Turkcell Romlu 920 Telefonlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bulutsuz gecenin mesajının üstünde ki mesajda yazmakta biraz okursak görürüz. Bu arada 820 de de data sense yok şuan için

Arkadaş henüz güncellemeyi yüklemedi sanırım DataSense'den ziyade Turkcell Rom olup olmadığını bulmaya çalışıyor.

n000k

n000k

Üye
OTA'dan gelecek olan Turkcell Romla, bugün NSU'dan indirilen Turkcell Rom arasında fark olacağını sanmıyorum :hmmm

Ancak NSU ile değil de NCS ile Turkcell ROM'lu cihazlara Global ROM flaşlanabilir olması lazım.
zaten ancak NCS ile rom değiştirip flaşlayabiliyorsun NSU ile aygıtta yüklü olan romu sadece güncelleyebiliyorsun. GDR2 betayı NSU ile güncellemiştim. NCS ile önce global roma geçmeye çalıştım ama benim NCS güncel olmadığından teli görmemişti..

dakamon

dakamon

Üye
bulutsuz gecenin mesajının üstünde ki mesajda yazmakta biraz okursak görürüz. Bu arada 820 de de data sense yok şuan için

- - - Eklendi - - -

Data sense 820 ye de verilmediği için büyük ihtimal ile Turkcell romlu cihazlar ile 820 için market uygulaması olarak gelecek gibi görünüyor.

Kardeş anlamadın galiba ben güncelleme yapmadım. Güncelleme yapanların sonunda 2001 yada 2002 yazıyo bende 0001 var. Ayrıca 820 nin turkcell le işi olacağını düşünmüyorum. Bu yayınlanan güncelleme son hali değilmiş son hali ota üzerinden dağıtılan olacağını söylürlar. Bunu deneme için dağıtıp hata geri bildirimlerine bakmak için yayınlamış olabilirler deniliyor

- - - Eklendi - - -

Arkadaş henüz güncellemeyi yüklemedi sanırım DataSense'den ziyade Turkcell Rom olup olmadığını bulmaya çalışıyor.

Hay seni yarada kurban :D bak adam anladı mevzuyu :oke:

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş anlamadın galiba ben güncelleme yapmadım. Güncelleme yapanların sonunda 2001 yada 2002 yazıyo bende 0001 var. Ayrıca 820 nin turkcell le işi olacağını düşünmüyorum. Bu yayınlanan güncelleme son hali değilmiş son hali ota üzerinden dağıtılan olacağını söylürlar. Bunu deneme için dağıtıp hata geri bildirimlerine bakmak için yayınlamış olabilirler deniliyor
Bu güncelleme son hali çünkü Lumia 925 de ki güncellemeler bulunmakta.
Ayrıca "0001 ise son da ki dört hane bu global romdur arkadaşlar ." şeklinde yazmıştım 2001 değil.

n000k

n000k

Üye
Bu güncelleme son hali çünkü Lumia 925 de ki güncellemeler bulunmakta.
son hali değil, kusura bakma ama son hali olsa otadan da verilmiş olucaktı.. son hali ancak otalara dağıtılan son hal olucak :)

dakamon

dakamon

Üye
Yani sürüm numarası değişmez ama kullanıcılardan geri dönüş olur şu eksik şunda hata var diye onlarda son kodlamaları yapıp hataları düzeltip en son ota üzerinden yayarlar. Umalım öyle olsun. Yoksa data sense i kullanamıcaz.

- - - Eklendi - - -

son hali değil, kusura bakma ama son hali olsa otadan da verilmiş olucaktı.. son hali ancak otalara dağıtılan son hal olucak :)

Bencede....

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bu verilenle OTA'dan dağıtılacak olan arasında fark olacağını sanmıyorum.
Arada biraz daha zaman olsaydı olabilirdi.
Ama zaten OTA'dan da verilecek 1 hafta içinde.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Dostum son hali olmasa emin ol tüm özellikler hiçbir şekilde eklenmemiş olurdu.Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim nokia blogunda lumia 920 ye ait amber güncellemesi testleri bitmişti ve sadece yayınlanması kalmıştı.
Portico güncellemesi durumunuda hatırlatmak isterim navifirmden yükleyenler OTA dan almadılar güncellemeyi

Plesk234

Üye
Ya Millet neden Bu kadar Çok taktı bu data sense ye. Tam olarak işi ne ?

n000k

n000k

Üye

Bu verilenle OTA'dan dağıtılacak olan arasında fark olacağını sanmıyorum.
Arada biraz daha zaman olsaydı olabilirdi.
Ama zaten OTA'dan da verilecek 1 hafta içinde.
bence son hali değil hiç fark olmaz yarın çekerler serverlardan 1 hafta sonra düzenkenmiş halini sunarlar.. nokia bunu hep yapıyor. önce serverlara yem atıyor, sonra sonuçlara bakıp 1-2 düzeltme yapıp otaya veriyor.. portico olsuni GDR2 beta olsun hep öyle oldu ama :hmmm

dakamon

dakamon

Üye

Hakkında kısmında "Daha fazla bilgi" dediğinde ürün yazılım düzeltme numarasının sonu da ...01 ise Global Rom'dur. :oke:

Valla o dediğinizin sonu da 1 demekki globalim :D ohh beaa :D kan emici turkcell den bağımsızım :P :D

IVI-Elia

Üye
global romu olan biri akstralar +bilgi kısmının tamamının ekran görüntüsü çekebilir misiniz?

n000k

n000k

Üye
Dostum son hali olmasa emin ol tüm özellikler hiçbir şekilde eklenmemiş olurdu.Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim nokia blogunda lumia 920 ye ait amber güncellemesi testleri bitmişti ve sadece yayınlanması kalmıştı.
Portico güncellemesi durumunuda hatırlatmak isterim navifirmden yükleyenler OTA dan almadılar güncellemeyi
sürüm numarası değişmediği için alamadılar..emin ol bu test hali şuan..çünkü tek bir rom yok. örnek türkiyede 2 çeşit rom var.. biri global < 0001 > diğeride turkcell rom < 0002 > !!! orjinal yani global romda sorun yok.zaten oun üzerinden çalışma yapıyorlar ama turkcell romda aksaklık çıkarmı çıkmazmı diye bence test amaçlı yayınlandı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt