Ygs için Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Ygs için Yardım ?
İnşallah seneye ygs'ye giricem dershane düşünmüyorum ve çalışma zamanı geldi artık önerebileceğiniz yayınlar nelerdir ? Konu anlatımlı olursa çok çok iyi yardımlarınızı bekliyorum

Invoke

Invoke

Üye
Yazdım da geri sildim :D
Sayısal mısın Sözel misin Eşit ağırlık mı söylersen güzel olur.

OğuzcanAbi

Üye
matematik ve geometri yi yazdan bayaa ilerlet sen :) femi çöz sonra körfez

Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
matematik ve geometri yi yazdan bayaa ilerlet sen :) femi çöz sonra körfez

Matematik ve geometri bütün sorun bunlar zaten :) konu anlatımlı olanı bulmam lazım çünkü bizde 10.sınıfda matematik dersi yoktu 11 de de geometri yoktu çok eksik var :(

Invoke

Invoke

Üye
Aynen, bize de onları çözdürmüşlerdi hem körfezlerin dvdsi var soruların çözümü yani, dersaneye de gitmeyeceksen işini görebilir.
Sonuna doğru da, 25li denemelerden alırsın hallolur.
Çok basit istiyorsan femin ilk adımını da iyidir, ilk adım olarak basittir yani öğretir, hemen biter, pratik kazanmak için alınabilir belki. Ama durumun ortahalliyse pek de gerek yok, epey basit çünkü.
:)

- - - Eklendi - - -

Konu anlatımı istiyorsan da femin simetrileri var sarı kitaplar, ama konu anlatımı mat. geo da ne kadar işe yarar, tartışılır.Daha çok soru görmen lazım. Körfez iyidir işte soru çözüm dvdsi işini görecektir.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67

OğuzcanAbi

Üye

Matematik ve geometri bütün sorun bunlar zaten :) konu anlatımlı olanı bulmam lazım çünkü bizde 10.sınıfda matematik dersi yoktu 11 de de geometri yoktu çok eksik var :(

işin çok zor öncelikle en yakın zamanda başla hatta hemen yarın başla körfez videodan videolar izle o konuyla ilgili soruları çözmeye çalış ama körfezdeki videolar yeterli olmuyor malesef konu anlatımlı kitap al çözümlü örnekleri incele matematiğin çok kötüyse güvender %100 ygs matematik konu anlatım setini öneririm başlangıç olarak çok basitten anlatıyolar :)

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi

işin çok zor öncelikle en yakın zamanda başla hatta hemen yarın başla körfez videodan videolar izle o konuyla ilgili soruları çözmeye çalış ama körfezdeki videolar yeterli olmuyor malesef konu anlatımlı kitap al çözümlü örnekleri incele matematiğin çok kötüyse güvender %100 ygs matematik konu anlatım setini öneririm başlangıç olarak çok basitten anlatıyolar :)

Konu anlatımlı düşünüyorum zaten de çokda kolaya gerek yok azda olsa yapabiliyorum :) körfezi bi araştırayım bi kitapda tüm dersler mi var yoksa ayrımı ?

Invoke

Invoke

Üye
Mat1-2 ayrı, geo ayrı.

- - - Eklendi - - -

Bu arada sana basit ama önemli bir tavsiye: konuların çokluğuna bakıp, aman nasıl yetişecek, çok eksik var diye düşünürsen yetişmez, sürekli çalışırsan yetişir.

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Mat1-2 ayrı, geo ayrı.

- - - Eklendi - - -

Bu arada sana basit ama önemli bir tavsiye: konuların çokluğuna bakıp, aman nasıl yetişecek, çok eksik var diye düşünürsen yetişmez, sürekli çalışırsan yetişir.

Düzenli çalışma önemli evet ama inşallah başarıcam

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Kardeşim sana ilaç gibi gelicek duymuşsundur gir üye ol aylık 4 lira tüm derslerin 9'dan 12. sınıfa kadar tüm konuları gerçekten güzel bi şekilde anlatılmış gayet ilgi çekici. Zaten MEB onaylı. Ha bide bu tek yetmez.. Ama konu anlatımlı kaynak kitap + burayı dinlersen çok faydasını görüceğine inanıyorum...

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sana gibi gelicek duymuşsundur gir üye ol aylık 4 lira tüm derslerin 9'dan 12. sınıfa kadar tüm konuları gerçekten güzel bi şekilde anlatılmış gayet ilgi çekici. Zaten MEB onaylı. Ha bide bu tek yetmez.. Ama konu anlatımlı kaynak kitap + burayı dinlersen çok faydasını görüceğine inanıyorum...

Eyvallahda köye gidicem 1 hafta sonra köyde net olsaydı düşünebilirdim 1 hafta içinde kitap almam çalışmaya başlamam lazım :)

- - - Eklendi - - -

Eksen nasıl ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt