Herkesin müzdarip olduğu konuya çözüm !!

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin müzdarip olduğu konuya çözüm !!
--KONU YANLIŞ YERDEYSE KUSURA BAKMAYIN YÖNETİCİLER :) --

Eğer sizde tarayıcınızı başka yazılımlara kaptırmışsanız, google yerine softwere.com serach.com gibi tarayıcıyı yavaşlatan insanı nefret ettiren sinir küplerine bindiren sorunla karşılaştıysanız bu konu tam size göre :)

arkadaşlar işte çözümü. aynı dertten bende müzdariptim ama kendi kedime bu yöntemi keşfettim :)

ilk önce aşağıda verdiğim linke tıklayın. ardından antivirüs programını indirin.

indikten sonra programı açın. ve menü de " tarayıcı temizliği " seçeneğine tıklayın.

temizlemek istediğiniz tarayıcıları seçip resetle düğmesine tıklayın.

işte bu kadar :) bir teşekkürü çok görmeyin..:)

Anil-D

Anil-D

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Konu yerı yanlıs :) tesekkurler

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Tesekkurler.Ben her gun AVG'ye kaptiriyorum Chrome'u.

s.ileli

s.ileli

Üye
Arkadaslar isterseniz baska yontemlerde ekleyebilirim 5srneye yaklasti trrd mühendislik ile uğraşıyorum isterseniz yazin bende paylasayim

-efşan

-efşan

Üye
Teşekkürler.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bekliyoruz?

s.ileli

s.ileli

Üye
Arkadaslar bazi spamlar maas üzerinde olusan tarayici simgesinin hedef kismina kendi adreslerini enjekte ederek siz internet seceneklerinden acilis sayfasini google yapsanizda kendi belirledikleri sayfayi actirmayi sagliyorlar. Ornegin : internet explorer singesine sag tiklayip ozellikler diyerek acilan pencerede
"C:\> program files\internet explorer\iexplore.exe" www.maxicep.com yaziyorsa siz acilis sayfasini google yapsanizda ilk acilista maxicep.com acilacaktir.
Yarin internet seceneklerindeki ana sayfa ayarlama kisminin deaktive edilmesini ve aktive edilmesini yazarim birde ilk acilis sayfasının regeditten degistirilmesini chrome hakkindada bir kac dipnot

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bazi spamlar maas üzerinde olusan tarayici simgesinin hedef kismina kendi adreslerini enjekte ederek siz internet seceneklerinden acilis sayfasini google yapsanizda kendi belirledikleri sayfayi actirmayi sagliyorlar. Ornegin : internet explorer singesine sag tiklayip ozellikler diyerek acilan pencerede
"C:\> program files\internet explorer\iexplore.exe" www.maxicep.com yaziyorsa siz acilis sayfasini google yapsanizda ilk acilista maxicep.com acilacaktir.
Yarin internet seceneklerindeki ana sayfa ayarlama kisminin deaktive edilmesini ve aktive edilmesini yazarim birde ilk acilis sayfasının regeditten degistirilmesini chrome hakkindada bir kac dipnot

yarın demişsin ama hala birşey yazmamışsın kardeşim

s.ileli

s.ileli

Üye
Yogunluktan dolayi kardesim

Üst Alt