N 73 Ses Sorunu ??? (Acil)

Sponsorlu Bağlantılar

Xx_BuGRaHaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
N 73 Ses Sorunu ??? (Acil)
Slm Arkadaşlar Bende N73 Me Var Alalı 1-2 Ay Oldu Ama Telefonun Ust Bölümünde Sağdan Çok Ses Geliyor Ama Soldan hiç Gelmiyor Bazıları ORda Tek Ses Sistemi Var Diyor Bazılarıda 2 Tane Ayrılmış Şekilde Var Diyor Altta Sorun Yok Ustte Sğdan Çok Soldan Hiç Ses Gelmiyor Telefonu Kırıcam Resmen O Duruma Geldim Artık Ne Yapmam Lazım Yardım Edin....

N73 Kullanan Arkadaşlar Sizde De Aynı Mı Yoksa Bende Mi Sorun Var.....Lütfen Bi Cvp Yazın....

azomania

azomania

Üye
Dostum alalı 1-2 ay oldu diyorsun.Ne güzel işte götür garantisi ile birlikte servise onlar derman bulurlar.Böylece sende telefonu atmaktan kurtulmuş olursun.:naughty:

alemburda

alemburda

Üye
İLK DEFA SENDE DUYUYORUM BİZİM ARKADAŞTA N73 VAR AMA ONDA BÖYLE Bİ SORUN YOK EŞİT GELİYOR SES OLMASSA YAZILIMINI GÜNCELLE N73 OLARAK SES GENE AYNI İSE N73 ME OLARAK GÜNCELLE BÜYÜK İHTİMALLE YAZILIMSAL BİR PROBLEMSE DÜZELİR. :oke:
AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLA

byclass

Üye
kardeş ooo telefonda sesei full yapma

Xx_BuGRaHaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Benim Me Ye Yükseltmeme Ne Gerek Var Ztn Me Benimki Ve Ben Bugun Yolladım Servis'e Ama Test De Sorun Olmadığını Sölediler Ama HAla Soldan Ses Gelmiyor N73 Me Kullanan Arkadaşlar Varsa Lütfen Yardım Edin

technonur

technonur

Üye
ztn n73te üstte sadece 1 tarafta altta ise bir bütün olarak hoparlör var

wOseRa

Üye
N73 te Medya Oynatıcısına Gir Ordan Bir Müzik Aç >Seçenekler>Ses Ayarları>Denge Orta Yapılımı Degilse Bi Yap Yazılımsalda Olabilir ...

Xx_BuGRaHaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
yok yaaa yine aynı orta yapıyom deişen bişey yok peki yazılımsal ne demek benim yapcağım bi olay mı

safak05

Üye
N73 Kullanan Arkadaşlar Sizde De Aynı Mı Yoksa Bende Mi Sorun Var.....Lütfen Bi Cvp Yazın....

romant_58

Yok Kardeş Bizde Bir Sorun Yok Arkadaşın Dedigi Ses Dengesine Bak Olmazsa Garantiye Götür

walsam

Üye
Kardeş Yeniz Yazılım Yükle Düzelir....ben De De N73 Var Gayet Memnunum,ses Sorunu Yok...

meltemce

meltemce

Üye
walla bende kullanıorum ama öle bi sorun yokk :)

Silinen Üye 230510

Kapalı Hesap
Kardeş Herkes Birşey Söylemiş Kendi N73nüzde Deneyin Bakalım Açın şarkı Sol ızgarayı Tıkayın Sonra Sağ ızgarayı Tıkayın Sol ızgaradan Ses Gelmiyor Kendim Açtım Baktım Tam Sağ ızgaranın Hizasında Hoparlör Bütün N73 Me Veya N73 Olsun Hepsin Aynı Olay Nokianın Bi Sorunu Arkadaşlar

nightdragon35

nightdragon35

Üye
servise götürmen senin menfaatine olacaktır.

ekineren

Üye
arkadaşlar bende şimdi denedim biraz geç oldu ama aynı sorun bende var gibi sol taraftan ses gelmiyor.ses ayarlarından sola getirdiğimde de sanki çok az çıkıyor var bu işte bi işş hade hayırlısıı bakalım:)ben kaç defa yazılım yükledim düzelseydi düzelirdi kanımca en iyi iş servise gitmekk
:D:D

ayhanzeybek

Üye
arkadaşım sen telefonlarla pek haşır neşir degilsin herhalde...
ben nokianın bütün modellerini kullandım ve sürekli ararştırıyorum böyle şeyler için telefon kırılmaz ve sen herşeyden önce bişeyi unutuyosun bu modelde(n73me)üst hopörler sol boştur,sadece sagdan ses verir anlaştıkmı dostum canını hiç sıkma ufak şeyler bunlar.

--------------- Ekleme ---------------

yaaavvv arkadaşlar siz nerde yaşıyorsunuz yaaav...21.yüzyılda böyle şey olurmu allah aşkına yapmayın o telefonun üst hopörlerleri sadece sag tarafta 2.8walt ses çıkışına sahip minides adın verilen küçük bir ses aparatı ama nokia modelleri içinde en güzel ses kalitesi N73 de dir onuda söylüyeyim.
not:böyle şeyler için telefonlarınızı servise veripte boşuna kurcalatmayın size bir abi tavsiyesi iyi günler.

yaaavvv arkadaşlar siz nerde yaşıyorsunuz yaaav...21.yüzyılda böyle şey olurmu allah aşkına yapmayın o telefonun üst hopörlerleri sadece sag tarafta 2.8walt ses çıkışına sahip minides adın verilen küçük bir ses aparatı ama nokia modelleri içinde en güzel ses kalitesi N73 de dir onuda söylüyeyim.
not:böyle şeyler için telefonlarınızı servise veripte boşuna kurcalatmayın size bir abi tavsiyesi iyi günler.

arkadaşım sen telefonlarla pek haşır neşir degilsin herhalde...
ben nokianın bütün modellerini kullandım ve sürekli ararştırıyorum böyle şeyler için telefon kırılmaz ve sen herşeyden önce bişeyi unutuyosun bu modelde(n73me)üst hopörler sol boştur,sadece sagdan ses verir anlaştıkmı dostum canını hiç sıkma ufak şeyler bunlar.

not:böyle şeyler için telefonlarınızı servise veripte boşuna kurcalatmayın size bir abi tavsiyesi iyi günler

technonur

technonur

Üye
Ama Üst Tarafta 2 Parçaya Ayrılmış Ve Benim Soldaki Çalmıyor Sorunum Da O Ztn
n73 te sol sağ hoparlör olarak aşağı ve yukarı olarak kullanılıyor üst taraftaki ızgarada tek 1 hoparlör var alt tarafta öyle

yavuz267

Üye
arkadaşlar ben bilecikten yavuz 3 ay oldu n 73 aldım başlarda iyidii birden üst hoperlerden ses az gelmeye başladı altann ses çok çıkıyor üsten çok az bir tiz çıkıyor oda sağ tarafından çıkıyor soldan tıkk yok ama ilk baştan süperdi birden bire oldu hep son sesteyim galibaa ondan patladı mı nee garantiye götürücem telofonu önünüze masaya koyduğunuzda belli oluyor zatii incelemeye hiç gerek yok bu sorun bendede var arkadaşım

vedat dal

Üye
arkadasım benımde aynı senın gıbı bugune kadar hıc fark etmedım ama sen soyleyınce denedım evet sagda var solda yok.keske soylemeseydın sımdı bende oraya takılıp kalıcam nıye ses gelmıyor dıye...