Win 8 hakkında yanlış düşünceler

Sponsorlu Bağlantılar

18Yusuf720

Üye
    Konu Sahibi
Bende d sürücüsüne win8 kurdum bende çok beğendim yalnız donanım uyuşmazlığı çıkardı benim uyuz pc:)ama pc yi değiştirdiğimde mutlaka win8 yüklü alacam

:oke:
Çağa ayak uydur sende :)

Ben ocmi aldığımda arkadaşlarımın arasında en iyiydi :( 7yıl oldu :) şimdi win8de bile sorun çıkarmıyodu.:)
:oke:
benim pc eski pentium 4 işlemcili win7 de bile hatırına çalışıyor:)
win7de çalışıyorsa wind 8de daha iyi çalıştır güven bana :oke:
Ayrıca win7de çalışıpta win8de çalışmayan çok nadir uygulama kaldı hallettiler hep
aynen hatta win8de olup ta win7 de olmayan uygulamalar bile var :oke:
Donanım için bazı eksiklikler var hala ama oda zamanla çözülecektir.:)
evet eksikliklerini hissediyorum ama win 8.1 ile geçecektir inanıyorum :oke:
Win8i kullanamamakta ne varsa genelde kullanamayanlar çamur atıyor :)
aynen katılıyorum sana :oke:

orhanblt

orhanblt

Üye
Ben tablet pc de 8.1 i kullaniyorum. Masaüstü pc de ise win 7 kullanıyorum ve bu sekilde cok memnunum. Suan için eski tip mause ile win 8 kullanmak ve dokunmatik pc lerde win 8 varken digerlerini kullanmak hiç mantıklı gelmiyor.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
4 aydır win8 kullanıyorum hızı gercekten güzel oyunları açamıyordum onuda uyumluluk moduyla hallettim :) gayet güzel tek sorun misafirlerin kapat düğmesini bulamaması :ehe

ALt+F4 idolümüz :worshippy:

• Beğen
Tepkiler: AlperTunga87 ve Ccihat67
exp_l0it

exp_l0it

Üye
içinde bu yazıyomuş kod için
STRINGTABLE
LANGUAGE LANG_TURKISH, 0x1
{
1, "Kullanım: %s [-i | -l | -s | -r | -a] [-f] [-m \\\\bilgisayaradı] [-t xx] [-c \"yorum\"] [-d up:xx:yy]\n\n\tNo args\t\t\tBu iletiyi görüntüle (-? ile aynı)\n\t-i\t\t\tGUI arabirimini görüntüle, ilk seçenek olmalı\n\t-l\t\t\tOturum kapat (-m seçeneği ile kullanılamaz)\n\t-s\t\t\tBilgisayarı kapat\n\t-r\t\t\tBilgisayarı kapat ve yeniden başlat\n\t-a\t\t\tSistem kapatmasından çık\n\t-m \\\\bilgisayaradı\tYeniden başlatmak/çıkmak için uzak bilgisayar\n\t-t xx\t\t\tKapatmak için zaman aşımını xx saniyeye ayarla\n\t-c \"comment\"\t\tKapatma yorumu (en çok 127 karakter)\n\t-f\t\t\tÇalışan uygulamaları uyarmadan kapanmaya zorlar\n\t-d [p]:xx:yy\t\tKapatma için neden kodu\n\t\t\t\tu kullanıcı kodu\n\t\t\t\tp planlı kapatma kodu\n\t\t\t\txx asıl neden kodu (256'dan küçük pozitif tamsayı)\n\t\t\t\tyy ikincil neden kodu (65536'dan küçük pozitif tamsayı)\n"
2, "Kapat"
3, "Yeniden Başlat"
4, "Durdur"
5, "Oturum Kapat"
6, "Bekleme konumu"
7, "Bağlantıyı Kes"
8, "Ayrıcalık alınamadı"
9, "Eylem desteklenmiyor: "
10, "Bilgisayar adları alınıyor, lütfen bekleyin..."
11, "bilgisayar listelendi"
12, "Listeleme tamamlandı (toplam:"
13, "Listelenecek çok fazla bilgisayar. Lütfen ekle düğmesini kullanın"
14, "Sistem hatası oluştu"
15, "UYARI"
}

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Kardeş benim parçalarda kötü ama hiç kasmadan açıyor senin pcde bir sıkıntı var heralde hem win8 gibi stabil bi sistemi kasan pcyi diğer işletim sistemlerinde düşünemiyorum bile :kotu:

neden bu kadar görsellik güncellik ve performans seni de çekmiyor mu yanına en az win xp kadar performansı yüksektir win8'in ha bunu bil

tamam kimseyi zorladığım yok korkma sen deneyip de hoşuna gitmeyenlerden misin yoksa millete kanıp da mı böyle diyorsun?

- - - Eklendi - - -

beni anlayıp desteklediğiniz için hepinize teşekkürler sizler iyi sistemden anlıyorsunuz :) :oke:
Arkadaşım mesaj yazalı baya geç oldu ama bende 8e geceli 2 ay olacak gerçekten 7den daha stabil çalışıyor hiç kasma yapmıyor gayet güzel

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
windows 8 in en son sürümünün fiyatı ne şimdi

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
  • Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
:tşk:aklıma takıldı ya 527 tl cok degilmi ne bukadar bu......... okadar parayı vermeye deger bir işletim sistemi mi?
fazlasıyla değer 5 bin liralık makine al işletim sistemi olmadı mı ne işe yarar ? Düşünsene kaç kişi onu kodluyor falan filan. Ama gel gelelimki her yerde korsan var. Çünkü bedavaya varken kimse para vermiyor. İşte firmalar hatayı burada yapıyor ee biliyorsun herkes illegalden beleşe kullanıyor daha düşük yap sürümden kazan. Ama yapmıyorlar işte.

• Beğen
Tepkiler: AlperTunga87
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
fazlasıyla değer 5 bin liralık makine al işletim sistemi olmadı mı ne işe yarar ? Düşünsene kaç kişi onu kodluyor falan filan. Ama gel gelelimki her yerde korsan var. Çünkü bedavaya varken kimse para vermiyor. İşte firmalar hatayı burada yapıyor ee biliyorsun herkes illegalden beleşe kullanıyor daha düşük yap sürümden kazan. Ama yapmıyorlar işte.
bilgisayarımda hiçbirşey ilegal değil ben windows antivirüs vs ilegal tercih etmiyorum benim sistemim orjinal 4 tane orjinal windows anahtarım var gel gelelim okadar para verip windows 8 e gecmem bilgisayarım da cok iyi 3.500 tl para harcadım donanımınawe bilisayarı programlarla aktive etdiyorlar ne kadar güvenilir ? sonucta ben bilgisayarımda birçok evrak tutuyorum sitelerden kredi kartıyla alışveriş yapiyorum riske atılacak bi durum degil

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bilgisayarımda hiçbirşey ilegal değil ben windows antivirüs vs ilegal tercih etmiyorum benim sistemim orjinal 4 tane orjinal windows anahtarım var gel gelelim okadar para verip windows 8 e gecmem bilgisayarım da cok iyi 3.500 tl para harcadım donanımına
İşte herkes herkes gibi olamıyor işte benim lafım sana değil. Mesela bende free dos yerine win 8'li pc aldım. Ancak yok kullanılmıyor. Single langague midir nedir i7 makine celeron gibi çalışıyordu. Marka içine bir sürü program gömmüş falan. Mecbur 8 pro kurdum makine kendine geldi. Microsoft proya yükseltmek için 217 tl para istedi. Öğrenci adam nerden bulsun o parayı o kadar para bulsam ssd takarım çaktım 8 proyu gönül isterki orjinal olsun ama olmuyor işte napalım :)

• Beğen
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
ben vindows 8.1 i denedim makinama kurup bi 5 gün kadar oyun benim için önemli işten gelince tek eglence kaynagı evde oturup cayı yudumlarken :) şöle bi sıkıntı var oyunlarımın birkac tenesinde sorunlar yaşadım hala öylemi bilmiyorum tabiki

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben vindows 8.1 i denedim makinama kurup bi 5 gün kadar oyun benim için önemli işten gelince tek eglence kaynagı evde oturup cayı yudumlarken :) şöle bi sıkıntı var oyunlarımın birkac tenesinde sorunlar yaşadım hala öylemi bilmiyorum tabiki
8.1 henüz çiçeği burnunda ancak güzel ben kişiselleştirmeyi severim arkadaşın pcye kurup test ettim 8'den hoş ve hızlı gibi. İçim gidiyor yüklemek için ancak dediğim gibi kişiselleştirmeyi severim. Kurulu düzeni bozmak istemiyorum ayrıca oyunlarımın saveleri falan var baya meşakatli bakalım bahane arıyorum :)

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
demek istedigini anladım windows ilegala teşvik ediyor aslında haklısın ya okadar para ama ben böyle iyiyim sitemim güzel :D8.1 in artı yanları da yok değil tabi ben izledigim kadarıyla acılış pragramlar arası geciş vs baya hızlı

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
demek istedigini anladım windows ilegala teşvik ediyor aslında haklısın ya okadar para ama ben böyle iyiyim sitemim güzel :D8.1 in artı yanları da yok değil tabi ben izledigim kadarıyla acılış pragramlar arası geciş vs baya hızlı
Zaten steve jobs filmini izledikten sonra microsofttan soğudum hakediyor o bill gates :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
bence biz türkiye olarak bircok yazılım konusunda magduruz biz kadar kimse bu sıkıntıları cekmiyorizlemedim hemen acıp izleyecegim :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben genelde kişiselleştirmeyi sevdim. Mesela metro arayüzünü seviyorum millet hala başlat menüsü derdinde anlamış değilim zevk meselesi gerçi :) Orada mesela arka planların renkli olması slayt gösterileri falan gayet hoş olmuş. Onun dışında pcnin direk açılması güzel. 8'de açıyorum mesela geldiğimde makine hazır olmuyor metro arayüz geliyor. Oradan masaüstüne geçince programlar açılmaya başlıyor. Ama 8.1'de düğmeye bas 20 saniye ye hazır. 8'i açıyosun masaüstüne giriyorsun virüs programı açılacakta diğer prolar açılacakta torrentler kontrol edilecek güncelleştirmeler denetlenecek falan filan yıl oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
evet o metro arayüz hoş olmuş gercekten

Üst Alt