N 73 Ses Sorunu ??? (Acil)

Sponsorlu Bağlantılar

bilal 044

Üye
telefonu n73me versitonunu at sorun ortadan kalksın

kh-gz

Üye
evt arkadaslar bende fark ettim..bende orda takildim
ben me yapamiyorum cünkü nsu veya nss tlf okumuyor..pc suite faln okuyor ama o ikisi okumuyor..neden acaba?? ltf yardim?`?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ya arkadaşın bğtğn n73 lerde 2 hoparlör vardır biri altta biri üstte sağdaki olmak üzere 2 dir soldaki ztn çalışmaz onu öyle yapmışlar hepsinde öyle söylüye söylüye bi hal olduk artık yaaa

daksy

Üye
kardes belki okursun ama noki n73 lerde 2 hoparlo var yani ustteki 2 hoparlo degil tek ve bir tarafa daha yakın anladın telinde sorun yok gule gule kullan

saglikci71

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun var. ayrıca ayrıca müzik çalar dan ses ayarlarına ve dengelemeyi bulamadım ben.

yusufucan

yusufucan

Üye
N73 Kullanan Arkadaşlar Sizde De Aynı Mı Yoksa Bende Mi Sorun Var.....Lütfen Bi Cvp Yazın....

N73 de Alt ve üst OlmaK üzere 2 Hoperlör Çıkışı Vardır... 3.Izgara boşuna Oda Nokianın ÇaKALLığı ;)

Dampierre

Dampierre

Üye
n73 ve n73me nin üsttte 1 hoparlörü vardır.Oda sağ taraftadır.Sadece simetrik olsun diye koymuş adamlar o ızgarayı oraya.Yani sorun Yok:oke:

SEZERBYS

Üye
benim sorunum da oydu kardes yeni aldım tek sistem var

wma

Üye
yha baknn anlamıyosunuz sizz tmm üstte bir tane hopeler var ama ilk aldığımda üstteiki hoperlerden çok çıkıodu alttan dahafazla şimdi ise alltan çok çıkıoo servisemi götürüm kendim alıp takımmı teli me yaptım bürsürü versiyonda yükledim hep aynı servisede verdim ......lar versiyon yüklemiş göndermiş gene aynı

karizma2008

Üye
yok bende bence sadece sende wardır ekolayzır ayarına bak bide olmassada servisine wer

wolkan27

wolkan27

Üye
dostum tek hoparlör war üstte :D merak etme bende kullanıyorum :D

060606

Üye
bnm bi arkide olduydu zamanla düzeldi

mjoying

Üye
benımde oyle dikkat ettim benımde soldan gelmiyor acaba hoparlormu yok bendede soldan gelmiyor cunku

XXPOXX

XXPOXX

Üye
n73 baya sorunlu bi telefon

y_k2007

y_k2007

Üye
n73 sorunlu falan deil versiyon güncelleyin bitün sorunlardan kurtulun.ben 73 ü me yaptım doğal olarak kasayıda değiştirdim kasayı açtığımda gördüğümki üst tarafta solda hoparlör yok sadece görüntü amaçlı ızgara var kimse aksini iddaa etmesin eden varsa açsın baksın.benmde 2 gündür müziklerin sesi az çıkıyo telefonu tekrar güncelledim düzeldi en fazla yarım saatlik iş:oke:

--------------- Ekleme ---------------

benımde oyle dikkat ettim benımde soldan gelmiyor acaba hoparlormu yok bendede soldan gelmiyor cunku

n73 sorunlu falan deil versiyon güncelleyin bitün sorunlardan kurtulun.ben 73 ü me yaptım doğal olarak kasayıda değiştirdim kasayı açtığımda gördüğümki üst tarafta solda hoparlör yok sadece görüntü amaçlı ızgara var kimse aksini iddaa etmesin eden varsa açsın baksın.benmde 2 gündür müziklerin sesi az çıkıyo telefonu tekrar güncelledim düzeldi en fazla yarım saatlik iş:oke:

aklidenge

Üye
Bu n73 ü nasıl güncelliyorsun arkadaşım yaaa bi yazarmısın teşekkürler....

M1ndHunTeRs

Üye
Zil Sesi ayarlarını yankı orman vd seyler var onları kapalı yap Sorun kalmaz bendede vardı o sorun

davidsmith

Üye
dostum google yaz aynı ben garantı suresınde verdım degısmedı genel gorus su
ust te tek hoparlor var ama ılk cıkan n73 lerde ust solda ses var.cok arastırdım.ama yapcka bısey yok curuyene kadar devam zamanla unutrusn benım gıbı.tuketııc hakalrına sıkayet etmıs bırııs olarak....

oorcun

Üye
akdsm ben ztn usttada tek hprlor var ben sktum bktım yani sorun yok senn tlfnnda hala için rahat etmezse usttki gri ızgarayı ckrtblysn iğneyle cıkartp bak sadece sagdan cıkış varr:oke:

delicoban03

Üye
kardeşler n 73 te bir altta 1de üstte olmak üzere 2 tane hoparlör var ses cok gelen yerde acık oldu ğu için ses ordan fazla geliyo ben söküp baktım alt ve üst hoparlörler ikiside aynı