General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Kim hangi telefonu kullanmak istiyorsa kullansın.

1500 TL cihazda sirun verir 600 TL cihazda bu biraz şans işi.

Ayrıca donanımsal olmadıktan sonra her sorun çözülür.

Bu sitede nasıl bir fanatizm anlayışı var anlamış değilim.

Muhtemel tek tahminim çoğunluğun ergen olması.

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

muslumcu46

muslumcu46

Üye
samsung dan prim mi alıyorsun ?
donanım kalıtesı bellıdır parcaları kendılerı uretmıyor ısmı bellı sanı bellı
hıc bılgısayardan anlarmısın bılmem ama bı bılgısayar aldıgında örn. casper ıcındekı parcaları caspermı uretıyor farklı fırmalardanmı gelıyor bı dusun
guncelleme vermıcekelr demıssın neye gore dayanarak soluyosun teyyareden atıp tutmayın gıt bıraz arastır kafana gore seyler yazma buraya adamlar her turlu telefonu destekleyeceklerını açıkladılar telefondakı sıkıntılıları duzeltmek ıcın yazılımsal yardım yapan kısıler var ama sen o kucucuk samsung dunyanda bunları bılmıyosun
adam akıllı rom yok dıyosunda rom yapan arkadaşımız burakgon elınden gelen tum eksıklerı kapatıyor ve emın ol cok hızlı romları var
:oke:
Helal Olsun Kardeşcan.
Hocam ne olursa emeğe saygımız var rom yapan arkadaşın ellerine sağlık ama benım şahsi görüşüm orjinal romdan vazgeçmemektir.
Ben galaxy w kullanıyordum rom yükledimde ne oldu ?
Hiç bir fark olmuyor açıkca söyliyim bunu sen biraz androidden anlıyorsan titanium backup ile gereksiz programları kaldıracaksın telefon zaten yağ gibi oluyor . Yinede burak arkadaşımızın pc sinin rami hiç yavaşlamasın :alkis

06kubilay06

06kubilay06

Üye
:oke:
Helal Olsun Kardeşcan.
Hocam ne olursa emeğe saygımız var rom yapan arkadaşın ellerine sağlık ama benım şahsi görüşüm orjinal romdan vazgeçmemektir.
Ben galaxy w kullanıyordum rom yükledimde ne oldu ?
Hiç bir fark olmuyor açıkca söyliyim bunu sen biraz androidden anlıyorsan titanium backup ile gereksiz programları kaldıracaksın telefon zaten yağ gibi oluyor . Yinede burak arkadaşımızın pc sinin rami hiç yavaşlamasın :alkis
zaten burakgon hocamız artık orjınal romada destek verıyor :D bı sure sonra gene orjınal rom kullanmaya baslıcaz gıbı :D

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
zaten burakgon hocamız artık orjınal romada destek verıyor :D bı sure sonra gene orjınal rom kullanmaya baslıcaz gıbı :D
:alkisohh :D
orjinal rom var ise bende varım :D hadi hayırlısı dört gözle bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
06kubilay06

06kubilay06

Üye
s3 çıktıgında zamanında 1500-2000 tl para verdıler
sımdı telefon 1100 tl ye dustu
ve s3 e yakın bır telefonun cıkıs fıyatının 600 tl olması yaralarına tuz basıyor ama haksız degıller zamanıdna bende 2000 tl versem ve 1 sene sonra 1100 e dusse yara olusur e bıde benım telefonuma yakın bır cıhazın 600 tl cıkıs fıyatı olaması yarama tuz basmak oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
s3 çıktıgında zamanında 1500-2000 tl para verdıler
sımdı telefon 1100 tl ye dustu
ve s3 e yakın bır telefonun cıkıs fıyatının 600 tl olması yaralarına tuz basıyor ama haksız degıller zamanıdna bende 2000 tl versem ve 1 sene sonra 1100 e dusse yara olusur e bıde benım telefonuma yakın bır cıhazın 600 tl cıkıs fıyatı olaması yarama tuz basmak oluyor :D
D:
:D :D güldürdün reis :D
valla parası bol olan s3 alsın sonradan pişman olacaktır tıpkı benım oldugum gibi :d
samsungtan vazgeçin firmayı savunmayın yav babanızın şirketimi şeffat olun biraz iyi düşünün :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
samsung dan prim mi alıyorsun ?
donanım kalıtesı bellıdır parcaları kendılerı uretmıyor ısmı bellı sanı bellı
hıc bılgısayardan anlarmısın bılmem ama bı bılgısayar aldıgında örn. casper ıcındekı parcaları caspermı uretıyor farklı fırmalardanmı gelıyor bı dusun
guncelleme vermıcekelr demıssın neye gore dayanarak soluyosun teyyareden atıp tutmayın gıt bıraz arastır kafana gore seyler yazma buraya adamlar her turlu telefonu destekleyeceklerını açıkladılar telefondakı sıkıntılıları duzeltmek ıcın yazılımsal yardım yapan kısıler var ama sen o kucucuk samsung dunyanda bunları bılmıyosun
adam akıllı rom yok dıyosunda rom yapan arkadaşımız burakgon elınden gelen tum eksıklerı kapatıyor ve emın ol cok hızlı romları var
Nokia da symbiana destek verecegini aciklamisti. Arkadasim bundan onceki telefona da destek veriyordu onu kimse kullanmiyor niyeyse. Samsunga calismak ne alaka ucuz oldugu icin aldim yoksa htc veya iphone istiyordum. S3'e 600 tl verdim vallahi hic te enayi hissetmiyorum kendimi. Samsung uretmese de dunya capinda ismini duyurmus bi marka. General mobile gibi sacmalik degil. Herkeste bir dunya sorun var. Samsung en iyi degil ama mecburen kullanıyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende hiç sorun yok çok şükür

cerkezkoylu

Üye
Aynı sorun bende de var uygulamalardan verileri sildim olmadı uygulamayı komple silip yükledim yine olmadı o ilk açılışta gelen senkronizasyon ekranı bir daha gelmiyor direkt bağlanıyor. çözümünü bulduğunuzda buradan paylaşırsanız sevinirim...

Aynen kardesim bende ne yaptiysam olmadi bi çözüm yolu bulursam paylasirim tabiki.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar telefon kıyas.la ya konulmus bılgınıze
cızılmez ekran ve radyo yok demısler

en alt taraflarda tercih yüzdesi var bi bakın derim :D

- - - Eklendi - - -

Nokia da symbiana destek verecegini aciklamisti. Arkadasim bundan onceki telefona da destek veriyordu onu kimse kullanmiyor niyeyse. Samsunga calismak ne alaka ucuz oldugu icin aldim yoksa htc veya iphone istiyordum. S3'e 600 tl verdim vallahi hic te enayi hissetmiyorum kendimi. Samsung uretmese de dunya capinda ismini duyurmus bi marka. General mobile gibi sacmalik degil. Herkeste bir dunya sorun var. Samsung en iyi degil ama mecburen kullanıyorum.
600 tl verdıysen senı kutlarım
ama gelipte burda kullanamdıgın bı telefonu kötüleyemezsın

• Beğen
Tepkiler: stay23
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
arkadaşlar telefon kıyas.la ya konulmus bılgınıze
cızılmez ekran ve radyo yok demısler

en alt taraflarda tercih yüzdesi var bi bakın derim :D

- - - Eklendi - - -

600 tl verdıysen senı kutlarım
ama gelipte burda kullanamdıgın bı telefonu kötüleyemezsın

Senin verdigin linke bakilacak olursa iphone 5ten de iyi. Tamamen saçmalık.

Goldda kullandim biraz ama yinede S3 degil

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Senin verdigin linke bakilacak olursa iphone 5ten de iyi. Tamamen saçmalık.

Goldda kullandim biraz ama yinede S3 degil
ya arkadaşım güldürme ya şakamısın :D
nesi saçmalık bi açıkla özellikler belli daha nesıne saçmalık dıyorsun :D
bak lınke tıkla alt tarafta tercih yuzdesı var onca ınsan bu telefonu secmıs hepsımı hata yaptı
su konunun oncekı sayfalarıan bı bak adamının bırı geldı dedıkı ben s3 um var ama teelfonu kotulemedı aksıne sevınmıstı herkes kalıtelı ucuz telefon kullanabılıyor dıye neyse ne kadar analtsak boş sen bildiğini oku :D

- - - Eklendi - - -

general mobile discovery tercih edenler % 94 44 kişiyle
apple iphone 5 tercih edenler % 6 3 kişiyle :))

general mobile tercih edenler % 90 356 kişiyle
samsung galaxy s3 tercih edenler % 10 40 kişiyle

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
ya arkadaşım güldürme ya şakamısın :D
nesi saçmalık bi açıkla özellikler belli daha nesıne saçmalık dıyorsun :D
bak lınke tıkla alt tarafta tercih yuzdesı var onca ınsan bu telefonu secmıs hepsımı hata yaptı
su konunun oncekı sayfalarıan bı bak adamının bırı geldı dedıkı ben s3 um var ama teelfonu kotulemedı aksıne sevınmıstı herkes kalıtelı ucuz telefon kullanabılıyor dıye neyse ne kadar analtsak boş sen bildiğini oku :D

- - - Eklendi - - -

general mobile discovery tercih edenler % 94 44 kişiyle
apple iphone 5 tercih edenler % 6 3 kişiyle :))

general mobile tercih edenler % 90 356 kişiyle
samsung galaxy s3 tercih edenler % 10 40 kişiyle
Asıl sen şaka mısın? Orada kullanmadığım halde bende oy verebiliyorum. Performans açısından tek bir önceliği yok. Ben fiyatına göre kötülemiyorum zaten. 600 liraya wonder alınacağına bu alınmalı. Ama S3'ten asla iyi olamaz bunu da kabullen :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Asıl sen şaka mısın? Orada kullanmadığım halde bende oy verebiliyorum. Performans açısından tek bir önceliği yok. Ben fiyatına göre kötülemiyorum zaten. 600 liraya wonder alınacağına bu alınmalı. Ama S3'ten asla iyi olamaz bunu da kabullen :)
s3 den ıyı dediğimi hatırlamıyorum :)
aksıne s3 e yakın bır cıhaz demıstım :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Anlamsız bir tartışma. Lütfen bu tartışmaya bir son verin.

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve 06kubilay06

neksussword

Üye
bikere 600 tl çok ucuz s3 alanlar kerizmi afedersinizde bende note kullanıyorum 1500 tlye aldım kesin bi sorunu vardır veya dayanıklı deildir yoksa 600 tl den çok eder bu donanımlı teller

Baskentliia

Baskentliia

Üye
gm discoveqy kullanıcı hataları çoğalıyor

thebancally

Üye
bikere 600 tl çok ucuz s3 alanlar kerizmi afedersinizde bende note kullanıyorum 1500 tlye aldım kesin bi sorunu vardır veya dayanıklı deildir yoksa 600 tl den çok eder bu donanımlı teller
evet samsung kazıklıyor sizi :D eline al telefonu öyle konuşun.Samsung un malzeme kalitesi ne ise discovery de o plastik.S3 2000 tl den 1100 tl ye düşüyorsa var sen düşün.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kingston class 10 16 gb hafıza kartı aldım :) 45 tl ama olsun

neksussword

Üye
ne alaka ne plastiği gorilla class var samsung s2 üstü tellerde bilmeden konuşma ekrana parmağımla bastırsam son güç ginede bişey olmas denedim hatta 16 kes bastırdım hayla bişey olmadı yoksa ne siye 1500 tl verek 600 tlye bi sorunu vardır o telin kesinlikle veya markasındanda olabilir

Üst Alt