Lumia 820 ekran kırıldı (220 tl) sizce dokunmatik etkilenmiş midir?

Sponsorlu Bağlantılar

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 ekran kırıldı (220 tl) sizce dokunmatik etkilenmiş midir?
Bugün telefonu düşürdüm ekran tuz buz oldu maalesef dayanıksızlığını görmüş oldum. neyse Nokia care gittim ekran kırılmış dedi kız sonra dokunmatikte sorun var mı dedi ne bileyim kırıldı dedi. yoktur dedi. şimdi dokunmatiğin değişip değişmeyeceğini servisin bilmesi gerekmez mi? bunlar ekranı değiştirip dokunmatik çalışmazsa bozuk olarak geri yollamazlar değil mi? ayrıca bu dokunmatik dediği kaç tl

luckysleven

luckysleven

Üye
dokunmatiğe birşey olmamıştır olsada yapmadan yollayamazlar çünkü test ederler .. ama eskisi kadar performans bekleme dokunmatikten. Tecrübe ile sabit sgs2,sgs3,note ekranı kırılıp yapılmasına rağmen ara sıra donmalar kendi kendine oraya buraya girmeler yaşandığını biliyorum

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Valla nazar değdi .
Geçmiş olsun nasıl düştü telefon

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
peki dokunmaiği değiştirtsem pahalı mıdır sizce

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
abov içim gitti :( geçmiş olsun kardeş

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şansızmışsınız kolay kolay kırılmaz diyordum ama 3 kez 1i mermere şak diye düştü bir şey olmadı. aşırı dikkatli olucam

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın.
abov içim gitti :( geçmiş olsun kardeş
keşke vrmeden resmini çekseydim aceleyle yol üstündeki Nokia care verdim. o kadar para veriyorum inş düzfün çalışır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sağolasın. keşke vrmeden resmini çekseydim aceleyle yol üstündeki Nokia care verdim. o kadar para veriyorum inş düzfün çalışır.

Nokia Care'e verdiysen sorun olacagını zannetmiyorum

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Geçmiş olsun kardeş

sekajmer

sekajmer

Üye
Nasıl kırılır ya ben 3-4 hatta 10 kere düşürdüm sadece ufak çatlak, çiziklerle kurtuldum geçmiş olsun ne diyelim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dun benim telefon direk tam alt köşesini asfalta çaktı lastik top misali zıplayıp diğer köşesini de çaktıktan sonra camının üstüne yatıp bir süre de öyla kaydırak oynadı. Dedim gitti telefon. Elime aldığımda kılcal 3 çizik ve iki köşede ezilme gördüm. Şükrediyorum. Sana da çok geçmiş olsun.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
30 Temmuzda verdim cihazı hala ses yok. Her aradığımda işlem devam ediyor diyorlar. Sizce ne kadar sürer bu işlem. Birde azami tamir süresi var mı garanti dışa tamiratlarda

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
30 Temmuzda verdim cihazı hala ses yok. Her aradığımda işlem devam ediyor diyorlar. Sizce ne kadar sürer bu işlem. Birde azami tamir süresi var mı garanti dışa tamiratlarda

Muhtemelen bu hafta içi teslim ederler :oke:

phasan

phasan

Üye

Benım bildigim 40 yada 45 gun oda 45 iş gunu için de yapmak zorundalar ama tam gununu bilmiyorum yada 40 yada 45 iş gunu

Hagios

Hagios

Üye
Kırılmasına şaşırdım valla hemde tuzla buz diyosun.Geçmiş olsun .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenene herkese teeşkkürler. özledim lamia mı. Yerine geçici olarak Samsung s5610 modelini satın aldım. Gelene kadar kullanırım diye. oda sağolsun özletti be. Ne zormuş bu akılsız telefonlarla uğraşmak:(((

- - - Eklendi - - -

internetten takibide yok bu Nokia care nin. Arayıp öğreniliyor maalef