General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Rom yukle demissiniz ama onceki sayfada belirttigim hafiza karti arizasindan dolayi servise goturdum.yeni bi yazilim oldugunu ama yuklemek icin root etmesi gerektigini soyledi ve root edince garanti disi kalir dedi.var mi bogle bi durum.roottu geri alsak dedim.icinde sayac gibi bisey var telpa onu anliyo dedi.var mi boyle bi durum..tabi benim sorun da hallolmadi.
yok senı yemısler :D root yapınca garantı dısı kalır ama bu durum 2 dk ıcınde duzelır yanı unroot yapılıyor ve yapılması roottan daha kolay bu zamana kadar kımsede sorun cıkmadı

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Rom yukle demissiniz ama onceki sayfada belirttigim hafiza karti arizasindan dolayi servise goturdum.yeni bi yazilim oldugunu ama yuklemek icin root etmesi gerektigini soyledi ve root edince garanti disi kalir dedi.var mi bogle bi durum.roottu geri alsak dedim.icinde sayac gibi bisey var telpa onu anliyo dedi.var mi boyle bi durum..tabi benim sorun da hallolmadi.

almış olduğunuz bilgiler doğrudur ; cihazınıza orjinal rom dışında yapmış oldugunuz her custom romda cihazınızin sayacı artar. Aynı durum cihaza tam kullanıcı yetkisi (root) yaptığınızdada geçerlidir. Bu tip durumlarda yapmanız gereken sadece Tringle Awey programı vasıtasıyla download modda bulunan custom biniary de artmış sayacı sıfırlamaktır..

- - - Eklendi - - -

yok senı yemısler :D root yapınca garantı dısı kalır ama bu durum 2 dk ıcınde duzelır yanı unroot yapılıyor ve yapılması roottan daha kolay bu zamana kadar kımsede sorun cıkmadı

İnsanları yanlış bilgilendirmeyin orjinal olmayan her room da custom biniary sayacı artar...

selcukas

Üye
Peki arkadaslar ben 4.1.1 i yuklemek istiyorum dalganefekti icin nasil yapicqm bunu

ugur426a

Üye
06kubilay..htogan cevaplariniz icin tesekkurler. Peki benim disimda yok mu bu hatayi alan yarim saatte birgeliyor "malesef (uygulama adi) durdu" . Diye hata.fabrika ayari format vs duzeltmedi. Telpaya gondercem ama bi sikinti yok deyip geri gondercekler buyuk ihtimalle. Tek bende oldu bu sikinti sanirim

muratcan1999

muratcan1999

Üye
general mobile discovery almak isteyenlerr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aakkssii

Üye
arkadaşlar discovey nin duvar kağıdı ölçütlerini tam ayarlamıyom başka resim koyacam olmuyo ebatlarını seçiyorum seçtiğim kısmı tam olarak ekranda göremiyorum

Secret26

Secret26

Üye
arkadaşlar discovey nin duvar kağıdı ölçütlerini tam ayarlamıyom başka resim koyacam olmuyo ebatlarını seçiyorum seçtiğim kısmı tam olarak ekranda göremiyorum

Dostum bir program indir onunla beraber kullan arkadaşlar ismini söylesin ben şuan unuttum

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Arkadaşlar telefonu Aldım yardımcı olcak birisi varmı ilk defa Android kullanıyorum özelden yardım ederseniz çok seviirimm :)

selcukks52

Üye
Cihazı dün aldım baya uzak biyere gittim son bi tane beyazı kalmıştı çok güzel ufak tefek eksiklikleri var ancak 600 tl yede daha fazlasını istemek ayıp süper cihaz çünkü bu görüntü dalgalanması neden olur bende oluyor da bilen varmı

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Sürekli telefonculara gitmekten aramaktan bıktım vallahi sürekli başka tarihe atıyolar başka telefonlara yönelsemmi diye düşünmeye başladım artık :off: :vur

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Sürekli telefonculara gitmekten aramaktan bıktım vallahi sürekli başka tarihe atıyolar başka telefonlara yönelsemmi diye düşünmeye başladım artık :off: :vur

Ara Ara bulursun ben buldum süper bişi ilk defa android kullandığım için alışmam biraz zaman alcak sanırım ilk qünde biraz alışdım bile :)

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Legendary.

Legendary.

Üye
beyler şimdi ben bu cihazı nerden bulabilirim?

Telpanın sitesinden bakılıyor biliyorum..

Başka? Media Markt,Teknosa,darty vs.vs. Kurcalayıp alıcam :D Babamın görmesi lazm :P:

- - - Eklendi - - -

Bayramdan sonra :)

mertxxcan

mertxxcan

Üye
beyler şimdi ben bu cihazı nerden bulabilirim?

Telpanın sitesinden bakılıyor biliyorum..

Başka? Media Markt,Teknosa,darty vs.vs. Kurcalayıp alıcam :D Babamın görmesi lazm :P:

- - - Eklendi - - -

Bayramdan sonra :)
Media Markt a biz qeçen sorduk qelcek dediler ama belirli qün vermediler. Metro Markete baka bilirsi broşürlerinde var arayıp sorman lazım :) Teknosa Vatan Bimeks qibi yerlere qelceğini pek sanmıyorm :) Ben Bayiden buldum dün çok qüzell :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Bayide kurcalatmazlar :D Alıcağım zaman Media Markt,Metro gibi yerleri arıycam o zaman :)

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Bayide kurcalatmazlar :D Alıcağım zaman Media Markt,Metro gibi yerleri arıycam o zaman :)
Ben almadan önce Ölü pixel felan çıkıyomuş dayı bişi olurmu felan dedim Oda yok dedi Onlar çakmadır dedi( Çakma derken anlamadım :D ) Aldım hiç bi sorun yok 10 numara :) sadece jelatinini takamadım korkuyorum keşke orda taktırsaydım :(

Legendary.

Legendary.

Üye
nerden ne zaman aldınız? :) Bende inşallah bayramdan sonra alıcam :(

mertxxcan

mertxxcan

Üye
Dün aldık Partiden bayiye sadece 3 adet düşmüş :) hemen aldık :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Hayırlı olsun kardeşim nasıl memnun musun? Ne kadar kullandın?neler yaptın? Ekran parlaklığı nerdeydi ve şarj ne kadar gitti :D

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bağcılarda bi telefoncuda vardı geçen gün

Üst Alt