Yardim edin kardesinize :)

Sponsorlu Bağlantılar

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Yardim edin kardesinize :)
s3 mini kullanıcısıyım allahaskına nasıl root atıcam ben bu telefona kafayı yıcem sabahtan berı bakıyorum forumlara falan hepsı karısık benım telefonun surumuyle uymayan seyler 4.1.2 yuklu ve AP:I8190XXAMD3 CP:I8190XXAMD3 CSC:I81900XFAMD1 LUTFEN YARDIMCI OLUN

lale63

lale63

Üye
Sadece 4.1.2 indir forumda samsung rom bolumunde mevcut konudan indir 4.1.2 olani

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi

Al kardesim burda gerekli bilgiler var MaxiCep Teknoloji Portalısamsung-android-rom/galaxy-s3-mini-i8190-root-unroot-yapimi-adim-adim-kendinden-unrootlu-jellybean-4-1-1-ve-4-1-2-a-9-760482.html#post6356252 ben burdan yaptim SAMSUNG ROM bolumunde bu konu bazi arkadaslara duyurulur​

yalnız benım telefondakı surum numaraları ordakılerle eslesmıyo yanı sunlar ; AP:I8190XXAMD3 CP:I8190XXAMD3 CSC:I81900XFAMD1 AMD3 olanlı dosya yok orda :(

- - - Eklendi - - -

lale63

lale63

Üye
BendedE farkliydi xxama2 yi indirdim 4.1.2 olan sorun cikmadi

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Odinle md5 dosyasini flashla. Ben root atarken hic bakmadim surum numaralarina 4.1.2yi indirip flashladim.

lale63

lale63

Üye
Arkadasim

Bunu indir

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
lale63

lale63

Üye
Olmaz olmaz

lale63

lale63

Üye
Evet ucuyo ;)

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi

root dan sonra telefonu hızlandırabılecegım yanı herseyınden yararlanabılecegım bır program onerebılır mıısn ? kernel uptader falan var aklıda bıde senın goruslerını almak ısterım... bu arada cok tesekkur edıyorum sımdıden ılgılenıyosun :)

lale63

lale63

Üye
root dan sonra telefonu hızlandırabılecegım yanı herseyınden yararlanabılecegım bır program onerebılır mıısn ? kernel uptader falan var aklıda bıde senın goruslerını almak ısterım... bu arada cok tesekkur edıyorum sımdıden ılgılenıyosun :)

Kardesim telefondan gereksiz uygulamalari kaldir ramin yarisini onlar harcar bunun icin link2sd programini oneriyorum turkce ve basit ama sen yinede hizlandirmak istiyorsan

http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-araclari-bilgi/telefon-hizlandirma-yontemleri-multitasking-hizli-acilis-i-o-hizlandirma-guncellendi-706560.html

Bu konuda isine yarayacak seyler var islemci hizlandirmada var ama sarj hemen biter

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
bu superuser programı tam yetkılı bıseylerı etkınlestır falan dıyo :D napıcam kernel uptader ı acınca oyle dıyo

ayrıca uygulamalarım falan da gıtmedı :)

lale63

lale63

Üye
Izin ver diyeceksin ona root yetkisi o iste.sanslisin benim butun uygulamalar gitmisti ama evde wifi var sikintim yok google play hesabima girip hepsini yeniden indiriyorum

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Izin ver diyeceksin ona root yetkisi o iste.sanslisin benim butun uygulamalar gitmisti ama evde wifi var sikintim yok google play hesabima girip hepsini yeniden indiriyorum

o izini nasıl verıcem yaa sanırsam kernel uptader da o yuzden ayarları yapmadı :)

lutfen bıraz yardım et zaten edıyosunda :)

lale63

lale63

Üye
Programa girdiginde zaten geliyo ekran izin ver falan