Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefona sanırım virüs girdi
Sponsorlu Bağlantılar
oleytoo
Üye
Konu Sahibi
Telefona sanırım virüs girdi
Arkadaslar internette gezerken birden bi sayfa acıldı ve +18 mobil bir site çıktı...Daha önce hicbir sekilde +18 bir siteye girip çıkmadım veya google playden indirmedim.Dr web ile tarattım telefonu virüs bulmadı. Yardımcı olur musunuz ? Ne yapmam lazım ?
Arkadaslar internette gezerken birden bi sayfa acıldı ve +18 mobil bir site çıktı...Daha önce hicbir sekilde +18 bir siteye girip çıkmadım veya google playden indirmedim.Dr web ile tarattım telefonu virüs bulmadı. Yardımcı olur musunuz ? Ne yapmam lazım ?
Telefon rootlu degil orjinal tamamen telefona indirdigim oyun apk ları dışında bir şey indirmedim hiç bunlardan kaynaklı olabilir mi? çoğunu yabancı sitelerden indirdim
caglar b
Üye
rootlu degilse korkmana gerek yok ama anlamadıgım telefon kastımı, senden izinsiz verimi sildi ne yaptıda virüs bulaştıgını düşündün ?
Evet menü geçişlerinde hafif bir kasma oldu ve dediğim gibi birden +18 site çıktı bu yüzden çok huylandım bu arada telefon s4
caglar b
Üye
virüs degilde o büyük bir ihtimal kurdugun bir programın aldıgı reklamdır. O uygulamayı bulup kaldırmalısın, uygulama veya oyun kuracaksan bilindik sitelerden ve izinlerini dikkatli okuyarak yükle