İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Üstüne iki çekiçle tıkla oturur.
hani testlerde yapıyolarya,bişey olmuyo :islik

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve BrahimOkumus

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
[video=youtube;7Ufb6cvg_v0]http://www.youtube.com/watch?v=7Ufb6cvg_v0[/video]

Şunun uygulaması Windows Phone'a da gelse hiç düşünmeden alırdım lambayı :aha:

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve BrahimOkumus
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Nokia dan L1020 Almak için 41 neden !!

PureFood

PureFood

Üye
Üstüne iki çekiçle tıkla oturur.
hani testlerde yapıyolarya,bişey olmuyo :islik

Abi çekiniyorum, gerçi artık nasıl olduysa fark edemiyorum bile o kadar küçük bişeymiş. :D

endera

Üye
lumia 800 için tukrce dil paketi gelmedi mi?

sezrar

sezrar

Üye
arkadaşlar merhaba yaklaşık bir haftadır lumia 820 mi EKRAN KORUYUCUSUZ kullanıyorum ve ekran müthişmiş aslında hem mat hem parlak koruyucu kullandım ama,dokunma hissi aslında müthişmiş ve özenli kullanırsanız asla çizilmiyor benim tırnaklarımın uzun olmasına rağmen i çizik yok. Bence koruyucu telefonun kullanım keyfinden çok çalıyor.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
arkadaşlar merhaba yaklaşık bir haftadır lumia 820 mi EKRAN KORUYUCUSUZ kullanıyorum ve ekran müthişmiş aslında hem mat hem parlak koruyucu kullandım ama,dokunma hissi aslında müthişmiş ve özenli kullanırsanız asla çizilmiyor benim tırnaklarımın uzun olmasına rağmen i çizik yok. Bence koruyucu telefonun kullanım keyfinden çok çalıyor.

Aynen öyle :)
Ama ben kıyamıyorum.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
maalesef ben de kıyamıyorum ve kullanıyorum :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben koruyucu olmdan çatır çatır kullanıyorum. :) Kullanayım diye o kadar para verdim :P acımıyorum. Az bişi özenli kullanınca zaten rahatsız edecek kadar çizilmesi bi 3 yılı buluyor. Kaldı ki o zamana çoğumuz yeni telefon alıyoruz.

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar UC browser da inen videolar nerede? Arıyorum ama bir türlü bulamadım.

kursat99

kursat99

Üye
Ali Kemal Abi onu buldum da video indirmiştim videoya tıklayınca uygulama mağaza da aransın mı diyor, evet deyince bulunamadı diyor. Ayrıca basılı tutup 'Export Music+Video Hub' a tıkladım ama videolarda da yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ali Kemal Abi onu buldum da video indirmiştim videoya tıklayınca uygulama mağaza da aransın mı diyor, evet deyince bulunamadı diyor. Ayrıca basılı tutup 'Export Music+Video Hub' a tıkladım ama videolarda da yok.

videolara degil kamera rolla bak.

kursat99

kursat99

Üye
Ordada yok. Fotoğraflar daki bütün albümlere girdim ama yok.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Merhabalar, arkadaşlar ara sıra skype ile görüntülü ve sesli sohbet ediyorum. Bildiğiniz gibi kimi zaman bayağı işe yarıyor masaüstü bilgisayarımda webcam ve mikrofon olmadığı için Lumia işimi oldukça rahat görüyor.
Demek istediğim bildiğiniz gibi Lumia 920'de çift hoparlör var ve telefonun altına konumlandırılmış. Skype kullandığım zaman genelde telefonu çalışma masasının üstüne dik koyarak skype'de görüşüyorum. E.. Hoparlörler altta kaldı?? Karşı taraftan gelen sesin az gelmesine neden oluyor birde hoparlörler delikleri kapalı oluyor tabi bunun hoparlörlere ciddi zararları olur mu diye düşündüm? Yada Nokia nasıl bir hoparlör kullanmış.. Merak ettim doğrusu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben bir keresinde espri olsun diye telefonu masaya bıraktım, ee diyorlar tavanı mı izliyces :D. Dedim "ben filim miyim beni izliyorsunuz duyun yeterli :P" heheh.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve ÖEY
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kürşat, eğer indirmişse Uc browser downloaded klasöründe göstermesi gerekli.

Uc browser/Seçenekler/Downloads <solaçek / Downloaded !

Üst Alt