yeni app yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

aamet1991

aamet1991

Üye
    Konu Sahibi
yeni app yapmak
abiler hukukçuyum ben bu yüzden uygulama yapmak istiyorum wp için. kanunlar olacak. madde madde hepsi yazacak, madde numarası ve madde başlığı ile arama yapılabilecek bir şey olsun istiyorum.

1) bunları yapmak için ne bilmem gerekir?
2) bu işlerle ilgili hiçbir bilgim yok, yapamazsın derseniz anlarım :) yapabilir miyim?
3) yapabileceksem kimden nerden yardım almalıyım?
4) para vermem gerekir mi? verirsem getirisi olur mu?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kodlama bilmek gerekli diye biliyorum ve böyle bir uygulama olursa işe yarayabileceğine inanıyorum..

- - - Eklendi - - -

Kodlama bilmek gerekli diye biliyorum ve böyle bir uygulama olursa işe yarayabileceğine inanıyorum..

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İyi Günler ,
Öncelikle ben yazılımcı değilim , C# bilgim var ,
Bir uygulama yazmak kolay değil ,
Oncelikle Programlar ihtiyacınız var programları edindiniz diyelim , Dil bilginiz olmalı.
Programlar cok karışık kesinlikle eğitim almalısınız , Güzel uygulamalar ha diye çıkmıyor yazılımcılar yılların deneyimine sahipler.
Yanı ancak bır yazılımcıyla anlaşıp içeriği ben sağlayacağım siz programı yazın diyeceksiniz onda da kar beklemeyin :)

• Beğen
Tepkiler: hknaksy
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Yazılım dillerini bilmen lazım bro öyle kolay birşey değil ne yazık ki ama iyi bir hedef bence çalışmaya acilen başlamalısın

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Eğer bir yerden başlayayım diyorsanız benim de kullandığım ;

öneririm yalnız şuanda site bakım da yada hata var

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bu iş için c programlama bilgisi gerekli bununla alakalı profesyonel destek almayı deneyebilir veya internetten eğitim videoları bulabilirsin. birde önceki uygulamaların kaynak kodlarını incelemen çok yardımcı olacaktır.

Symbianize

Symbianize

Üye
Hepiniz kos bilgisi diyorsunuz biraz haklısınızda arkadaş öyle oyun yada detaylı program yazcam demiyorki başlıklar ve aramadan oluşan bir program diyor yani tamamen text oyüzden fazla korkutmayın

aamet1991

aamet1991

Üye
    Konu Sahibi
evet ya gözüm korktu valla :) sadece text içeren uygulama bu kadar bilgi gerektirir mi?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bi world dosyası oluştur :) office ile açsınlar arama butonu office uygulamasinda var ordanda istedikleri konuyu bulurlar :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Yinede kuru kuruya bir uygulama yazamazsın . Az çok bilgin olması gerekiyor ama öyle profesyonel olmanada gerek yok

serinaga

serinaga

Üye
Bazı temel kuralları bilseniz sanırım yazarsınız ...

teAtalay

teAtalay

Üye

Gözünüz korkmasın. O kadar büyütülecek bir şey değil programcılık.

Programcılık ile yazılım çok farklı şeyler.

Programcılık dediğiniz gibi çok basit bir iştir. Kodlar ezberlenir, istenilen o kodlarla yazılmaya çalışılır.

Ancak yazılım işi çok zor bir iştir. Kütüphaneler ezberlenir, alternatif kütüpaneler oluşturulur, problem çözme yetenekleri geliştirilir ve matematiksel modellemeler, algoritmalar kurulur (matematik mühendislerinin en büyük artısı), bunları yaparken İngilizce kaynak okunur yenilikler, çözümler öğrenilir. Öğrenilen her teknolojide uygulama fikirleri yürütülür, orjinal fikirler, ya da var olanı geliştirebilecek fikirler çıkartılmaya çalışılır, yazılan uygulamayı daha hızlı hale getirebilecek minimum ram-cpu yiyecek çözümler üretilir vs. çok fazla gereksinimler vardır yazılımcı olabilmek için.

Bahsi geçen uygulamayı ben size Passaparola uygulaması çalışmalarım arasında bir gün 1-2 saatte yaparım, hatta siz de çok rahat yapabilirsiniz. Visual Studio indirin, adresine üye olup dersleri alın yeterli olacaktır bu uygulama için :)

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: hknaksy, BrahimOkumus, ÖEY ve 1 kişi daha
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Programcılık ile yazılım çok farklı şeyler.

Programcılık dediğiniz gibi çok basit bir iştir. Kodlar ezberlenir, istenilen o kodlarla yazılmaya çalışılır.

Ancak yazılım işi çok zor bir iştir. Kütüphaneler ezberlenir, alternatif kütüpaneler oluşturulur, problem çözme yetenekleri geliştirilir ve matematiksel modellemeler, algoritmalar kurulur (matematik mühendislerinin en büyük artısı), bunları yaparken İngilizce kaynak okunur yenilikler, çözümler öğrenilir. Öğrenilen her teknolojide uygulama fikirleri yürütülür, orjinal fikirler, ya da var olanı geliştirebilecek fikirler çıkartılmaya çalışılır, yazılan uygulamayı daha hızlı hale getirebilecek minimum ram-cpu yiyecek çözümler üretilir vs. çok fazla gereksinimler vardır yazılımcı olabilmek için.

Bahsi geçen uygulamayı ben size Passaparola uygulaması çalışmalarım arasında bir gün 1-2 saatte yaparım, hatta siz de çok rahat yapabilirsiniz. Visual Studio indirin, adresine üye olup dersleri alın yeterli olacaktır bu uygulama için :)

Kolay gelsin.

Emre bey birlikte bir program yazalım :)
Ben yavaş yavaş Sdk ya bakıyorum

• Beğen
Tepkiler: aamet1991 ve Ugr288
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Her gün bir yeni :)

Tamam ben kesintisiz devam ediyorum ama Laptopu değiştirmem lazım herşeyı guzelde emulator çalıştıramıyorum bu bilgisayarda bayramdan sonra yeni Laptop alacağım .

ÖEY

ÖEY

Üye

Gözünüz korkmasın. O kadar büyütülecek bir şey değil programcılık.
Kusura bakma dostum ama işin mahiyeti ne olursa olsun hiçbir işi hiçbir mesleği böyle küçümsememelisin, her işin kendine göre zorluğu bir püf noktası ustalığı vardır. Senin sözlerin en basitinden o işi yapanlara saygısızlıktır.

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur ve teAtalay
ElectroTR

ElectroTR

Üye
Az miktarda c# kod bilgisi bilmen yeterli bunu yazmak için. Gerisi zaten visual studio 'nun getirdiği nimetler :D Metin tabanlı bir program yazmak istiyorsan bu konuda yardımcı olabilirim. Henüz mağazada uygulamam yok ama daha önce 2 tane göndermiştim. Microsoft hata buldu :D ben de üstüne gitmedim. Boş vakit bulabilirsem işten detaylı güzel program fikirlerim var mağaza için.

"Gözünüz korkmasın. O kadar büyütülecek bir şey değil programcılık."

hesap makinesi yazmak kimsenin gözünü korkutmaz da bir foursquare ya da instagram her yiğidin harcı değil.

u_cosar

u_cosar

Üye
visual Studio kur wp eklentisi indir kur so n olarak basic dilini bilmen gerekiyor cok basit bur dildir internetten kolayca öğrenebilirsiniz herhangi konuda bilgi almak için bana özel mesaj atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: aamet1991
HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
kardeşim beni konularıma bak :)

• Beğen
Tepkiler: aamet1991
Takipçi Satın Al

Üst Alt