Lumia 820 ekran kırıldı (220 tl) sizce dokunmatik etkilenmiş midir?

Sponsorlu Bağlantılar

selcuk28

selcuk28

Üye
benim 620 de tam geçen hafta bugun kırılmıştı bak hüzünlendim :ağlarım: kocaman 3 tane çatlak vardı ama dokunmatik çalışmıyordu hiç. verdim 170 tl dediler bakalım gelince görcez nasıl olacak performansı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ilgilenene herkese teeşkkürler. özledim lamia mı. Yerine geçici olarak Samsung s5610 modelini satın aldım. Gelene kadar kullanırım diye. oda sağolsun özletti be. Ne zormuş bu akılsız telefonlarla uğraşmak:(((

- - - Eklendi - - -

internetten takibide yok bu Nokia care nin. Arayıp öğreniliyor maalef
Aslında, kanunen 10 günü geçen tamir sürelerinde servisten muadil bir cihaz isteme hakkınız var. :oke:

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
Samsundaki nocia care verdim cihazı. Ancak demin teleservice nin sitesinde cihaz takip gördüm. acaba bunlar teleservise falan mı veriyorlar diye kontrol etmek aklıma geldi. imei numaramı girdim sonuç şaşırtıcı.
İş emri: M2459474
Kargo Giriş Tarihi:
Bitiş Tarihi:
Son Test Tarihi:
Kargo Çıkış Tarihi:
Tamir Bilgisi:
Durum: Cihazınız işlem sırasındadır. şimdi benim cihazı 21 ine kadar bekletip teleserviceye mi yollamış Nokia care?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Üst servise yönlendirilmiş görünüyor.

pirenuri

pirenuri

Üye
Kardeşim geçmiş olsun. Benim de L920 yi yere Bi düşürdüm ordaki herkesin içi cız etti. Telefonu aldım elime ama Bi dua ediyorum kaldırırken. Bi baktım sadece sol üst köşesinde Bi siyahlık vardı. Millet çok şaşırdı. Bu nokianın dayanıklılığına şaşıp kalıyorum açıkçası

marazruno123

Üye
Kardeş iyi jelatin kullan bişey olmuyor Ben iki kere düşürdüm sanırım biri çakıla biri fayansa :) Hiç belli değil izler

- - - Eklendi - - -

Kardeş iyi jelatin kullan bişey olmuyor Ben iki kere düşürdüm sanırım biri çakıla biri fayansa :) Hiç belli değil izler

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Sonunda benimde düşme sonucu ekranım kırıldı :(
Bimeksten almıştım ve bimekse özel garantiside bulunduğu için oraya vericem çünkü bana gelene kadar cihaz temin edecekler. Ekranım iç tarafından kırıldı üst tabakada sorun gözükmüyor acaba ne kadar masraf çıkar ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun :(

• Beğen
Tepkiler: tanercoskun
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Teşekkür ederim. 1 Metre mesadan sırt üstü düştü ve ekran paramparça beni hayal kırıklığına uğrattı :(
Bimekse verdik bakalım hayırlısı ile.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
zirtvirt

zirtvirt

Üye
Benim ekran da tuz buz olmuştu Teleserviste 110TL'ye 1 saatte değiştirip verdiler. Sana neden 220 TL fiyat çekti ki bu Nokia Care

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Ben cihazı bimeks verdim ama fiyat veya bir şey Soylemedier bende sormadım. Bakalım ne olacak göreceğiz :)

alical33

alical33

Üye
orda kayıt alan kız bişey bilmez teknisyen bilir 220 tl ise tahminim dokunmatik ve ekran değişecektir

dursun1993

Üye
Benim ekran da tuz buz olmuştu Teleserviste 110TL'ye 1 saatte değiştirip verdiler. Sana neden 220 TL fiyat çekti ki bu Nokia Care

benimde 820 şuan kırık ve tamir yaptırmak istiyorum bana ne kadara mal olur ve kaç günde elimde olur yardımcı olurmusunuz iç ekranında çok büyük kırıklar var ..

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Şuan benim 820 de serviste 120 lira fiyat çektiler bugün kabul ettiğimi belirttim sanırım 1 haftaya bende olur.

dursun1993

Üye
Şuan benim 820 de serviste 120 lira fiyat çektiler bugün kabul ettiğimi belirttim sanırım 1 haftaya bende olur.

benim camı değil ama iç ekranı kırıldı onu fiyatını öğrenmek istiyorum yaptıran varmı ? aciilll cevap lütfengaranti 700 e patlar dedi fiyat olarak..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
benim camı değil ama iç ekranı kırıldı onu fiyatını öğrenmek istiyorum yaptıran varmı ? aciilll cevap lütfengaranti 700 e patlar dedi fiyat olarak..

%30 indirim olunca NL820 Vatan'da bu fiyata satılmıyor mu? :hmmm

dursun1993

Üye
yani anlamıyorum nasıl bu fiyata olur yani bana fiyat alabileceğim yerler söylermisiniz yada daha uygun yaptırabileceğim..

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Benim de iç ekran kırıldı zaten dış ekran çok para etmiyor. İç ekranımı değiştirmek için 120 lira istediler. 700 lira ne demek ikinci elleri o fiyat.

dursun1993

Üye
peki nerde yaptırdınız yada bana numaranızı verirseniz telefondan görüşelim... gerçekten çok acil.. telefonumu 1 haftadır kullanamıyorum sürekli araştırıyorum..

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Hocam Teleservicenin verdiği fiyat bu. Cihazı nerden aldınız oraya verin.