Maxicep - Serbest Kürsü !

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
manyakçım :ehe umarım mesleğinde ilerilere gidersin ;)

manyak!

manyak!

Üye
inş yaaa :)

mservank

mservank

Üye
kimya öğretmeni olsaydın bişiler öğretirdin ama fizikçisin kötü oldu şimdi

manyak!

manyak!

Üye
kimyadada yardımcı oluruz yaa:)

mservank

mservank

Üye
kimya dersini hiç sevmiyorum ya fizik süper ama

manyak!

manyak!

Üye
kimya fizikten daha kolay gibi gelir ama çok karmaşık bişi o yaaaaa:islik

mservank

mservank

Üye
evet ya öyle daha kolay gibi ama ama soru çeşidi farklı garip bi ders ama fizik daha zevkli bi ders

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
en zevkli ders Bilişim teknolojileri :ehe fifa 2005 oynuyoruz bazen :)

mservank

mservank

Üye
bizde o ders yok onun yerien müzik var bizim dersimiz yok şimdi yeni bilgisayarlar geldi lcd

manyak!

manyak!

Üye
herkese slmmmm nassınız bakiimmm???:D

mservank

mservank

Üye
manyak berbat durumdayım

manyak!

manyak!

Üye
hayırdır yaa nooldu ???

mservank

mservank

Üye
ya yazdım diğer konuda biyoloji canımı sıktı

manyak!

manyak!

Üye
ya boşver takma kafana böyle küçük şeyler yüzünden de canını sıkma her işte bi hayır vardır de :)
bende senin gibiydim herşeye üzülüp sinirleniodum ama sonunda olan bana oldu ben üzülüyorum die notlar düzelmedi üstüne bide herşeyi kafama takmam yüzündende birsürü hastalık çıktı :( çok önemli şeyler diil belkide ama sonunda olan yine bana oldu :( sen sen ol hayata onu umursadığını belli etme yoksa çok şımarıyo ve üstüne üstüne geliyo! hayatı umursa ama çaktırma ;) her kötü olayda sinirlenmek yada üzülmek yerine sabret inan sabrının sonunda seni mutlu edecek şeyler olur:)

mservank

mservank

Üye
ya boşver takma kafana böyle küçük şeyler yüzünden de canını sıkma her işte bi hayır vardır de :)
bende senin gibiydim herşeye üzülüp sinirleniodum ama sonunda olan bana oldu ben üzülüyorum die notlar düzelmedi üstüne bide herşeyi kafama takmam yüzündende birsürü hastalık çıktı :( çok önemli şeyler diil belkide ama sonunda olan yine bana oldu :( sen sen ol hayata onu umursadığını belli etme yoksa çok şımarıyo ve üstüne üstüne geliyo! hayatı umursa ama çaktırma ;) her kötü olayda sinirlenmek yada üzülmek yerine sabret inan sabrının sonunda seni mutlu edecek şeyler olur:)

öyle de manyak ne bileyim benle aynı şartlarda olan öğrenciye 5 düşürmesi canımı çok sıktı

manyak!

manyak!

Üye
boşversene eğer hoca haksızlık yaptıysa bu hacanın düşüneceği şey senin diil;)

kurt bey

kurt bey

Üye
biz öğrenciyken 2 düşsünde geçelim diyoduk heygidi günler heyy:ehe

mservank

mservank

Üye
neyse ya daha açıklanmayan bi yığın sınavım var bakalım inş onlar kurtarırı beni

Takipçi Satın Al

Üst Alt