Bu whatsapp beni eşimden ayıracak :D

Sponsorlu Bağlantılar

Denibo

Üye
    Konu Sahibi
Bu whatsapp beni eşimden ayıracak :D
ya arkadşlar bildirim geç geliyor doğal olarak göremiyorum sonra tribe giriyor şimdide mesaj geldimi diye whatsapp ı açıyorum yok efendim sen kimle konusuyorsun son görülme zamanına bakıyor.bende diyorum sen mesaj attınmı diye bakıyorum ama yok arkadaş whatsapp ayırcak bizi :ehe

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
We Chat kullan kafan rahat olsun. Tıkır tıkır işliyor...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla çözüm belli whatsapp'ı kaldır telefondan ve diğer messenger uygulamalarını deneyin eşinle :D Ya da telefonu değiştirip ios veya android alacaksın şu an için bildirim olayı sorunlu ve dengesiz wp8'de. Ne zaman düzelir Allah bilir :D Geçmiş olsun bu arada :D:D Yingeye söyle eğer sana inanmazsa bu foruma gelip whatsapp'la ilgili açtığımız başlığı bir incelesin :D

IVI-Elia

Üye
Bende sorun yok ama en iyisi WeChat deneyin mükemmeldir ve onu da kullanıyorum....

luckysleven

luckysleven

Üye
haha aynı sorunu ben yaşadım bende ne zaman mesaj gelmişmi diye kontrol etmek için whatsapp a girsem mutlaka bir mesaj gönderiyorum : ))

bizde şöyle bir sorun daha var onda note2 var whatsapp ı ben kurdurdum kurana kadar demediğini bırakmadı şimdi wechat desem o tepsi gibi telefonunu kafama atar : ))

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, n000k ve Esendağlı
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Valla çözüm belli whatsapp'ı kaldır telefondan ve diğer messenger uygulamalarını deneyin eşinle :D Ya da telefonu değiştirip ios veya android alacaksın şu an için bildirim olayı sorunlu ve dengesiz wp8'de. Ne zaman düzelir Allah bilir :D Geçmiş olsun bu arada :D:D Yingeye söyle eğer sana inanmazsa bu foruma gelip whatsapp'la ilgili açtığımız başlığı bir incelesin :D

:kop:

alical33

alical33

Üye
bildirimlerde güncellemeden sonra sıkıntı olmadı bende kaldırıp geri yükleyin belki sorun düzelebilir

inferno

Üye
cep telefonu kilit ekranındayken 15 dakikada bir bağlantı kontrolü yapıyor
bu esnada whatsapp falan fişman bu tarz bildirimleri alıyoruz
birde ayarlardan arka plan uygulamalarını kontrol edin bence orada kapalı olabilir..

serinaga

serinaga

Üye
We Chat kullan kafan rahat olsun. Tıkır tıkır işliyor...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Kesinlikle katılıyorum, birebir eşimin telefonuyla denedim, anında mesaj ve bildirimler geliyor, artık WeChat kullanıyorum Messi gibi :)

partyhard

Üye
yalnız wechati sallayınca abaza top ne ararsan önüne geliyo skype falan takılın bence

smltrl

Üye
ya arkadşlar bildirim geç geliyor doğal olarak göremiyorum sonra tribe giriyor şimdide mesaj geldimi diye whatsapp ı açıyorum yok efendim sen kimle konusuyorsun son görülme zamanına bakıyor.bende diyorum sen mesaj attınmı diye bakıyorum ama yok arkadaş whatsapp ayırcak bizi :ehe
hahahahahaha ben de yalnız sanıyodum kendimi :D

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Sürekli açık tut whatsapp ı

phasan

phasan

Üye
Tamgo ve viber onerırım

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye