Need For Speed WORLD

Sponsorlu Bağlantılar

tufless

tufless

Üye

Bende ordayım kardeşim bayramdan sonra gõrüşelim

Bu oyunda klan gibi bişey var mı?

Hm bak bu güzel oldu :) Görüşelim tabi kardeşim. Klan yok kardeş. Sadece grup var o kadar. Gel beraber takılırız. Beraber yarışlara gireriz falan. Sen kaç lvelsin ?Araba ne

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Hm bak bu güzel oldu :) Görüşelim tabi kardeşim. Klan yok kardeş. Sadece grup var o kadar. Gel beraber takılırız. Beraber yarışlara gireriz falan. Sen kaç lvelsin ?Araba ne

21 pek bilgim yok golf vardı bu gun mitsubisho aldım bi tane daha motor felan yok ama uğraşcaz :)

tufless

tufless

Üye

21 pek bilgim yok golf vardı bu gun mitsubisho aldım bi tane daha motor felan yok ama uğraşcaz :)

Bİldiğim kadar sana yardımcı olmaya çalışırım :) Az çok bişeyler öğrendim oyunda :) Oyundaki ismini söyle ekliyim seni oyunda rastlaşırak takılırız

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Bİldiğim kadar sana yardımcı olmaya çalışırım :) Az çok bişeyler öğrendim oyunda :) Oyundaki ismini söyle ekliyim seni oyunda rastlaşırak takılırız

Hmm :) TheTurk0640 dı sanirim :)

Uhops

Uhops

Üye
Konuşmalarını okudum bu serverlerin hepsi farkliymiş heralde ben her defasında başkasına giriyordum. Bende diyom neden hep neden baştan başlıyorum :D golf scrocci mi ney var şuan bende :(

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Konuşmalarını okudum bu serverlerin hepsi farkliymiş heralde ben her defasında başkasına giriyordum. Bende diyom neden hep neden baştan başlıyorum :D golf scrocci mi ney var şuan bende :(

Hehe :) ilk basta bende oyleydim sonradan çaktim olayı :)

tufless

tufless

Üye
Türkler apex eu da takılıyor :D

Uhops

Uhops

Üye
E ne zaman toplanıyoruz :D

09Samet60

Üye
hileyle 2 m nakit yaptım 46 lw yaptım canım sıkıldı bıraktım

Takipçi Satın Al