Telefon Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Değişimi
Yaklaşık Bir aydır telefonum servisteydi. İkinci kez değişim yaptırdım. Üç haftalık önce değişim onaylandı fakat cihaz bugün elime geçicek. geç gelmesinin sebebi direk yurt dışından üretim geliyor olması. sizce gdr2 yüklü olarak gelir mi :). Yeni cihazlarda bazen olabilyorda?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Benim cihaz da değişti ama 1 haftada değişti nasıl senın kını yurt dısından getırıyorlar bence sennı baya sallamıslar

ÖEY

ÖEY

Üye
Nasıl oldu da değiştirdin yahu anlamadım şimdi:hmmm Benim cihazda bir tomar sorun var adamlar mekanik parça değiştirdik temizledik diye geri gönderiyorlar istanbuldan 10 günde:hmmm Seninkinin sorunu bayağı bir büyük olsa gerek:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
GDR2 dağıtımı Nokia için henüz başlamadı hiçbir yerde.
O yüzden üzerinde yüklü olarak gelmesi çok düşük bir ihtimal.

luckysleven

luckysleven

Üye
Nasıl oldu da değiştirdin yahu anlamadım şimdi:hmmm Benim cihazda bir tomar sorun var adamlar mekanik parça değiştirdik temizledik diye geri gönderiyorlar istanbuldan 10 günde:hmmm Seninkinin sorunu bayağı bir büyük olsa gerek:)

haha senin telefonun kapağını takmayı unutup göndermesin bu adamlar : ) anladığım kadarıyla telefonun baya cefa çekti son 2 haftada : ))

- - - Eklendi - - -

unutma htc ailesi olarak hep yanındayız aramıza bekleriz herzaman :islik

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
haha senin telefonun kapağını takmayı unutup göndermesin bu adamlar : ) anladığım kadarıyla telefonun baya cefa çekti son 2 haftada : ))

- - - Eklendi - - -

unutma htc ailesi olarak hep yanındayız aramıza bekleriz herzaman :islik

htc mi kaç kaç kaç :kop:

ÖEY

ÖEY

Üye
Eski telefonum HTC'ydi zaten arkadaşlar :D Çok sinir ve uyuz ettiler beni kendilerine, o yüzden büyük konuşmayayım ama bir daha kolay kolay HTC marka telefon almam :)

alical33

alical33

Üye
sen nasıl değiştirtiyon bu teli kardeş ya bu iki oldu biz 1. yi deiştirtemedik sırrını bi açıkla bize :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
benim bu cihazı ikinci değişimim :) hakkını savunmayı bilince başarıyorsun :) yani bu 3. 920 :D ve güncelleme yüklü gelmedi :)
sorunumda batarya sallanıyordu... işlerini düzgün yapmadıkları için değişim yaptırdım :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
rengini farklı isteseydin bari yeni telefon gibi hissetirirdi :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Değişimi zaten zor yapıyorlar :D rengi değişin desem yandık :)

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Rengdeğşimi olmuyo ben talep ettım neyse onu verıyorlar :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
telefon değiğşti ıme falan değişmiş ama mac adresi aynı neden

- - - Eklendi - - -

telefon değiğşti ıme falan değişmiş ama mac adresi aynı neden

- - - Eklendi - - -

yanlış görmüşüm sorun yok :) değişmiş. konu kapatılabilir :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt