Maxicep - Serbest Kürsü !

Sponsorlu Bağlantılar

manyak!

manyak!

Üye
iiyim walla sınavlar bitti kurtuldum inş sonuçlarda ii olur:islik

kurt bey

kurt bey

Üye
mservank

mservank

Üye
niyeki yav imzası güzeldi ayrıca bi imza yüzünden site bırakılsaydı ayrıca o gitti diyearkasından ağlayacak halleri de yoktu herkese böyle davranılsa oooo

kurt bey

kurt bey

Üye
niyeki yav imzası güzeldi ayrıca bi imza yüzünden site bırakılsaydı ayrıca o gitti diyearkasından ağlayacak halleri de yoktu herkese böyle davranılsa oooo

değiştirmiş sanırım imzasını. Yeni bıraktığı imzanın boyutları belirtilenden daha büyükmüş. yöneticilerde bilgi vermişler sorada silmişler.

omayra

Üye
6 saat konuştum bugün, boğazım ağrıyor konuşmaktan, ders anlatmak yordu iyice. Tam 6. saatin sonunda zıpır bir öğrenci sinirimi bozdu. Tepem attı, zaten yorgundum, sorusuna yanlış yanıt verdim, dersten sonra aklıma geldi doğrusu ama, iş işten geçti. Off cidden çok canım sıkıldı! Neymiş, sınavda çıkacak soruları da işretletecekmişim! E yapıyoruz zaten, zıpırlığı bırak da azcık dinle ne dediğimi. Amaaannn çok kızıyorum yaa. Oturduğun yerden kolaydı öyle vır vır konuşmak. 3 farklı dersi 6 saat anlat bakayım, ne oluyor senin kafan! Şımarık şey nolcak!

Oh bee döktüm içimi. :)

manyak!

manyak!

Üye
amannnn bende öğretmen olcam ama omayra abla korkuttun beni yaaa:(

omayra

Üye
:) Bunlar dershane öğrencisi, çoğu şımarık saygısız. Ben haklarından geliyorum ama işte ara sıra da üzülüyorum. Korkma ama, seversen halledersin, üstesinden gelirsin. Sadece güçlü ol, başın dik olsun :)

manyak!

manyak!

Üye
çok tırstım walaa omayra abla ne öğretmenisin acep???

omayra

Üye
canım ben avukatım, Açıköğretim fakültesi öğrencilerine dershanelerde hukuk dersleri veriyorum. Sen hangi bölümdesin, kaçıncı sınıfsın?

manyak!

manyak!

Üye
hehe apışıp kalma deyimini resmen yaşamış bulunmaktayım:utan ben fizikçiyim abla yaaaa:(

omayra

Üye
Canım fizik, öğrencilerin en korktuğu derslerden, merak etme, seni kızdırmak istemezler :) İçin rahat olsun. Ama ilerde dershanelerde de çalışmayı düşünürsen, işte onlar tam fırlamalar :) Hele bir de üniversiteye hazırlık dönemindekiler, tam baş belası :ehe

Her sınıfın bir asi çocuğu vardır. İnekleri vardır, uyuzluk yapanı vardır, akıllıları, saygılıları vardır. Bu "asi" çocuklar sanırlar ki tek asi onlardır :ehe dersi dinlememeyi marifet sayarlar. Böyle daha farklı olduklarını düşünürler. Saçma sapan espri yaparlar :) Oysa her sınıfta hemen hemen aynılarından bulunur bunların.

En arka sıradakiler genelde şımarıklar, uykucular, asilerden oluşur. Önler klasik inek tabir edilen çalışkan öğrencilerdir. Ortalarda genelde ne göze batayım diyenler ne de arkalarda dersten kopayım diyen sessiz sakin öğrenciler bulunur. Önlerdekiler derse katılarak konuşur, arkadakiler aralarında konuşur :) Hemen her seferinde kimin nereye oturacağı bellidir :) Bu şekilde bir yerde kendilerini ifade ederler.

Sınıfın hakimiyetini elinden kaybedersen, saygı duymazlar. Saygı duymazlarsa anlattığın konunun hiç önemi kalmaz, anlamazlar. Saygı duyurmak dediğim korkutmak değil elbette.

Bunlar tamamen AÖF grubu öğrenci kitlesine yönelik naçizane tesbitlerim. Genel bir kaide değildir, benim öğrencilerimin profilidir diyelim :)

manyak!

manyak!

Üye
saol ablacım yaa ama şu öğretmenlik olayını bi daha düşünsem ii olcak:)

omayra

Üye
sen de sağol güzel kardeşim :)

mservank

mservank

Üye
aman manyak ya korkma iplerei önceden eline al gör bakalım yapanlar var mı olmadı not defteri en güzel silah ve pilot kalem

manyak!

manyak!

Üye
saol yaaa inş okulu bitirebilirsem düşünücem bunları;)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
bizim fizik hocamız vardı eskiden çok iyi adamdır, ben fizikçileri fen bilimci hocaları hep sevmişimdir niyeyse ;) bence öğretmenliğin parası az bizede dededen babadan bişey kalmıyor :( yapamam geçinemem açıkcası.

mservank

mservank

Üye
babam emekli öğretmen ama geçinmesi o kadar da zor değil ama burası küçük bir şehir old. içindir belki de ayrıca manyak için sorun olmaz bence yapabilirsin manyak zor değil dediğim gibi not defteri ve pilot kalem en iyi çözüm

manyak!

manyak!

Üye
yaa saolun bee çok destek oldunuz:lol

Üst Alt