Nokia Lumia 900 Simkilidi açma (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kodu kız kardeşim at&t firmasından temin etmiş. amerikadan gelmişti telefon kod ile birlikte.
30 deneme hakkı istedi benden 10 değil bundan eminim.
şimdi işe hiç kod istemiyor.
telefonun tüm yasal işlemlerinide tamamladım. sorun ne bir türlü anlamadım.

imei numaranı "mcks" mobil cihaz kontrol sisteminden kontrol et. İmei kayitli gozukuyorsa telefonu sıfırla, cihaz acildiktan sonra kapat ve sim kartini takip ac ya sim kilit kodu isteyecek ya da direk simkart aktif olarak acilacak. Bir de ustteki şebeke gostergesinde nasil bir işaret var. Simkart uzerinde kilit şeklinde mi yoksa şebeke sinyal işaretlerinin uzerinde yuvarlak bir dur işareti şeklinde mi.

rengiin

Üye
cihazim kayıtlı görünüyor.
şebeke işaretinin üzerinde yuvarlak bir dur işareti var.
bu ne anlama geliyor...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazim kayıtlı görünüyor.
şebeke işaretinin üzerinde yuvarlak bir dur işareti var.
bu ne anlama geliyor...

o işaret varsa cihazin simkilidi acilmiş demektir. Buyuk ihtimalle simkartinizda sorun var. Karti kestirdiyseniz başka bir orjinal microsim kartla deneyin.

rengiin

Üye

o işaret varsa cihazin simkilidi acilmiş demektir. Buyuk ihtimalle simkartinizda sorun var. Karti kestirdiyseniz başka bir orjinal microsim kartla deneyin.

microsim kartla açıyorum aynısı oluyor...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

rengiin

Üye

telefona taktiginiz microsim kart orjinal microsim kart mi yoksa kesme microsim kart mi. Kesme microsimlerde bu sorun oluşabiliyor.

ilk yaptığımda kesme microsim kart taktım .
telefon açılmayınca acaba ondan mı diye gidip orijinal microsim kart aldım...
şu an kullandığım orijinal micrisim karttır.

rengiin

Üye
yardımınız yarıda kaldı. orjinal microsim kart kullanmama rağmen aynı işaret oluyor.
telefon açılıyor sim pinin istiyor.
aramaya gelince hiç bir arama yapılamıyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
telefonun hattınızın açık ve kullanılabilir olduğundan eminsiniz di mi? :) malum sonuçta bu microsimi yeni aldınız sanırım??

rengiin

Üye
telefonun hattınızın açık ve kullanılabilir olduğundan eminsiniz di mi? :) malum sonuçta bu microsimi yeni aldınız sanırım??

hattı başka bir telefonda kullanabiliyorum. sebebini artık anlamıyorum.

ozqqee

Üye
bnm hattım takılı dgl ama dur işareti var şebekenin yerinde sim kilidi yok demekmi..bu knuda biraz cahilim bni bilgilendirirseniz sewinirim

Üst Alt