vay be ben daha ucaga binmemiş adamım Şahsen ekmek almaya uçakla giden adamlarız zaten
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: vay be ben daha ucaga binmemiş adamım Genişletmek için tıkla ... Şahsen ekmek almaya uçakla giden adamlarız zaten
anil41kocaeli' Alıntı: vay be ben daha ucaga binmemiş adamım Genişletmek için tıkla ... Şahsen ekmek almaya uçakla giden adamlarız zaten
by-pegasus Üye Ccihat67' Alıntı: Kızla konusuyoduk konu bitdi gülüşüp duruyoz ne yazsam - - - Eklendi - - - Eyvallah Genişletmek için tıkla ... yaz bir aşk gördüm içinde sen ve ben
Ccihat67' Alıntı: Kızla konusuyoduk konu bitdi gülüşüp duruyoz ne yazsam - - - Eklendi - - - Eyvallah Genişletmek için tıkla ... yaz bir aşk gördüm içinde sen ve ben
Uhops Üye Nextman' Alıntı: Hezarfen havaalanı İstanbulda sivil havacılık için ayrılan bir yerdir. Genişletmek için tıkla ... Bi savaş uçağının havalanması-yakıtı vb kaç tl'ye mal olur. - - - Eklendi - - - gene ve başlamış.
Nextman' Alıntı: Hezarfen havaalanı İstanbulda sivil havacılık için ayrılan bir yerdir. Genişletmek için tıkla ... Bi savaş uçağının havalanması-yakıtı vb kaç tl'ye mal olur. - - - Eklendi - - - gene ve başlamış.
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: Şahsen ekmek almaya uçakla giden adamlarız zaten Genişletmek için tıkla ... çıkartmayın olum bana yeşil renoyu uçak falan dinlemez ha
Anti-Okul' Alıntı: Şahsen ekmek almaya uçakla giden adamlarız zaten Genişletmek için tıkla ... çıkartmayın olum bana yeşil renoyu uçak falan dinlemez ha
Ccihat67 Üye zxdelemi' Alıntı: yaz bir aşk gördüm içinde sen ve ben Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın yaa daha 5 dk önce tanışdık ve benden 3 yaş küçük
zxdelemi' Alıntı: yaz bir aşk gördüm içinde sen ve ben Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın yaa daha 5 dk önce tanışdık ve benden 3 yaş küçük
Nextman Emekli Yönetici zxdelemi' Alıntı: çıkartmayın olum bana yeşil renoyu uçak falan dinlemez ha Genişletmek için tıkla ... Sen aracın arkasına bence tek rakibim THY yaz
zxdelemi' Alıntı: çıkartmayın olum bana yeşil renoyu uçak falan dinlemez ha Genişletmek için tıkla ... Sen aracın arkasına bence tek rakibim THY yaz
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: Bi savaş uçağının havalanması-yakıtı vb kaç tl'ye mal olur. - - - Eklendi - - - gene ve başlamış. Genişletmek için tıkla ... burak bizi organ mafyaları kaçırsa ciğerimizi almazlar sıkıntı yok zaten ciğerde kalmadı
Anti-Okul' Alıntı: Bi savaş uçağının havalanması-yakıtı vb kaç tl'ye mal olur. - - - Eklendi - - - gene ve başlamış. Genişletmek için tıkla ... burak bizi organ mafyaları kaçırsa ciğerimizi almazlar sıkıntı yok zaten ciğerde kalmadı
Nextman Emekli Yönetici Buyurun bakalım siz hiç böyle bir havaalanı yakınlarında yüzmek istermisiniz şahsen ben pilot olsam buraya inmeyi çok isterdim [video=youtube;SCIJ0F62og4]http://www.youtube.com/watch?v=SCIJ0F62og4[/video]
Buyurun bakalım siz hiç böyle bir havaalanı yakınlarında yüzmek istermisiniz şahsen ben pilot olsam buraya inmeyi çok isterdim [video=youtube;SCIJ0F62og4]http://www.youtube.com/watch?v=SCIJ0F62og4[/video]
Ccihat67 Üye zxdelemi' Alıntı: burak bizi organ mafyaları kaçırsa ciğerimizi almazlar sıkıntı yok zaten ciğerde kalmadı Genişletmek için tıkla ... Ben sıkıntıdayım o zaman hemen yamı başlasam ne
zxdelemi' Alıntı: burak bizi organ mafyaları kaçırsa ciğerimizi almazlar sıkıntı yok zaten ciğerde kalmadı Genişletmek için tıkla ... Ben sıkıntıdayım o zaman hemen yamı başlasam ne
by-pegasus Üye Nextman' Alıntı: Sen aracın arkasına bence tek rakibim THY yaz Genişletmek için tıkla ... geçerim ben onu 78 beygir 1979 model reno ile çıkarsınlar uçakları
Nextman' Alıntı: Sen aracın arkasına bence tek rakibim THY yaz Genişletmek için tıkla ... geçerim ben onu 78 beygir 1979 model reno ile çıkarsınlar uçakları
by-pegasus Üye Ccihat67' Alıntı: Ben sıkıntıdayım o zaman hemen yamı başlasam ne Genişletmek için tıkla ... kaçırırlarsa ciğer komazlar ha yaaaaak
Ccihat67' Alıntı: Ben sıkıntıdayım o zaman hemen yamı başlasam ne Genişletmek için tıkla ... kaçırırlarsa ciğer komazlar ha yaaaaak
Uhops Üye Nextman' Alıntı: Buyurun bakalım siz hiç böyle bir havaalanı yakınlarında yüzmek istermisiniz şahsen ben pilot olsam buraya inmeyi çok isterdim [video=youtube;SCIJ0F62og4]http://www.youtube.com/watch?v=SCIJ0F62og4[/video] Genişletmek için tıkla ... ben böyle bi yerde heyecan yapar denize indiririm uçağı-çakalırım-.
Nextman' Alıntı: Buyurun bakalım siz hiç böyle bir havaalanı yakınlarında yüzmek istermisiniz şahsen ben pilot olsam buraya inmeyi çok isterdim [video=youtube;SCIJ0F62og4]http://www.youtube.com/watch?v=SCIJ0F62og4[/video] Genişletmek için tıkla ... ben böyle bi yerde heyecan yapar denize indiririm uçağı-çakalırım-.
Nextman Emekli Yönetici Tuba' Alıntı: birlileri uçak mı diyor burada Selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... Kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin
Tuba' Alıntı: birlileri uçak mı diyor burada Selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... Kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin