Açık ve Net Sago Konularının Suyunu Çıkaranlara Diss'tir.

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İnsanlara mantik verme yolu var mi ya da paylasma? Mesela kovalent bag gibi bir sey yapabiliriz...

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
sen sürekli birilerini korumaya çalışıyorsun? Arkadaşlıklarını pekiştirmek içinmi?

Şu an tek başına savsakliyorsun. Anlamamakta israr etmek yerine anlamaya calisip ortakliga katil. Niye kendini zora sokar insan anlamiyorum :ah

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
İnsanlara mantik verme yolu var mi ya da paylasma? Mesela kovalent bag gibi bir sey yapabiliriz...

Bilmemki, ama ben paylaşmayı pek sevmem o yüzden boşuna uğraşma hiç şansın yok.

Mert

Mert

Üye
Gündelik hayattan sıkılan bir çok kişinin(ben de dahil) okumaya, canı isterse yazmaya geldiği bir yer gereksizler. Siz gelip de burda sadece kendinizin ilgilendiği bir şeyle ilgili sayfalarca konu açarsanız eleştirilere de hazır olmalısınız. Ne zamandır bekliyorum belki biter diye. Yok anam açtıkça açıyonuz :D Açın tek bi' Sagopa konusu sabaha kadar paylaşın. Ona bile gerek yok. Rap müzikle ilgili bir üst konu bile var.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye

Şu an tek başına savsakliyorsun. Anlamamakta israr etmek yerine anlamaya calisip ortakliga katil. Niye kendini zora sokar insan anlamiyorum :ah

ben seni anlıyorum benim öfkem sana deil şu forumu batıran arkadaşa, lütfen üstüne alınma..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Gündelik hayattan sıkılan bir çok kişinin(ben de dahil) okumaya, canı isterse yazmaya geldiği bir yer gereksizler. Siz gelip de burda sadece kendinizin ilgilendiği bir şeyle ilgili sayfalarca konu açarsanız eleştirilere de hazır olmalısınız. Ne zamandır bekliyorum belki biter diye. Yok anam açtıkça açıyonuz :D Açın tek bi' Sagopa konusu sabaha kadar paylaşın. Ona bile gerek yok. Rap müzikle ilgili bir üst konu bile var.

Daha gerek var mı?

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Tartışma oluvermiş Sanırım .. burası her görüşe açık bir yer..herkes düşündüünü yahut içinden geldiğini yazabilmekte özgürdür..
Biraz Saygı Duysak Tartışma yerine..

Metin MF

Metin MF

Üye

Saygi duymuyoruz diyen kim? Sen ayda yilda 1-2 konu acardin biride laf ettik mi? Etmedik cunku rahatsizlik vermiyordu. Ama ben her gun acilmis 15-20 tane Sagopa konusu gormeye tahammul edemiyorum. Bir adalar forum soyle bozuldu boyle bozuldu diyenlerin arasinda olan sen simdi bu bozmak olmuyor mu?
Ben ayni tepkiyi surekli metal konusu acilirsa da veririm merak etme.

Düşündüm de haklısın. :oke:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Onu da geçtim halugun konu kopyalama meraki nedir ? Devam et haci ayni konudan cok mu zor ? Ya da mertin de dedigi gibi ac bi konu sabaha kadar yumul oraya.

- - - Eklendi - - -

Sağol Varol Süleymanım Daim Arkadandayım Kardeşlik..

Sizin gibi büyüklerimizi klonloma yapamiyoz mu ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
sinan-19

sinan-19

Üye
Ya tartismaya bile degmeyecek bir konu bosverin isteyen istedigini yazsin paylassin hayatin sonu mu geldi :)

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Onu da geçtim halugun konu kopyalama meraki nedir ? Devam et haci ayni konudan cok mu zor ? Ya da mertin de dedigi gibi ac bi konu sabaha kadar yumul oraya.

- - - Eklendi - - -

Valla henüz geliştirilmedi diye biliyorum Süleyman :ehe

• Beğen
Tepkiler: Türe
CABBAR

CABBAR

Üye
Açılın CABBAR ağa geldi :pro:

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye

- - - Eklendi - - -

haluk. diyorki: ''Afedersin ama abi sizene ki
benim kopya konu açma merakımdan. rahatsız
oluyorsan açmazsın olur biter''

Enes

Enes

Üye
ağanın mesajının üstüne mesaj atılır mı :ehe

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hazır konu açılmışken söyleyeyim.Arkadaşların dediği gibi raple ilgili bir konu mevcut ve ust konu.İstediğiniz kadar tartışın,müzikler paylaşın,yorum yapın.Ama seviyeli bir şekilde birbirinizi kırmadan,üzmeden yapın bu işi.Birbirimizi kırıp döktükten sonra bunların hicbir anlamı yok.Beni anlayacağınızı ümit ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Türe
CABBAR

CABBAR

Üye
ağanın mesajının üstüne mesaj atılır mı :ehe

Cabbiş haa al sana :dover:

- - - Eklendi - - -

Hazır konu açılmışken söyleyeyim.Arkadaşların dediği gibi raple ilgili bir konu mevcut ve ust konu.İstediğiniz kadar tartışın,müzikler paylaşın,yorum yapın.Ama seviyeli bir şekilde birbirinizi kırmadan,üzmeden yapın bu işi.Birbirimizi kırıp döktükten sonra bunların hicbir anlamı yok.Beni anlayacağınızı ümit ediyorum.

Burak'ım nasılsın memlekette misin :tebessüm:

Üst Alt