Win 8 hakkında yanlış düşünceler

Sponsorlu Bağlantılar

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi
Win 8 hakkında yanlış düşünceler
Win 8'i kötüleyen arkadaşlar hepiniz yanlış düşünüyorsunuz ben de dün sabah kurdum win8 with metro center sürümünü çok hoşuma gitti tasarımı olsun hızı olsun normalde win7'de pc hiç abartısız 5-10 dakikada açılıyordu win8 ise beni acayip şaşırttı işlemci intel core duo2 olmasına rağmen intel core i7 performansında bir hızla karşılaştım bu beni çok sevindirdi belki bunun hafıza doluluğuyla da alakası vardır ama bu kadar fark yaratacağını düşünmüyorum.Yenilik iyidir win8 baştan aşağı kendini yenilemiş ve performanstan hiç ödün vermemiş üstelik.Yenilik benim için çok önemlidir.
Tasarım da çok hoş sanki windows 7 çok mu iyiydi vista ile aynı tasarıma sahip aynı özelliklere sahip ram'i çok yiyen bir işletim sistemiydi.Win 8 kullanan profesyonel kullanıcılar bunu çok iyi bilir ve anlar.İşin içini batıran tek kötülüğü metro arayüzü başlat ondan daha iyiydi metro arayüzü çok karışık metrodan açtığın uygulamadan çıkmak çok karışık.Ama win8 store mükemmel olmuş benim androidde oynadığım oyunların bazıları win8'e entegre edilmiş şekilde appstore'da var.Metroda bulunan mesajlar uygulaması da çok işlevsel bence.Geri kalan kısımları çok mükemmel win8'in artık win7 sıkmaya başlamıştı zaten tasarımıyla vista'nın düzeltilmiş haliydi.Windows 8 ise windows 7'nin düzeltilmiş ve güzelleştirilmiş hali olarak düşünülebilir.Zaten bir çok uzman windows 8'i microsoftun yaptığı en iyi işlerden biri olarak görüyo zaten zaten yakında windows 8 kullanıcılarına bedava güncelleme olarak gelecek olan windows 8.1(bu, şimdiye kadar windows sürümlere gelmiş geçmiş en büyük güncelleme olacak) mükemmel olacak hem performans düzeltmeleri hem büyük hata düzeltmeleri olacak.Hem de (bence en önemlisi) başlat menüsü geri dönecek ama metrodan da vazgeçilmeyecek bence süper olacak microsoft da windows 8.1'in üstüne o kadar çok düşüyor ki haberlerini okuyarak anlayabilirsiniz.Ayrıca windows 8'in nt'si 7.0 ama win7 bilindiği gibi vista'dan ayrı bir işletim sistemi değil vistanın başka bir sürümü olan bir işletim sistemi çünkü onun nt'si 6.1 vista ise nt 6.0'dı karar sizin...
Ayrıca video paylaşmak yasak mı onu bilmiyorum ama bi video paylaşmak istiyorum bunu izleyince anlayacaksınız arkadaşlar:

bir de şu var:

-efşan

-efşan

Üye
Kötü olduğunu düşünüyorum ve bu benim düşüncem.
Sen iyi görüyorsun, o da senin düşüncen.
Kimseye bu hususta yanlış düşünüyorsun diyemezsin.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Guzel yazı olmus, wın 8 bencede gayet guzel olmus ama hıc lınux kullanmadın sanırım kı wın 8 e guzel dıyorsun :eller:

• Beğen
Tepkiler: 18Yusuf720
Uhops

Uhops

Üye
Win8 candır :oke:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve 18Yusuf720
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
xp kullanıyorum hala :) geçmeye de niyetim yok :hmmm

larten123

larten123

Üye
Windows 98 den Windows 8 e kadar hepsini kullandım. Objektif olarak Windows 8 hepsinden farklı. Stabil, hızlı ve istediğim her uygulamayı, oyunu sorunsuz çalıştırabiliyorum. Umarım bir gün Linux ve Mac Os'u da denerim.

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Windows 98 den Windows 8 e kadar hepsini kullandım. Objektif olarak Windows 8 hepsinden farklı. Stabil, hızlı ve istediğim her uygulamayı, oyunu sorunsuz çalıştırabiliyorum. Umarım bir gün Linux ve Mac Os'u da denerim.

Mac os bana sıcak gelmıyor ama mutlaka lınux u denemelısın -en kısa zamanda-

hikmet366

hikmet366

Üye
wın8 hizli ama pc nın teknik parçaları duşuk olduğundan kasmaa Yapıyor :duvar:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
4 aydır win8 kullanıyorum hızı gercekten güzel oyunları açamıyordum onuda uyumluluk moduyla hallettim :) gayet güzel tek sorun misafirlerin kapat düğmesini bulamaması :ehe

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Metro uygulamaları ekranın en üstünden en aşağı çektiğinde fantastik bir şekilde kapanır ya da imleci sola getirsiniz çıkan çubuktan sağ tık kapat yapabilirsin.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Metro uygulamaları ekranın en üstünden en aşağı çektiğinde fantastik bir şekilde kapanır ya da imleci sola getirsiniz çıkan çubuktan sağ tık kapat yapabilirsin.

Bu ozellıkler dokunmatık cıhazlar ıcın bır nımet, en kısa surede haswell ıslemcılı bır tablet almak gerekıyor ama bakalım. I5 ve ı7 ye pek yanasmamıstım pıl kullanımı rezalet. Atom ıslemcılı almayı dusundum ama oda pek mantıklı gelmedı alsaydım vıvotab me400c alacaktım bu modelın haswell ıslemcısı gelırse dusunulmeden alınması gereken bır cıhaz olur :)

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kardeş benim parçalarda kötü ama hiç kasmadan açıyor senin pcde bir sıkıntı var heralde hem win8 gibi stabil bi sistemi kasan pcyi diğer işletim sistemlerinde düşünemiyorum bile :kotu:
xp kullanıyorum hala :) geçmeye de niyetim yok :hmmm
neden bu kadar görsellik güncellik ve performans seni de çekmiyor mu yanına en az win xp kadar performansı yüksektir win8'in ha bunu bil
Kötü olduğunu düşünüyorum ve bu benim düşüncem.
Sen iyi görüyorsun, o da senin düşüncen.
Kimseye bu hususta yanlış düşünüyorsun diyemezsin.
tamam kimseyi zorladığım yok korkma sen deneyip de hoşuna gitmeyenlerden misin yoksa millete kanıp da mı böyle diyorsun?

- - - Eklendi - - -

4 aydır win8 kullanıyorum hızı gercekten güzel oyunları açamıyordum onuda uyumluluk moduyla hallettim :) gayet güzel tek sorun misafirlerin kapat düğmesini bulamaması :ehe

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Guzel yazı olmus, wın 8 bencede gayet guzel olmus ama hıc lınux kullanmadın sanırım kı wın 8 e guzel dıyorsun :eller:

beni anlayıp desteklediğiniz için hepinize teşekkürler sizler iyi sistemden anlıyorsunuz :) :oke:

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
SheFy

SheFy

Üye

Mac os bana sıcak gelmıyor ama mutlaka lınux u denemelısın -en kısa zamanda-

Bu devir şu bundan iyi hesabına girmeyelim. Bu görecelidir. Önemli olan en geniş çaplı destek göreni kullanmak gerek. Burda windows ile linux u kıyaslarsak 10 prog. 10 u windowsa çıkarken bunlardan maks 3 ü linux a çıkıyor. Sıradan kullanıcılar için bu problem olmayabilir. 3.parti programlarla uğrsşan biri olarak problem olur. Açık kaynak kodlu basit bi pro yazacaksan linux win e göre daha iyi olabilir

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi

Bu devir şu bundan iyi hesabına girmeyelim. Bu görecelidir. Önemli olan en geniş çaplı destek göreni kullanmak gerek. Burda windows ile linux u kıyaslarsak 10 prog. 10 u windowsa çıkarken bunlardan maks 3 ü linux a çıkıyor. Sıradan kullanıcılar için bu problem olmayabilir. 3.parti programlarla uğrsşan biri olarak problem olur. Açık kaynak kodlu basit bi pro yazacaksan linux win e göre daha iyi olabilir

hadi konuyu canlandırın shefy kardeşim doğru söylüyor biraz ayakta tutun şu konuyu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende d sürücüsüne win8 kurdum bende çok beğendim yalnız donanım uyuşmazlığı çıkardı benim uyuz pc:)ama pc yi değiştirdiğimde mutlaka win8 yüklü alacam

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Win8i kullanamamakta ne varsa genelde kullanamayanlar çamur atıyor :)

• Beğen
Tepkiler: 18Yusuf720 ve ozakin70
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ayrıca win7de çalışıpta win8de çalışmayan çok nadir uygulama kaldı hallettiler hep

Donanım için bazı eksiklikler var hala ama oda zamanla çözülecektir.:)

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ayrıca win7de çalışıpta win8de çalışmayan çok nadir uygulama kaldı hallettiler hep

Donanım için bazı eksiklikler var hala ama oda zamanla çözülecektir.:)

benim pc eski pentium 4 işlemcili win7 de bile hatırına çalışıyor:)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Çağa ayak uydur sende :)

Ben ocmi aldığımda arkadaşlarımın arasında en iyiydi :( 7yıl oldu :) şimdi win8de bile sorun çıkarmıyodu.:)

• Beğen

Üst Alt