insanları anlamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
insanları anlamıyorum
adam 5 vakit namazını kılmaya eriniyor ama teravihe koşa koşa gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Haluk.

-efşan

-efşan

Üye
Metin senin bu konuların öldürecek beni.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Haluk.
doctorrr

doctorrr

Üye

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

facepalm deniyodu di mi bu harekete :hmmm

Haluk.

Haluk.

Üye
Abi doğru söze ne hacet

s.ileli

s.ileli

Üye
En azindan onu kiliyor bi yerden başlamak lazım arkadaşlar yadirgamayin onuda kilmayanlar hayatında cumaya gitmeyemler var.

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Invoke

Invoke

Üye
Çok basit, ramazan ayı, ortam güzel, gidiyor; yıl boyunca günde 5 kere kılmaya üşeniyor.

Haluk.

Haluk.

Üye
En azindan onu kiliyor bi yerden başlamak lazım arkadaşlar yadirgamayin onuda kilmayanlar hayatında cumaya gitmeyemler var.

En azindan onu kiliyor diye birşey yok. Ortam için gidiyor zaten

doctorrr

doctorrr

Üye
Afedersiniz de sizene milletin namazından, niyazından. Kimsenin ibadetini nasıl yaptığı sizi zerre kadar ilgilendirmez böyle havadan havadan konuşmuyorsunuz ayar oluyorum ya

• Beğen
Tepkiler: s.ileli
Haluk.

Haluk.

Üye
Afedersiniz de sizene milletin namazından, niyazından. Kimsenin ibadetini nasıl yaptığı sizi zerre kadar ilgilendirmez böyle havadan havadan konuşmuyorsunuz ayar oluyorum ya

Peki, afedersin size ne bizim ne konuştuğumuzdan?

zombaka

zombaka

Üye
Sanane ister günde 5 vakit namaz kılar isterse alem yapar bunları takmamak lazım herkezin günahı sevabı kendine

• Beğen
Tepkiler: s.ileli
doctorrr

doctorrr

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Neden herseferinde uyarılmak zorunda bırakıyorsunuz kendinizi anlamış değilim.Şu mubarek ayda bari bu tip konuları açmayalım lütfen.Bakın arkadaşlar dini konular Yaradan ile insan arasında bir köprü görevi görür.Ve siz böyle hassas bir konuda sağa sola o böyle şu neden böyle derseniz yanlışlar içinde kendinizi bulursunuz.Kısa bir örnek araç kullanarak korkuluğu olmayan bir köprüden geçtiğinizi düşünün ve korkulukları yok sağa sola bakarak ne kadar gidebilirsiniz.Saygılarımla :locked:

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve s.ileli
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt