Swirls & Twirls By Arjun Arora - Nokia Belle

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Swirls & Twirls By Arjun Arora - Nokia Belle

Colored Belle Reloaded Iconset - 1529 third party icons including latest apps, games & folder icons. - New soft to touch elements, amazing contrast.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Anil-D

Anil-D

Üye
:tşk:

suleymaneser

suleymaneser

Üye
ustam paylaşım için teşekkür ederim öncelikle.
Yapabilirseniz temanın içinden şu evekranının resmini ayrıca bi upload edermisiniz ? Levent abi sen anlıyon bu işlerden tuğ abi bekliyorum :)

habbuj

habbuj

Üye
Teşekkürler :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Teşekkürler :oke:

gncosm

Üye
Telefonum nokia c7 bu temayı yükledekten sonra telefon kendını kapattı acmaya calıstıgımda beyaz ekranda nokia yazısı gelıor ve 30 sn kadar durup kapanıor acmaya calısınca tekrar aynı sey yardımcı olabılcek warmı nasıl duzeltıcem ben telefonu

bayon

Üye
Telefonum nokia c7 bu temayı yükledekten sonra telefon kendını kapattı acmaya calıstıgımda beyaz ekranda nokia yazısı gelıor ve 30 sn kadar durup kapanıor acmaya calısınca tekrar aynı sey yardımcı olabılcek warmı nasıl duzeltıcem ben telefonu

depo hafızası varmı o Telefonun bilmiyorum ama telefon kapalı iken usb ye bağla telefonu sonra Telefonun depo hafızasına bilgisayardan müdahale edebilirsin temayı da kurulu olduğu dosyadan silersen sıkıntın gidebilir , eğer tema dan dolayı ise yada telefonuna hard format atabilirsin

gncosm

Üye

depo hafızası varmı o Telefonun bilmiyorum ama telefon kapalı iken usb ye bağla telefonu sonra Telefonun depo hafızasına bilgisayardan müdahale edebilirsin temayı da kurulu olduğu dosyadan silersen sıkıntın gidebilir , eğer tema dan dolayı ise yada telefonuna hard format atabilirsin

Evet bağladım usb den ama telefonu acamadıgım ıcın pc de gormedı ıcıne gıremedm bır turlu hard formatla cozuldu saolun ilgiiniz için teşekkürler.

manolyam63

manolyam63

Üye
tsklr

Üst Alt