Acil Yardım!!!!Oyun sd DOsyası Sorunnu!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kaptanedi

kaptanedi

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım!!!!Oyun sd DOsyası Sorunnu!!!!!!!!!!!
Elimde ashalt 7,gangtar 4,mc 3 oyunlarının sd dosyaları var obb ve data her ikisinede attım çalışmıor...Nereye atılacağı hakkında yardım lütfen???:megafon:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Data dosyalarını yedekle oyunu kaldır tekrar yükle oyunu açma data dosyasıni obbye at sonra oyuna gir denedin mi?

bybrock

bybrock

Üye
Elimde ashalt 7,gangtar 4,mc 3 oyunlarının sd dosyaları var obb ve data her ikisinede attım çalışmıor...Nereye atılacağı hakkında yardım lütfen???:megafon:

Hafıza kartınamı attın yoksa telefona mı ?

Samet.25

Sdcard/android/obb ye at

temp542

temp542

Üye
Onlar gameloft oyunları onları sdcard»gameloft»games klasoru içine atıcak. :)

bybrock

bybrock

Üye
ama mc4 ü android/data klasörüne atmıştım çalıştı???????

- - - Eklendi - - -

Hafıza kart

Hafıza kartında çalıştırmak için root atman gerekir telefon hafızasına at öyle çalışır

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
kaptanedi

kaptanedi

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartında calistirmak için root atman gerekir telefon hafızasına at öyle çalışır

Kardeş herhalde jely beanda sd karta taşıma diye bisi yok ,sd dosyaları hafıza kartında....programlar dahili hafızaya yüklü...ben sd dosyaları hafıza kartından nereye atacagimi soruyorum:bilmm

- - - Eklendi - - -

Data dosyalarını yedekle oyunu kaldır tekrar yükle oyunu açma data dosyasıni obbye at sonra oyuna gir denedin mi?
Evet hem obb hem dataya attım olmadı????

crazy1597

Üye
Monster blade diamond ve gold hackli apk bilen var mi varsa bana linkini yollayabilir mi ama no survey lazim surveyli indiremiyorum simdiden cok teşekkür ederim

bybrock

bybrock

Üye
Konuyu acarmisin hocam anlamadim?????

- - - Eklendi - - -

Hocam konuyu acarmisin anlamadim????

Data ve obb da çalışmayan gameloft oyunlarını gameloft
>games klasörünün
içine at diyor :D

Üst Alt