Yardim edin kardesinize :)

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
Supersuya gir uygulamalar bolumunde izin verilmis veya verilmeyi bekleyen uygulamalar vardir ordan verebilirsin izni

lale63

lale63

Üye
Evet aynen uygulamalar bolumunede bak

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
lale63

lale63

Üye
Arkadas zaten app2sd olmaz gl to sd yi kullan

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
lale63

lale63

Üye
tamam ya kızma :( :D yalniz butun oyunlari gormedi bu prog. sadece 1 oyunu gordu bide bazi uygulamalari. ya bak gercekten kizma :D

yok kizmiyorumda sen neyi tasimaya calisiyorsun bak ben modern combat 4 gta ganster rio most wanted tarzi butun oyunlari tasidim.

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
bende 1 oyunu gordu nedense :( diger 3 oyunu gormedi.. yani soyledigin programi indirdim o 1 oyunu gordu demek istedim

lale63

lale63

Üye
Hangilerini gordu

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
dolmus driver ı gordu :) bu arada oynamadıysan tavsıye ederım.... bide twitter tumblr vsvs sosyal ag uygulamarını falan gordu

lale63

lale63

Üye
ya sen apk dosyalarını taşımaya çalışıyorsun gereksiz yere.bak mesela modern combat 4 yükledin telefonda 2 gb yakın yer kaplıyor.yer açmak istiyorsun diyelimki gir proya taşı 40 mblık apk kalır oda telefonda kalıyo zaten

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
ya sen apk dosyalarını taşımaya çalışıyorsun gereksiz yere.bak mesela modern combat 4 yükledin telefonda 2 gb yakın yer kaplıyor.yer açmak istiyorsun diyelimki gir proya taşı 40 mblık apk kalır oda telefonda kalıyo zaten

bende pro su yok ama sımdı dedıkten sonra hemen ındırıcem :) bu arada cok cok cok tesekkur ederım sıkılmadan cevapladıgın ıcın :alkis

lale63

lale63

Üye
bende pro su yok ama sımdı dedıkten sonra hemen ındırıcem :) bu arada cok cok cok tesekkur ederım sıkılmadan cevapladıgın ıcın :alkis

Bisey degil.ayrica pro programin kisaltmasi yani gl to sdnin prosu yok :)

neksussword

Üye
dead trigger 2 geliomuş nasıl olcak acaba