Uygulama s3 mini rom

Sponsorlu Bağlantılar

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
peki rootlamayı nasıl yapcam =)

- - - Eklendi - - -

bende ince bi usb kablosu var orj kablosu yanımda değil bununla yapsam sıkıntı olur mu ?

best1905

best1905

Üye
şimdi geldi saol yani demek rootlamak yeterli mi sana göre
kardeşim root bana göre asla yeterli değildir custom rom herzaman daha iyidir semi-brick : telefonun acılış animasyonunda takılı kalmasıdır bunu çözebilirsin ama hard -brick oldumu cihazın hiç açılmaz cwm yüklüyse telefonun yedeğini alabilirsin açılış ekranında kalınca yedeği geri yükleyebilirsin

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
hangi romu öneriyorsun kardeşim ben s4 romlarını çok istiyorum , anlatımıyla birlikte romun olduğu bir link verirmisin

- - - Eklendi - - -

1-cwm
2-rootlama
3-rom atma

bunların sırası nasıl benim kafam orda karışıyor ?

- - - Eklendi - - -

demin bi video izledim rootlaama diye ama adam 30 mb lik bişeyle teli rootluyor benim bulduğum linklerden 500 mbden fazla root dosyaları kafam iyice karşıtı
:vur

best1905

best1905

Üye
hangi romu öneriyorsun kardeşim ben s4 romlarını çok istiyorum , anlatımıyla birlikte romun olduğu bir link verirmisin

- - - Eklendi - - -

1-cwm
2-rootlama
3-rom atma

bunların sırası nasıl benim kafam orda karışıyor ?

- - - Eklendi - - -

demin bi video izledim rootlaama diye ama adam 30 mb lik bişeyle teli rootluyor benim bulduğum linklerden 500 mbden fazla root dosyaları kafam iyice karşıtı
:vur

Kardesim sen onlara inanma benim dedigimi yap o dedigin isler cok tehlikeli ci cihazın hic acilmama ihtimali var oncelikle samsung android rom bölümünden s3 mini root konusunu bul rootla cihazını ondan sonra benim dmod v6 konusuna gir orda cwmyi paylastim ben onu kur daha sonra dmod v6 yi kurabilirsin yapamassan teamwieverdan yardimci olabilirim yarin isim yok

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim root bana göre asla yeterli değildir custom rom herzaman daha iyidir semi-brick : telefonun acılış animasyonunda takılı kalmasıdır bunu çözebilirsin ama hard -brick oldumu cihazın hiç açılmaz cwm yüklüyse telefonun yedeğini alabilirsin açılış ekranında kalınca yedeği geri yükleyebilirsin

Kardeş ?

- - - Eklendi - - -

çok iyi olur yarın yapalım o zaman, rootlu dosyaların boyutuna bakıyorum 500 mb onu kurduktan sonramı senin dmodu kuruyoruz

- - - Eklendi - - -

benim telefonda 4.1.1 kurulu verdiğin dosyasını kurarsam uyuşmazlık olur mu ?

best1905

best1905

Üye
Kardeş ?

- - - Eklendi - - -

çok iyi olur yarın yapalım o zaman, rootlu dosyaların boyutuna bakıyorum 500 mb onu kurduktan sonramı senin dmodu kuruyoruz

Kardesim şu an mobilim link atamiyorum sen simdiden dosyalari indikoy yarina hazir olsun forumdaki root konusundan root dosyalarini indir yani yarına kadar

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
tar.md5 dosyasını bulamadım

best1905

best1905

Üye
Cihazi 4.1.2 yap sorun olmasin

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
tamam dmod odin falan indirdim yarın 4.1.2 yapıp seni beklicem kardeşim allah razı olsun

- - - Eklendi - - -

bide root dosyalarının sürümü farkedermi kurulu sürüme

best1905

best1905

Üye
tamam dmod odin falan indirdim yarın 4.1.2 yapıp seni beklicem kardeşim allah razı olsun

- - - Eklendi - - -

bide root dosyalarının sürümü farkedermi kurulu sürüme

Ana bant sürümünü soylermisin link atabilirim o zaman

• Beğen
Tepkiler: emrh77
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
şu program işe yarar mı =)

- - - Eklendi - - -

ana bant dediğin *#1234# yaptıktan sonra ilk sırada olan mı ?

best1905

best1905

Üye
şu program işe yarar mı =)

- - - Eklendi - - -

ana bant dediğin *#1234# yaptıktan sonra ilk sırada olan mı ?

Evet bunun s3 miniyi desteklemesi onemli desteklemiyorsa cihazin brick olabilir

• Beğen
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
ap : I8190XXALJL
CP: I8190XXALJL
CSC : I8190oJVALJ9

best1905

best1905

Üye
ap : I8190XXALJL
CP: I8190XXALJL
CSC : I8190oJVALJ9

Su http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/galaxy-s3-mini-i8190-root-unroot-yapimi-adim-adim-kendinden-unrootlu-jellybean-4-1-1-ve-4-1-2-a-760482.html cihazin 4.1.1 böyle iken rootlayalim istersen dmod atinca 4.1.2 olucak zaten burdan 4.1.1 icin olan dosyayi indir

• Beğen
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
tamam indiriyorum kardeşim sen ne dersen onu yapcam 4.1.1 de kalsın madem dmodlayalım

best1905

best1905

Üye
burdakini indir benimde ilk rootum buydu sorunsuz calisiyor

• Beğen
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
iniyor , aklımda kalan tek soru downloa moduna girmek için cwm tar.md5 dosyası yüklemek grekli mi bide ses kısma home kilit tuşuna basılı tuttum wipe factory tek vardı

best1905

best1905

Üye
iniyor , aklımda kalan tek soru downloa moduna girmek için cwm tar.md5 dosyası yüklemek grekli mi bide ses kısma home kilit tuşuna basılı tuttum wipe factory tek vardı

Download mod acilmadim ses kisma kilit home tusuna ayni anda bas cihaz orijinalmi bide nerden aldin

• Beğen
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
evet orjinal ntden aldım garantili falan ,açıldı evet download mod

Takipçi Satın Al

Üst Alt