Samet.25
şimdi geldi saol yani demek rootlamak yeterli mi sana göre
aynen ben rootladim sadece gereksizleri sildim istediklerimi sistem uygulamasi yaptim
şimdi geldi saol yani demek rootlamak yeterli mi sana göre
kardeşim root bana göre asla yeterli değildir custom rom herzaman daha iyidir semi-brick : telefonun acılış animasyonunda takılı kalmasıdır bunu çözebilirsin ama hard -brick oldumu cihazın hiç açılmaz cwm yüklüyse telefonun yedeğini alabilirsin açılış ekranında kalınca yedeği geri yükleyebilirsinşimdi geldi saol yani demek rootlamak yeterli mi sana göre

hangi romu öneriyorsun kardeşim ben s4 romlarını çok istiyorum , anlatımıyla birlikte romun olduğu bir link verirmisin
- - - Eklendi - - -
1-cwm
2-rootlama
3-rom atma
bunların sırası nasıl benim kafam orda karışıyor ?
- - - Eklendi - - -
demin bi video izledim rootlaama diye ama adam 30 mb lik bişeyle teli rootluyor benim bulduğum linklerden 500 mbden fazla root dosyaları kafam iyice karşıtı
![]()
kardeşim root bana göre asla yeterli değildir custom rom herzaman daha iyidir semi-brick : telefonun acılış animasyonunda takılı kalmasıdır bunu çözebilirsin ama hard -brick oldumu cihazın hiç açılmaz cwm yüklüyse telefonun yedeğini alabilirsin açılış ekranında kalınca yedeği geri yükleyebilirsin
Kardeş ?
- - - Eklendi - - -
çok iyi olur yarın yapalım o zaman, rootlu dosyaların boyutuna bakıyorum 500 mb onu kurduktan sonramı senin dmodu kuruyoruz
tamam dmod odin falan indirdim yarın 4.1.2 yapıp seni beklicem kardeşim allah razı olsun
- - - Eklendi - - -
bide root dosyalarının sürümü farkedermi kurulu sürüme
şu program işe yarar mı =)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
ana bant dediğin *#1234# yaptıktan sonra ilk sırada olan mı ?
ap : I8190XXALJL
CP: I8190XXALJL
CSC : I8190oJVALJ9
iniyor , aklımda kalan tek soru downloa moduna girmek için cwm tar.md5 dosyası yüklemek grekli mi bide ses kısma home kilit tuşuna basılı tuttum wipe factory tek vardı