firat1231
Üye
adam root diyor rom değilSadece 4.1.2 indir forumda samsung rom bolumunde mevcut konudan indir 4.1.2 olani
adam root diyor rom değil
Al kardesim burda gerekli bilgiler var MaxiCep Teknoloji Portalısamsung-android-rom/galaxy-s3-mini-i8190-root-unroot-yapimi-adim-adim-kendinden-unrootlu-jellybean-4-1-1-ve-4-1-2-a-9-760482.html#post6356252 ben burdan yaptim SAMSUNG ROM bolumunde bu konu bazi arkadaslara duyurulur

aynen bende öyle yaptımOdinle md5 dosyasini flashla. Ben root atarken hic bakmadim surum numaralarina 4.1.2yi indirip flashladim.

tamam aksam deneyecegım ınsallah bisey olmaz telefonaArkadasimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu indir

Olmaz olmaz

Evet ucuyo![]()

root dan sonra telefonu hızlandırabılecegım yanı herseyınden yararlanabılecegım bır program onerebılır mıısn ? kernel uptader falan var aklıda bıde senın goruslerını almak ısterım... bu arada cok tesekkur edıyorum sımdıden ılgılenıyosun![]()
Izin ver diyeceksin ona root yetkisi o iste.sanslisin benim butun uygulamalar gitmisti ama evde wifi var sikintim yok google play hesabima girip hepsini yeniden indiriyorum