En iyi keyboard hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
En iyi keyboard hangisi
Zaten baslikta yaziyor tekrar buraya yazmaya gerek yok :D

Samet.25

Bende Android 'in Kendi Keyboard'ını Sevmiyodum neredeyse tüm klavye uygulamalarını denedim pro larını ücretsiz sürümlerini hiç biri iyi gelmedi yazımı kolay değildi. Ama touchpal keyboardı buldum hem ücretsiz hem birçok tema destekli bi keyboard yazması vs cok kolay sanada tavsiye ederim ios7 teması ile mavi bi teması var onlarıda tavsiye ederim çok süper

• Beğen
Tepkiler: alisait07
Haluk.

Haluk.

Üye
Swype rahat

Xurmirac

Xurmirac

Üye
touchpal keyboardı bende çok beğendim

gss_adnan

gss_adnan

Üye
SwiftKey keyboard super

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
SwiftKey Keyboard Güzel :oke:

Xurmirac

Xurmirac

Üye
swiftkey bazı telefonlarda kasna yapıyor yani donanımı yüksek olmayan tel.lerde

Samet.25

Swiftkey de tuşlar ufacik touchpali dene

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi

Skype kulanıyorum zaten :D başka arıyorum

- - - Eklendi - - -

Bende Android 'in Kendi Keyboard'ını Sevmiyodum neredeyse tüm klavye uygulamalarını denedim pro larını ücretsiz sürümlerini hiç biri iyi gelmedi yazımı kolay değildi. Ama touchpal keyboardı buldum hem ücretsiz hem birçok tema destekli bi keyboard yazması vs cok kolay sanada tavsiye ederim ios7 teması ile mavi bi teması var onlarıda tavsiye ederim çok süper
Denicem çok sağol

- - - Eklendi - - -

swiftkey bazı telefonlarda kasna yapıyor yani donanımı yüksek olmayan tel.lerde
Benim tel düşük kasma olmasin :D

- - - Eklendi - - -

Evet katılıyorum :)

serkanxrap

serkanxrap

Üye
swiftkey'deki rahatlığı hiç birinde bulamadım ben, büyüklük de ayarlanabiliyor zaten :oke:

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
serkanxrap

serkanxrap

Üye
Şuan bu yazıyı touncpal ile yazıyorum gerçekten çok rahat ama onuda deneyeceğim

touchpal da hoşuma gitti fakat türkçe de normal qwerty yaptığımda tuşların üzerindeki kısayollar azalıyor mesela ":" kayboluyor onu yapmak için illa 12# ekranına gitmen gerekiyor. ama swiftkey'den iyi yanı temalarının çokluğu

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaşlar banada lazım turkçe karakter desteği sorunsuz ekrana rahat sığan toucpal guzel ancak ekran kucyk geliyo basarken yandakinede basiyirum 4inç ekran

gss_adnan

gss_adnan

Üye

Onun sorunun şöyle çözüyorum kardeşim eski sürüm SwiftKey yüklüyorum kuruyorum daha sonra üstüne son sürüm SwiftKey yükleyince o küçük tuşlar normale dönüyor tüm temalar ayarlar geliyo bayadır kullanıyorum

53cc

53cc

Üye
SmartKeyboardPro :)

nimeemin

Üye
swype kullanıyordum TouchPal demişsiniz bende bakıyım dedim hemen geçtim harika bir klavye :-):-d şimdi onla yazıyorum

-efşan

-efşan

Üye
Bence '' Go Keyboard '' .

Buğra

Buğra

Admin
Swype,swiftkey,stok klavye iyidir

• Beğen
Tepkiler: -efşan
en-sel

en-sel

Üye
ben smart keyboard ı kullanıyorum Q klavye T9 klavye ve Compact klavyeleri mevcut türkçe desteği flan güzel

nina16

nina16

Üye
SwiftKey

Takipçi Satın Al

Üst Alt