İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye

:D :D

Ama yok abi. Downloaded klasöründe var ama tıkladığımda uygulama mağazada aransın mı diyor. Evet deyince uygulama bulunamadı diyor. Ama ne videolarda ne fotoğraflarda hiçbi yerde yok.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Dosya turu desteklenmiyor olabilir mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia'yı nerede görsem tanırım diyenler kac kişi:)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ben :)
senelerdir Nokia önümden ayrılmıyor ki

narnia16

narnia16

Üye

:kop:

Dtn

Üye
Bir şey soracağım bugün mediamarkttan 920nin orjinal silikon kılıfına baktım, 50 tl diyordu :hmmm forumda 20-25 tl diye bahsedilmişti sanırım, yani öyle kalmış aklımda.nereden bulabilirim o kılıfı daha ucuza?

YkPkY

YkPkY

Üye
Her renginden aldım.10 ila 15 lira arasında değişiyor.vatan bilgisayarda mavi kırmızı ve fümesi var,bimeksde de sarısı var.ankara şubelerinde mevcut,online satışıda var

Dtn

Üye
Aa çok teşekkürler bakayım bi :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar size L925 ile ilgili ufak bir haberim var :D Vodafone'da çalışan bir arkadaşım var. Bu akşam onu arkadaş ortamında kıstırdım :D Gerçi küçük oğlu pek rahat bırakmadı bizi ama İzmir Vodafone ekibine L925 lansmanı Nokia tarafından yapılmış. Çok janjanlı dekoratif mağaza süsleri hazırlamışlar ve onlar İzmir'e gönderilip mağazalara kurulur kurulmaz satışına başlayacaklarmış. Arkadaşım Nokia bayağı bir para dökmüş görsellik çalışmalarına dedi. Gerçi o lansmanda sürekli gelen mailleri cevaplamaktan ilgilenmemiş fazla, insan müdür olunca böyle oluyor herhalde :hmmm:nono: Neyse arkadaşım kendisine gönderilen lansman mailini bulamadı, maalesef adamın inbox'ında 3000'den fazla mail var. Bulamadı danacık :D:D Eğer bulabilseydi buradan paylaşacaktım pdf dosyasını. Ayrıca fiyatı hatırlamadı ama 1500-1700 aralığındaydı galiba dedi. Fiyat konusunda tam emin değildi eğer ondan tekrar bir şey öğrenirsem size söylerim.

Sadece bizde satılacak dedi arkadaşım telefon için. Büyük ihtimal 32gblık versiyondan bahsetti o sırada. Onun söylemiyle ya bu hafta sonu ya da bayramdan sonraki hafta sonu mağazalardan satışına başlanacakmış. Ben sana haber veririm dedi. Hayırlı uğurlu olsun herkese :D:D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilgi için teşekkürler özgür. Bu cihaz biraz gec kaldi. Bence oldukca guzel bir cihaz olmasina ragmen tanitimindan sonra gecen sure aleyhine işledi. İnsanlar Eyluldeki Nokia Worldde tanitilacak yeni lumiaya kilitlenmişken bu cihaz satişlarda biraz zorlanir gibime geliyor. Ama fiyat avantaji olursa tabi ki iyi cihaz ve iyi satişlar yapabilir.

ÖEY

ÖEY

Üye
Rica ederim abi. Dediğim gibi arkadaşın küçük oğlu tepemden inmediği için konuşamadık istediğim gibi sıkıştıramadım bir de üstüne maili bulamayınca detay öğrenemedim ama hafta sonu bir araya geldiğimiz de tekrar kapsamlı olarak sıkıştırıp fiyat bilgisi öğrenmeye çalışacağım. Geç kalması konusunda tamamen sana katılıyorum. Şu cihaz bir ay önce falan gelseydi çok iyi satış rakamları olurdu bence.

YkPkY

YkPkY

Üye
Ast solistler en son çıkar.
Bi önden çıkmadı ki zaten,
bizde ast çalar olduk yıllardır

muratkara21

muratkara21

Üye
lumia820 (siyah)

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar ses ayarları nerede? Kulaklığı taksamda takmasamda yok. Siz nereden ayarlıyorsunuz?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Uygulama listesi > Ayarlar > Ses
iki sekme mevcut: Ekolayzer ve Geliştirmeler

Üst Alt