Gta 4 oynamak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4 oynamak istiyorum
Gta 4 yükledim kasıyordu bende bütün ayarları en düşük yaptım hala kasıyor ne yapabilirim hiç oynayamayackmıym ?

Laptopun özellikleri

4 gb ram,
İntel core2 duo işlemci,
Nvidia geforce 130m 1gb ekran kartı

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Gta 4'ün yanılmıyorsam 5 ve ya 6 tane patch'leri var. Onları indir kur. Kasma sorunu gidiyor. Ekran kartı hakkında bilgim yok gerçi. Kaç bit?

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Gta 4'ün yanılmıyorsam 5 ve ya 6 tane patch'leri var. Onları indir kur. Kasma sorunu gidiyor. Ekran kartı hakkında bilgim yok gerçi. Kaç bit?

32 bit (60 hz)

- - - Eklendi - - -

Pardon 128 mbit ve 512 mb mış 1 sanıyordum :(

acuxx

acuxx

Üye
Oynatıcağını hiç sanmıyorum ekra kartı düşük low da bile açmaz yani. Ayrıca yazdıgın donanımdan hiç bişey anlaşılmıyor. Bin tane intel duo 2 var ónemli olan çekirdek hızı. ekran kartından yola çıkarak yorumda bulundum

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Ekran Kartı da önemli

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
maalesef bu özelliklerde GTA IV biraz zor, yine de arkadaşladın dediği gibi bir çok patch çıktı ve bu patchler kasma sorununu giderdi. hem patchleri yap, hem de en düşük ayarlarda oyna. belki bu şekilde günü kurtarabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1.07 patchi kur ayarları düşük yap gölgeleri falan kapat baktın olmuyor çözünürlüğü düşür.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
benim ekran kartı 256 mb 32 bit 2 gb ram 2.20 ghz, ama az daha gta 4 ü yükleyecektim kabullenmiyordum çalıştırır diyordum ama gerçekler acı :. yeni bir ekran kartı al

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yeni bir ekran kartı alamaz gibime geliyor çünkü ekran kartı modelinden anladığım kadarıyla (130m) muhtemelen kendileri bir laptop :kotu:

- - - Eklendi - - -

:kop:zaten laptopumun özellikleri diye belirtmiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
:kop:zaten laptopumun özellikleri diye belirtmiş :ehe

Evet laptop :ehe

- - - Eklendi - - -

Oynatıcağını hiç sanmıyorum ekra kartı düşük low da bile açmaz yani. Ayrıca yazdıgın donanımdan hiç bişey anlaşılmıyor. Bin tane intel duo 2 var ónemli olan çekirdek hızı. ekran kartından yola çıkarak yorumda bulundum

Ulaşabildiğim bilgileri yazdım

viktoreznov

viktoreznov

Üye
o özelliklerde bir masaüstü olsaydı rahat oynardın ama laptop'ta gta 4 biraz zor. benim sistemim seninkinden düşük ve orta ayarlarda oynuyorum ama masaüstü.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
o özelliklerde bir masaüstü olsaydı rahat oynardın ama laptop'ta gta 4 biraz zor. benim sistemim seninkinden düşük ve orta ayarlarda oynuyorum ama masaüstü.

Masaüstünde oynayabilirmiym ?

2 gb ram
Ekran kartı Ati 3400 512 mb
İşlemci Core duo 2