lumia gönderilmiş mesajlar nerde

Sponsorlu Bağlantılar

yunusiyunus

Üye
    Konu Sahibi
lumia gönderilmiş mesajlar nerde
arkadaşlar 620 kullanıyorum şuana kadar msj olayına hiç girmedim dün bi gireyim dedim de gönderdiğim mesajları toplu olarak göremiyorum mesajlar kısmı nasıl acaba bi bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler

narnia16

narnia16

Üye
Mesajlar oturumlar halinde gözükür.Gelen giden diye ayrı ayrı klasörler yok.

yunusiyunus

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler peki grup olarak atıyorum mesela, attığım mesajın ne olduğunu nasıl görecem

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
gelen ve giden mesajlar kişiye göre gruplanıyor. yani mesajlaştığın bir kişiye girince o kişiyle olan gelen-giden tüm mesajların tarih sırasına göre dökülür. eski mantık gelen klasör, giden klasör, gönderilen klasör gibi şeyler beklemeyin.

- - - Eklendi - - -

grup olarak attığın da da artık grup olarak oturum oluşacaktır :) bir kere grup oluştur toplu mesajını at, artık aynı gruba istediğin zaman tekrar toplu msjını atabilirsin :)

Lumia820

Lumia820

Üye
mesajları yedekle dersen mesajları hafızaya alır.

yunusiyunus

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun.bişi daha sorayım bari :) ayarlardan grup msj açık kapalı ne işe yarıyor MMS diyor da anlayamadım

narnia16

narnia16

Üye
Grup olarak mesajlaşmayı sağlıyor ama mesajları MMS ile bir araya topluyor.Cebinizin sağlığı için kapalı tutmanızda fayda var :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Cebinizin sağlığı için kapalı tutmanızda fayda var :oke:
:kıskıs: Adı bende kalsın bir arkadaşım bu seçeneği açık unutmuş ve toplu mesaj göndermiş, dönem sonu gelen faturayı görünce (artık surat ifadesini siz düşünün) adam direk şoka giriyor. :)

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus
narnia16

narnia16

Üye
:kıskıs: Adı bende kalsın bir arkadaşım bu seçeneği açık unutmuş ve toplu mesaj göndermiş, dönem sonu gelen faturayı görünce (artık surat ifadesini siz düşünün) adam direk şoka giriyor. :)

Banada o şekilde bi fatura gelse bende şoka girerim.Kim bilir ne kadar geldi :)

yunusiyunus

Üye
    Konu Sahibi
bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun..arkadaşına da geçmiş olsun bişeyler bilmek için tecrübelilerden bilgi almak en mantıklısı

ÖEY

ÖEY

Üye
Ya bu sms sorunu benim eski htc'de de vardı. Yani işletim sistemiyle alakalı. 750 karaktere gelince yazdıklarınız, cihaz otomatik olarak mesajı sms olarak değil mms'e çevirip öyle gönderiyor. Bunu androidde şu an için düzelttiler mi bilmiyorum ama ben kullanırken anca telefonu rutlama yoluyla başka romlar kurarak falan halledebiliyordunuz. Bence çok saçma bir şey. İstersem 1000 karakter yazarım kardeşim sana ne :D:D Böyle durumda smsi göndermeden önce bir uyarı kutucuğu çıkıp sorabilir bize. Bu şekilde yapılabilir mesela.

yunusiyunus

Üye
    Konu Sahibi
mms mi onu da yeni duydum a :bilmm
gerçi bi sms baktım karater sayısı 155 gördüm normal mi

ÖEY

ÖEY

Üye
155 normal ama yazmaya devam edip belli bir karakteri geçtikten sonra telefon otomatik olarak metni mms'e dönüştürüp öyle gönderiyor.

Dtn

Üye
Ben uzun yazdığım zaman bölüp öyle gönderiyorum, eski telefonum uyarı verirdi, alışkanlık olmuş :)

IVI-Elia

Üye
Ya bu sms sorunu benim eski htc'de de vardı. Yani işletim sistemiyle alakalı. 750 karaktere gelince yazdıklarınız, cihaz otomatik olarak mesajı sms olarak değil mms'e çevirip öyle gönderiyor. Bunu androidde şu an için düzelttiler mi bilmiyorum ama ben kullanırken anca telefonu rutlama yoluyla başka romlar kurarak falan halledebiliyordunuz. Bence çok saçma bir şey. İstersem 1000 karakter yazarım kardeşim sana ne :D:D Böyle durumda smsi göndermeden önce bir uyarı kutucuğu çıkıp sorabilir bize. Bu şekilde yapılabilir mesela.

benim telefondan bayağı uzun Bi mesaj gönderdim bol yız ifadesi vardı 10-15 mesaj gitti :D aynı mesajı HTC öne dan gönderdik 1mms gitti mesaj paketin yoksa avantajlı ama mesaj paketin varsa berbat

yunusiyunus

Üye
    Konu Sahibi
haklısın bu durumda bari samsung tarzı bi tuş kilidi olsa ya

Üst Alt