bir kere grup oluştur toplu mesajını at, artık aynı gruba istediğin zaman tekrar toplu msjını atabilirsin 
Cebinizin sağlığı için kapalı tutmanızda fayda var![]()
Adı bende kalsın bir arkadaşım bu seçeneği açık unutmuş ve toplu mesaj göndermiş, dönem sonu gelen faturayı görünce (artık surat ifadesini siz düşünün) adam direk şoka giriyor. 
Adı bende kalsın bir arkadaşım bu seçeneği açık unutmuş ve toplu mesaj göndermiş, dönem sonu gelen faturayı görünce (artık surat ifadesini siz düşünün) adam direk şoka giriyor.
![]()

Kim girmez ki!
Banada o şekilde bi fatura gelse bende şoka girerim.Kim bilir ne kadar geldi![]()
Gelen fatura tutarı 300TL'ye yakındı. 
Kim girmez ki!Gelen fatura tutarı 300TL'ye yakındı.
![]()

Teşekkürler/Kesinlikle.bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun..arkadaşına da geçmiş olsun bişeyler bilmek için tecrübelilerden bilgi almak en mantıklısı
Geçti geçti
Geçmiş olsun diyelim kimin başına geldiyse.Dikkatli olmak gerek![]()
Teşekkürler Semih, kesinlikle katılıyorum.
Böyle durumda smsi göndermeden önce bir uyarı kutucuğu çıkıp sorabilir bize. Bu şekilde yapılabilir mesela.Ya bu sms sorunu benim eski htc'de de vardı. Yani işletim sistemiyle alakalı. 750 karaktere gelince yazdıklarınız, cihaz otomatik olarak mesajı sms olarak değil mms'e çevirip öyle gönderiyor. Bunu androidde şu an için düzelttiler mi bilmiyorum ama ben kullanırken anca telefonu rutlama yoluyla başka romlar kurarak falan halledebiliyordunuz. Bence çok saçma bir şey. İstersem 1000 karakter yazarım kardeşim sana neBöyle durumda smsi göndermeden önce bir uyarı kutucuğu çıkıp sorabilir bize. Bu şekilde yapılabilir mesela.
aynı mesajı HTC öne dan gönderdik 1mms gitti mesaj paketin yoksa avantajlı ama mesaj paketin varsa berbat Kim girmez ki!Gelen fatura tutarı 300TL'ye yakındı.
![]()