General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
dogruları söylemek ne zaman karalama oldu

Doğruları söylerken isim ve firma kullanıyorsunuz ve kişiler burda değil buda tek taraflı yorum oluyor.Dediğim gibi bir çok cihaz kullandım bende sorunlar yaşadım sadece ilgili firma ile mail ve yetkili mercilere gerekenleri söyledim.Sizin burada yaptığınız söylem doğru değil kaldıki zaten sizin yorumlarınıza bakarak insanlar telefondan vazgeçecek değiller siteyi araştırırsanız görürsünüz ve buradaki sürekli üyelerde bilir site politikası gereği olumsuz yönde hiç bir yoruma izin verilmez.Memnun kalmamış sıkıntı yaşamışsınız belliki bunun tüketici hakları mahkesi var elinizdeki servis formu ve faturanız ile başvurabilirsiniz.Saygılarımla

salih1478

Üye

Doğruları söylerken isim ve firma kullanıyorsunuz ve kişiler burda değil buda tek taraflı yorum oluyor.Dediğim gibi bir çok cihaz kullandım bende sorunlar yaşadım sadece ilgili firma ile mail ve yetkili mercilere gerekenleri söyledim.Sizin burada yaptığınız söylem doğru değil kaldıki zaten sizin yorumlarınıza bakarak insanlar telefondan vazgeçecek değiller siteyi araştırırsanız görürsünüz ve buradaki sürekli üyelerde bilir site politikası gereği olumsuz yönde hiç bir yoruma izin verilmez.Memnun kalmamış sıkıntı yaşamışsınız belliki bunun tüketici hakları mahkesi var elinizdeki servis formu ve faturanız ile başvurabilirsiniz.Saygılarımla
adamlardan servis formu istiyorum ölü piksel olduguna dair vermiyorlar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
adamlardan servis formu istiyorum ölü piksel olduguna dair vermiyorlar

Tamam ozaman mutlaka bir servis formu verecekler size siz hakem heyetine başvurduğunuzda konuyu bu şekilde dilekçenizde belirtiniz.Zaten hakem heyetide bilirkişiye mutlaka telefonu inceletecektir gerekirse yetkili servisten açıklama isteyecektir.

aBouT

aBouT

Üye
bu telefonu wifi modem olarak kullanma ozellıgı varmi ?

salih1478

Üye

Tamam ozaman mutlaka bir servis formu verecekler size siz hakem heyetine başvurduğunuzda konuyu bu şekilde dilekçenizde belirtiniz.Zaten hakem heyetide bilirkişiye mutlaka telefonu inceletecektir gerekirse yetkili servisten açıklama isteyecektir.
ama şöyle bişey var telefonla oynamışlar şuan ölü piksel gözükmüyor yazılımla düzelttik diyolar inandırıcı gelmiyor bana ekrana müdahale edilmiş gibi geliyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ama şöyle bişey var telefonla oynamışlar şuan ölü piksel gözükmüyor yazılımla düzelttik diyolar inandırıcı gelmiyor bana ekrana müdahale edilmiş gibi geliyor

Hiç sorun değil arkadaşım siz yapılan işlemi anlatıp teknik incelem isteme hakkına sahipsiniz.Ancak size şu hatırlatmayıda yapayım eğerki kullanımdan kaykaklı sorun tespit edilirse tarafınıza firmanın dava açabileceğini unutmayınız.Çünkü tebligatınız onlara ulaşır ulaşmaz zaten siz istemesinizde servis formunuz heyete gönderilir.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
güzel cihaz değil sonuçta general mobile yanı kontrol ettım telı malzemesi filan berbat artı donanımı i örünüyor ama tabanı bellı general mobıle yanı ence almaya değmez çok hata vercek gibi
arkadaşım senin telefonun bu telefondan daha güzel niye yorum yapıyorsun ortamı geriyorsun? s3 e 1200-1300 tl verdiğin için içerliyor olabilirmisin?

emre_2535

emre_2535

Üye
arkadaşlar ben bu cihazı 10 gündür kullanıyorum ve inanın çok memnunum oldukça kullanışlı ve stabil şimdilik tek sorun aksesuar onu da internetten halledebiliriz. cihazla ilgili bir tek facebook profillerini rehberle senkronize edemedim uygulamayı ilk açarken gelen senkronizasyon ekranında senkronize etme seçeneğini işaretledim şimdide düzeltemiyorum uygulamalardan verileri temizledim facebook uygulamasını silip tekrar yükledim ama senkronizasyon ekranı tekrar gelmedi bir türlü nasıl senkronize edebilirim yardımcı olabilecek arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum...

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ahh bide uygulama hatası vermese :/

AHMED...

AHMED...

Üye
uygulama hatası derken

cerkezkoylu

Üye
Arkadaslar benim de senkronizasyon sorunum var senkronize edemiyorum facebook u ilk giriste senkronize etme demistim sonradan senkronize etmek istedim ama ne yaptiysam senkronize edemedim bilgisi olan arkadaslardan yardim lutfen. Discovery beyaz kullaniyorum bu arada 15 gundur.

AHMED...

AHMED...

Üye
bunu bulamazsam 400e wonder 600 s2 var ikiside ikinci el ama bir yıl garantileri devam ediyor mantıklımi almak

freeze_king

freeze_king

Üye
Arkadaslar telefonun kendi tarayicisini kullaniyorum ana menuye donmek istedigimde 10 sn veya daha fazla ekran siyah bekliyorum sonra yine eski haline donuyor ...onceleri boyle sorun yoktu virus var desem iki tane virus programi var dr.web ve 360mobile security diger 5 browserimda da boyle sizce ne olabilir ??

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
bunu bulamazsam 400e wonder 600 s2 var ikiside ikinci el ama bir yıl garantileri devam ediyor mantıklımi almak
S2 al kardesim daha iyidir. Gonlum htcden yana ama malum telefonlari bir hayli pahali.

Baltalamak degil ama sorunlar akar gider boyle. Onceki telefonlari gibi guncelleme de vermeyecekler. Guncellemeyi bosverin adam akilli rom da yok kimse de ugrasmaz. Donanim kalitesinin ne oldugu da mechul. Yine olsa yine s3 alirdim :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Rom var.

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
muslumcu46

muslumcu46

Üye
Hocam kullanıcılar listesine benide ekleyin siyah discovery :alkis
Telefon hakkında inceleme videosu çekeceğim
İnternet hızı galaxy wonder a göre çok çok iyi (eski galaxy w kullanıcısıyım)
oyun performansı bi kaç oyun yükledim ama henüz hepimizin merak ettiği oyunları yüklemedim onlarıda yüklediğimde kapsamlı bir inceleme videosu çekeceğim işallah.
Arkadaşlar telefonun dış kabı klasik samsunglar gibi plastik kötü bir malzeme.
He telefona çamur atan çok oldu kardeşim yapmayın bunu yav Samsung benım babamın oğlu değil yada general mobile ulan gerçek neyse biz onu konuşuruz samsung galaxy w den ve de samsungun bir çok modelini sollar he ısınma sorunu yok mesela s3 te ısınma sorunu var neyse kıyaslama yapmayayım sonra bağımlıları felan gelir :D

Herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
he eksileri :D Garibanlıgın gözü kör olsun başka telefonum olmadıgı için discovery ile çektim yani telefonu göremiceksiniz :(
-Telefon çok ince yere düşürürseniz telefon pert olabilir o yüzden dikkat
he bide biraz büyük büyük sevenler için ideal bir telefon ama uzun bir süre elinizde tutunca eliniz uyuşuyor :D
he bide müzik çalarını kötüleyen arkadaşlar olmuştu müzik çalarıda gayet iyiymiş Andoid Sürümü : 4.2.1 güncellemede sıkıntı çıkmayacağına dair teminler verildi sözler verildi .

emre_2535

emre_2535

Üye
Arkadaslar benim de senkronizasyon sorunum var senkronize edemiyorum facebook u ilk giriste senkronize etme demistim sonradan senkronize etmek istedim ama ne yaptiysam senkronize edemedim bilgisi olan arkadaslardan yardim lutfen. Discovery beyaz kullaniyorum bu arada 15 gundur.
Aynı sorun bende de var uygulamalardan verileri sildim olmadı uygulamayı komple silip yükledim yine olmadı o ilk açılışta gelen senkronizasyon ekranı bir daha gelmiyor direkt bağlanıyor. çözümünü bulduğunuzda buradan paylaşırsanız sevinirim...

06kubilay06

06kubilay06

Üye
S2 al kardesim daha iyidir. Gonlum htcden yana ama malum telefonlari bir hayli pahali.

Baltalamak degil ama sorunlar akar gider boyle. Onceki telefonlari gibi guncelleme de vermeyecekler. Guncellemeyi bosverin adam akilli rom da yok kimse de ugrasmaz. Donanim kalitesinin ne oldugu da mechul. Yine olsa yine s3 alirdim :)
samsung dan prim mi alıyorsun ?
donanım kalıtesı bellıdır parcaları kendılerı uretmıyor ısmı bellı sanı bellı
hıc bılgısayardan anlarmısın bılmem ama bı bılgısayar aldıgında örn. casper ıcındekı parcaları caspermı uretıyor farklı fırmalardanmı gelıyor bı dusun
guncelleme vermıcekelr demıssın neye gore dayanarak soluyosun teyyareden atıp tutmayın gıt bıraz arastır kafana gore seyler yazma buraya adamlar her turlu telefonu destekleyeceklerını açıkladılar telefondakı sıkıntılıları duzeltmek ıcın yazılımsal yardım yapan kısıler var ama sen o kucucuk samsung dunyanda bunları bılmıyosun
adam akıllı rom yok dıyosunda rom yapan arkadaşımız burakgon elınden gelen tum eksıklerı kapatıyor ve emın ol cok hızlı romları var

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve muslumcu46

Üst Alt