Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Windows phone hiç inceleme fırsatım olmadı uygulama açısından nasıl?

Şuan için iyi diyemem.

Aynen gereksiz değil işlemciler beynim karışmış :)
Motorola daha iyi s4 ısınıp donuyomuş :)

Aynı segmentte olan hangi telefon ısınmıyor? iPhone 5, HTC One, Xperia Z bu telefonlarda aynı şekilde ısınıyor. Benim telefon donmuyor. Her bilgiye inanmayın. Ben hiç yaşamadım ama telefonda ilk sürümde sadece kamera reset atıyordu gelen güncelleme ile sorun çözüldü. Yakın zamanda 4.3 gelicek. Telefonu kullanıyorum diye söylemiyorum bunları doğruları aktarmaya çalışıyorum. Ben Lumia 820, N8, iPhone 5 hepsini kullandım, kullanıyorum :D Alt üstü telefon eksikleri tabiki olur her cihazın. Yarın yenisi alırsın en iyisi bende dersin bu kadar basit. Bu saatte konuşulacak şey mi yatıyorum ben :ehe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Naber ya :bye2:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
UpOneTR

UpOneTR

Üye

Şuan için iyi diyemem.

Aynı segmentte olan hangi telefon ısınmıyor? iPhone 5, HTC One, Xperia Z bu telefonlarda aynı şekilde ısınıyor. Benim telefon donmuyor. Her bilgiye inanmayın. Ben hiç yaşamadım ama telefonda ilk sürümde sadece kamera reset atıyordu gelen güncelleme ile sorun çözüldü. Yakın zamanda 4.3 gelicek. Telefonu kullanıyorum diye söylemiyorum bunları doğruları aktarmaya çalışıyorum. Ben Lumia 820, N8, iPhone 5 hepsini kullandım, kullanıyorum :D Alt üstü telefon eksikleri tabiki olur her cihazın. Yarın yenisi alırsın en iyisi bende dersin bu kadar basit. Bu saatte konuşulacak şey mi yatıyorum ben :ehe

Maksat muhabbet kardeşim ama motorola daha iyi :P

Iyi geceler kardeşim :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye

Hoşgeldiniz, iyilik sizden naber? :)

- - - Eklendi - - -

Şuan için iyi diyemem.

İyi geceler hocam, Allah rahatlık versin.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaşlar çok keyifli bir forum
kimitle tartışmaya giriyorum amacım sadece iyilik muhabbet :) yanlış anlaşılmak istemem bu sat
yede bilgime bilgide katmış oluyorum teşekkurler sizlere :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve FeLonieS
ANIL

ANIL

Admin
İyi geceler o zaman

Şu anda 4 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 1 misafir)

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ben emma , Emma Watson harry potter serisinden tanıyor olman lazım :kop:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar çok keyifli bir forum
kimitle tartışmaya giriyorum amacım sadece iyilik muhabbet :) yanlış anlaşılmak istemem bu sat
yede bilgime bilgide katmış oluyorum teşekkurler sizlere :)

Forum kurallarından çıkmadığın sürece sorun yok :naughty:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hoşbulduk arkadaşlar.

Üst Alt