1300 tl bütçe için telefon

Sponsorlu Bağlantılar

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
1300 tl bütçe için telefon
arkadaşlar 1300 tl civarı bütçem var skafamdada nexus 4 var s4 le arasında gidip geliyodum ama s4 e okadar para veremem suan nexus 4 olumlu ve olumsuz yönlerini yazarmısınız veya o paraya bundan daha iyi telefon var diyebilirmisiniz :)

LimePie

LimePie

Üye
nexus 4 ün olumlu yanı gpusudur adreno 320 onada open gl 3 desteği geldiği için birde 2 gb ram kötü yanları kamera ses dandik o kadar iyi değil ekran kalitesi iyi değilmiş. Bunlar note 2 de alabilirsiniz o daha iyi bir cihaz :oke:

Baskentliia

Baskentliia

Üye
samsung galaxy s4 s3 sony xperia z

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
note 2 de cok büyük telefon ya ://

- - - Eklendi - - -

s4 le experiada pahalı bütce 1300 tl beyler

fk555897

fk555897

Üye
Nexus 4'ün olumlu yönleri : Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci, Adreno 320 GPU, 2 GB RAM, Google'dan güncelleme desteği.
Nexus 4'ün olumsuz yönleri : microSD kart desteği yok, multimedya özellikleri ortalama düzeyde.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Nexus 4 her yönüyle cok çok iyi bir cihaz .
Performans yönü piyasinin en iyilerinden . Çok seri gercekten .
Ekrani da çok canli ve kaliteli .
Kamerasi fazlasıyla işinizi görür . Hic problem etmeyin ve alin derim .

mertcan01

mertcan01

Üye
Note 2 den her yonuyle çok memnunum sahsimca tavsiye ederim

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 4'ün olumlu yönleri : Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci, Adreno 320 GPU, 2 GB RAM, Google'dan güncelleme desteği.
Nexus 4'ün olumsuz yönleri : microSD kart desteği yok, multimedya özellikleri ortalama düzeyde.

+1

Altarnatif olarak Xperia SP eksileri: Güncelleme desteği, S4 Pro işlemci (2 çekirdek), 1GB Ram. (İşlemci ile ram bence eksi sayılmaz nexus4'e göre eksi olduğu için yazdım yeterlidir yalnız nexus4'e göre düşüktür.)
Artıları: (Daha hoş durabilecek bir tasarım, nexus4'e göre, hafıza kartı desteği belki bir de kamerası daha iyidir. Başka bulamadım elle tutulur bir şey. Nexus 4 daha mantıklı gibi.) :)

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
Nexus 4 veya S3 derim.

Nexus 4'ün S3'e artıları: Ram, Gpu yani hız ve oyun diyebiliriz ve Guncelleme destegi.

S3'ün Nexus 4'e artıları: Kamerası ve Genişletilebilir hafıza.

1300'e ikisinden birini al bence, 2'si de seni pişman etmez.

yaso57

Üye
    Konu Sahibi
Beyler onerileriniz icin sagolun ama s4 aldim ve suan bu mesaji s4 den ywziyorum size mukemmel bir telefon cidden:D

cardanadam

cardanadam

Üye
hayırlı olsun Güle güle kullanın

Puck

Puck

Üye
iki tane gmd al . şaka bi yana nexus 4 derim

Jackks

Jackks

Üye
hocam Nexus 4 ün performansına laf yok ama ekranı iyi değil