Turkcell Hız Rekorum

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Hız Rekorum

Legendary.

Legendary.

Üye
:hmmm

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
adam uçmuş :d:

Karanlık_adam

Üye
:blink:

- - - Eklendi - - -

bende de 603 olsa , bende de türkcell hat olsa, bende opera mobile kullanarak bu hızı yapardım :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
(h)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
bu günler de çok hızlı daha dün 8 mbt'i gördüm çift taşıyıcılı telefon elim de olsa daha da fazla hız göreceğim ama bu aralar gerçekten bir artış var

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
bu günler de çok hızlı daha dün 8 mbt'i gördüm çift taşıyıcılı telefon elim de olsa daha da fazla hız göreceğim ama bu aralar gerçekten bir artış var

artis mi? ne artizi? artiz ne arar la bazarda?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Oh maşallah :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
Zortmorthort.

ANIL

ANIL

Admin
Dün Turkcelle geçtim sıkıntı yok değil mi :naughty:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Dual carrier'li telefonunuz varsa ve baz istasyonuna yakınsanız değmeyin keyfinize bu aralar seri oldu ama limitsiz paket alın yoksa çabuk biter haberiniz olma

ANIL

ANIL

Admin
Dual carrier'li telefonunuz varsa ve baz istasyonuna yakınsanız değmeyin keyfinize bu aralar seri oldu ama limitsiz paket alın yoksa çabuk biter haberiniz olma

''Bana uyan'' paketi almayı düşünüyorum. Çok fazla ihtiyaç duymuyorum. Hızlı olması daha fazla kullanacağı anlamına gelmiyor. Şuan bulunduğum konumda çift taşıyıcı ile avea 6.39Mbps indirme, 1.19 yükleme hızı sunuyor.

Uhops

Uhops

Üye
:hih::hih::hih::hih::hih::hih:
Ben bilgisayarda 700kb/s zor görüyorum. Teşekkür Ttnet.:stres:

nokia_belle

nokia_belle

Üye

''Bana uyan'' paketi almayı düşünüyorum. Çok fazla ihtiyaç duymuyorum. Hızlı olması daha fazla kullanacağı anlamına gelmiyor. Şuan bulunduğum konumda çift taşıyıcı ile avea 6.39Mbps indirme, 1.19 yükleme hızı sunuyor.

Hoşgeldin 500 mb paketi var zaten onu siz alabiliyorsunuz,biz yani önce ki kullanıcılar alamıyor zaten ilk 3-4 ay sms,internet,arama yönünden bolca bedava verirler yada paket alırken indirim yaparlar yeni üyelerine güzel kampanyalar yapıyorlar birde güle güle kullanı

- - - Eklendi - - -

birde "bana uyan" yada araması ve dakikası olan paketler de üst limitler var eğer limiti geçerseniz tarifeniz den ödemeyip standart tarifeden sayıyorlar bu da 1 sms 45 kuruş gibi birşeye geliyor yada aylık arama dakika limitiniz olur limit aşımı yaparsanız o ay standar tarifeden ücretlendiriliyorsunuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt