Casper Via A3216

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Casper Via A3216
Siparişi verdim sizce nasıl ? az önce siparişi verdim o paraya değer mi ?

-efşan

-efşan

Üye
Tabii değer. Ben de alacaktım da Desire SV alınca vazgeçtim.

best1905

best1905

Üye
gm discovery alsan daha iyi olurdu casper dan bi cacık olmaz berbat bir marka laptopunu kullandığım için biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Samet.25 ve Ccihat67
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
Kötü değildir kardeş. güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67

UltimateFC

Üye
Laptop'unu kullandığım için biliyorum iyi ki sipariş vermişsin . Casper ürünleri iyidir , servise işin düşünce yardımcı olurlar sallamazlar =)

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Laptop'unu kullandığım için biliyorum iyi ki sipariş vermişsin . Casper ürünleri iyidir , servise işin düşünce yardımcı olurlar sallamazlar =)

Çoğu kişiden olumsuz yanıt alınca iptal mesajı gönderdim ama daha iptal olmadı

- - - Eklendi - - -

İptal oldu ücret alınmamış Discovery siparişi verdim

mburak12345

Üye
casper kimdir? casper türk firması adı altında takılan. ürünlerinin bir çoğunu foxconn, pegatron, clevo gibi dandik çin markalarına yaptıran ve sadece bios da ve ürün üzerinde logosundan ibaret olan bir firmadır. türkiye de üretsin istediği kadar dandik olsun. yerli malı olsun gözüm kapalı alırım ama yaptıkları dolandırıcılıktan ibaret. çok şey yaşadım casperla teknik servisim(bilgisayar). uzak durun arkadaşlar. i7-i5 core duo intel centrino 2004 ten sonra çıkan laptoplarında iş yok öncekileri yere fırlatsan bişey olmazdı. taş gibiydi. kapitalizm kurbanı lanet bir firmadır. hayırlı günler...

• Beğen
DalvikCache

DalvikCache

Üye
gpu su çok kötü adreno 203

• Beğen
blackaid

blackaid

Üye
bu telefonu satan yerler az ama hafıza,pil ve kamera olarak iyi görünüyor

• Beğen

Samet.25

Çoğu kişiden olumsuz yanıt alınca iptal mesajı gönderdim ama daha iptal olmadı

- - - Eklendi - - -

İptal oldu ücret alınmamış Discovery siparişi verdim

En iyisini yapmissin kardeş casper VIA ile oyun konusunda sikinti cekerdin ekran kalitesini iyi yapmislar ama GPU filan bi ise yaramaz GM ile en azindan oyunlari filan rahat oynarsin sevindim senin adina

• Beğen
best1905

best1905

Üye
en iyisini yaptın serviside hiç ilgilenmiyor düzgün tamir etmiyorlar laptopum bozuldu gönderdim geldi baştan savma yapmışlar

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
casper kimdir? casper türk firması adı altında takılan. ürünlerinin bir çoğunu foxconn, pegatron, clevo gibi dandik çin markalarına yaptıran ve sadece bios da ve ürün üzerinde logosundan ibaret olan bir firmadır. türkiye de üretsin istediği kadar dandik olsun. yerli malı olsun gözüm kapalı alırım ama yaptıkları dolandırıcılıktan ibaret. çok şey yaşadım casperla teknik servisim(bilgisayar). uzak durun arkadaşlar. i7-i5 core duo intel centrino 2004 ten sonra çıkan laptoplarında iş yok öncekileri yere fırlatsan bişey olmazdı. taş gibiydi. kapitalizm kurbanı lanet bir firmadır. hayırlı günler...

Bravo hem laptop hem masaüstü casper laptopdan hiç memnun değilim masaüstü beni idare ediyo :)

- - - Eklendi - - -

Hepinize teşekkür ederim dün verdim discovery siparişini ama durum kısmında hala hazırlanıyor yazıyo ne zamana gelir acaba ?

T-Vortex

T-Vortex

Üye

Hocam iyi de Nokia,Samsung Apple gibi firmalarda ürünlerini Foxconn'a yaptırıyor. :) Yani marka ne olursa olsun Çin'e muhtaç.

Takipçi Satın Al

Üst Alt