Aslında, kanunen 10 günü geçen tamir sürelerinde servisten muadil bir cihaz isteme hakkınız var.ilgilenene herkese teeşkkürler. özledim lamia mı. Yerine geçici olarak Samsung s5610 modelini satın aldım. Gelene kadar kullanırım diye. oda sağolsun özletti be. Ne zormuş bu akılsız telefonlarla uğraşmak((
- - - Eklendi - - -
internetten takibide yok bu Nokia care nin. Arayıp öğreniliyor maalef

| İş emri: | M2459474 |
| Kargo Giriş Tarihi: | |
| Kayıt Tarihi: | 2013-08-21 |
| Bitiş Tarihi: | |
| Son Test Tarihi: | |
| Kargo Çıkış Tarihi: | |
| Tamir Bilgisi: | |
| Durum: | Cihazınız işlem sırasındadır. şimdi benim cihazı 21 ine kadar bekletip teleserviceye mi yollamış Nokia care? |
Benim ekran da tuz buz olmuştu Teleserviste 110TL'ye 1 saatte değiştirip verdiler. Sana neden 220 TL fiyat çekti ki bu Nokia Care
Şuan benim 820 de serviste 120 lira fiyat çektiler bugün kabul ettiğimi belirttim sanırım 1 haftaya bende olur.
benim camı değil ama iç ekranı kırıldı onu fiyatını öğrenmek istiyorum yaptıran varmı ? aciilll cevap lütfengaranti 700 e patlar dedi fiyat olarak..

Benim de iç ekran kırıldı zaten dış ekran çok para etmiyor. İç ekranımı değiştirmek için 120 lira istediler. 700 lira ne demek ikinci elleri o fiyat.benim camı değil ama iç ekranı kırıldı onu fiyatını öğrenmek istiyorum yaptıran varmı ? aciilll cevap lütfengaranti 700 e patlar dedi fiyat olarak..