Hafizadaki "diger" sorununuz cozuldumu?

Sponsorlu Bağlantılar

isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
Hafizadaki "diger" sorununuz cozuldumu?
Arkadaslar guncelleme yapmama ragmen daha ilk gunden diger klasoru 1,47GB oldu. sizde durum nasil?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Kapasite kontrolünde diğer klasörünün yanında her hangi bir işlem yapma butonu yok mu? Temizle-Sil gibi?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben güncellemeyi yapmadım ama önceden açılan konularda diğer klasörü için bir çözüm getirileceği söyleniyordu bu gdr2+amber güncellemesiyle eğer gelmediyse işte bu hiç iyi değil çünkü bendede fazla :hmmm

isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
geçici dosyaları sildğim halde 1.47GB oldu zaten

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
geçici dosyaları sildğim halde 1.47GB oldu zaten

Telefonu yeniden başlatıp tekrar silmeyi deneyin belki biraz daha gidebilir?Yada ie nin geçmişini filan silmekte işe yarıyor dediler tabi ne kadar doğru bilmiyorum hiç silmedim

alical33

alical33

Üye
güncelleme yaptım 864 mb şuan ayarlardan girdiğimde
ama kapasite kontrolünden baktığımda geçici dosyalar 18 mb

isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu yeniden başlatıp tekrar silmeyi deneyin belki biraz daha gidebilir?Yada ie nin geçmişini filan silmekte işe yarıyor dediler tabi ne kadar doğru bilmiyorum hiç silmedim

kapatıp açtım ie geçmişini sildim, geçic dosyaları tekrar sildim ve şuan 1GB oldu ama zamanla artacak galiba yine

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
kapatıp açtım ie geçmişini sildim, geçic dosyaları tekrar sildim ve şuan 1GB oldu ama zamanla artacak galiba yine
Tabi artacak ama en çok arttıran telefondan film yada çok fazla video izlemek bu diğer klasörünü fazlasıyla arttırıyor malesef

isiyinler

isiyinler

Üye
    Konu Sahibi
ÖEY

ÖEY

Üye
Güncelleme sonrası diğer kısmındaki artışın makul düzeylerde kalması sağlanacak dendi. Tam olarak düzeltilecek denmedi zaten hiçbir zaman. Telefonunu bir sıfırla istersen belki faydası olur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende diğer klasörü 5 MB şu an :kop2:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nassı oluyor bu ? İşin bir sırrı varda biz mi bilmiyoruz Özgür ? :allalla:

Pardon özür dilerim arkadaşlar yanlış bakmışım, yanlış alarm :)
Geçici dosyalar 5 Mb, Diğer klasörü 1 GB görünüyor.
Bence bu kadar aşırı sayıda uygulama yüklüyken gayet makul duruyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende diğer 967 Mb görünüyor makul seviyede herhalde

skynet

Üye
Bende diğer 329Mb :naughty:

luckysleven

luckysleven

Üye

Pardon özür dilerim arkadaşlar yanlış bakmışım, yanlış alarm :)
Geçici dosyalar 5 Mb, Diğer klasörü 1 GB görünüyor.
Bence bu kadar aşırı sayıda uygulama yüklüyken gayet makul duruyor.

aynen uygulama sayısı ile orantılı : ) tahminim doğruysa 60-70 uygulama var sende çünkü uygulama güncelleme haberleri hep senden geliyor e durum böyle olunca 1 gb normal birde video izlemeleri , oyunları da eklersek 1gb az bile : )

- - - Eklendi - - -

ama bence geçici dosyalar ile diğer klasörü arasında bir bağlantı daha var. Şöyle ki yani kendi telefonumu baz alarak konuşuyorum geçici klasörünü telefon temizleyince diğer klasörünü de dengeliyor şişmesini engelliyor

dakamon

dakamon

Üye
Valla diğer klasörü uygulamalarla da alakalı ama o kadar da değil. İlk sıfırlamadan sonra tüm uygulamarım geri yğklendi diğer klasörüm 600 700 mb falandı ve bende 100 e yakın uygulama var belki daha fazla. Olay gün gün telefonu kullandıkça baş gösteriyor. Asıl diğer klasörünü dolduran şeyler günlük kullanım. Girdiğimiz internet siteleri izlediğimiz videolar resimler yükleyip sildiğimiz uygulamalar. Resmen çer çöp doluyor o diğer klasörüne. Umarım sonraki güncellemelerde düzeltirler. 820 kullanıcısıyım yeni güncelleme ile sistem 2 gb yer kaplıyor zaten telefon 7 gb ı kullanıma sunuyor bana kalıyor 5 gb oda ıvır zıvırla hemen dolarsa telefonu kullanamayız rahat rahat. Bağzı basit uygulamaları oyunlar haric sd karta yükleme gelse bi nebze olsun yer sıkıntısından kurtulabiliriz. Hem basit programları sd karta yüklersek stabiliteden de ödün vermemiş oluruz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
tahminim doğruysa 60-70 uygulama var sende çünkü uygulama güncelleme haberleri hep senden geliyor

60-70 mi :kıskıs:
Dün güncellemeyi yapıp yedeklemeyi açtığımda 248 indirme var yazıyordu mağazada... :kop2:

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
luckysleven

luckysleven

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

Üst Alt