UpOneTR
Üye
Need For Speed WORLD
En Düşük Sistem Gereksinimleri: Intel Core 2 Duo @ 1.8GHz işlemci, 2 GB bellek, 2 GB sabit disk alanı, GeForce 7600, Radeon HD 2000 serisi, Intel GMA 950 veya daha iyi bir ekran kartı
world.needforspeed.com
Kullanıcılar:
TRK40 + 23 + Mitsubishi
1GADDAR1 + 41 + BMW m3 gts
MAXIWORLDTR + ... + Wv scirocco
(Kullanici adı+ lv + araba markası şeklinde cevap verirseniz ekleyelim)
Merhaba arkadaşlar baktımki Forumda NEED FOR SPEED WORLD üzerine fazla konu yok güncel bi konu yaratmak istedim
ONLİNE NFS
alttaki yazanlar alıntıdır
oyunla ilgili sorularınızı yorum yaparsanız elimden geldiğince yardımcı olurum
Hırs ve rekabet neredeyse her oyunda vardır. Fakat öyle sanıyorum ki pek azı yarış oyunlarındaki rekabet duygusuna ulaşabilmiştir. Eminim ki ikinci olmayı sevmiyor, bronz madalyayla yetinmekten nefret ediyorsunuzdur. Siz de her zaman daha fazla hız arayanlardansanız arabanızı hazırlayın. Need for Speed serisinin Free2Play oyunu NFS World sizleri şehrin sokaklarına bekliyor!
ONLİNE NFS
alttaki yazanlar alıntıdır
oyunla ilgili sorularınızı yorum yaparsanız elimden geldiğince yardımcı olurum
Hırs ve rekabet neredeyse her oyunda vardır. Fakat öyle sanıyorum ki pek azı yarış oyunlarındaki rekabet duygusuna ulaşabilmiştir. Eminim ki ikinci olmayı sevmiyor, bronz madalyayla yetinmekten nefret ediyorsunuzdur. Siz de her zaman daha fazla hız arayanlardansanız arabanızı hazırlayın. Need for Speed serisinin Free2Play oyunu NFS World sizleri şehrin sokaklarına bekliyor!
En Düşük Sistem Gereksinimleri: Intel Core 2 Duo @ 1.8GHz işlemci, 2 GB bellek, 2 GB sabit disk alanı, GeForce 7600, Radeon HD 2000 serisi, Intel GMA 950 veya daha iyi bir ekran kartı
world.needforspeed.com
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirme :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Apex EU serverde toplanıyoruz.
Kullanıcılar:
TRK40 + 23 + Mitsubishi
1GADDAR1 + 41 + BMW m3 gts
MAXIWORLDTR + ... + Wv scirocco
(Kullanici adı+ lv + araba markası şeklinde cevap verirseniz ekleyelim)
bende var umarım çalışır yoksa uzun sürüyo inmesi