabaha kadar flaslicam telefonu !

dene Bi istersen lumia 920 romu flashla data sense de var :D

- - - Eklendi - - -

:aha:

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi

dene Bi istersen lumia 920 romu flashla data sense de var :D

- - - Eklendi - - -

:aha:

şu here ve lens uygulamaları olmasa nokiaya özel flaslarım aslında ama onlar olduğu için sorun olur diye düşünüyorum sonuçta yazılımlar aynı : )

- - - Eklendi - - -

bu arada sorun %100 gdr2 de yine flasladım telefonu ve güncellemeleri yapmadım şimdi yağ gibi çalışıyor ama güncelleme yapamadığım için daha fazla alan yarattaki özellik aktif olmadı buyüzden de diğer klasörü şişiyor : (

kadirbab08

Üye
şu reset sorunundan bi kurtulsak hayırlısıyla aldığıma pişman olmaya başlayacam yani

Üst Alt