Satılık Takaslı Xperia ARC S

Sponsorlu Bağlantılar

kolest

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Takaslı Xperia ARC S
Telefonda herhangi bir sorun yok tertemiz çiziksiz sadece kronik sorunu olan sensör kısmında ufak çatlak vardır oda göze batmamaktadır ekranında tek çizik bile yoktur arka kapağında güneş altında zor şekilde görülecek 1-2 kılcalçizik vardır ( Yazmıştım ama şimdi baktım 1-2 çiziği göremedim tozdan dı galiba emin değilim)

Telefonun kutusu kulaklığı aparatları herşeyi mevcuttur garanti belgesi var ancak ROTO GSM DIŞ TİCARET diye bir firma faturası yoktur yaklaşık 1 ay önce arkadaşımdan aldım telefonu ve bana 1 yıla yakın garantisi olduğunu söyledi isterseniz garantiyi arayıp sorabiliriz ne kadar süre kaldığını. Gerçi garantisinede pek güvenmiyorum da ben yine de yazayım dedim.

Yanında 8 Gb hafıza kartıyla ve resimde gördüğünüz kılıfı vereceğim

Çatlağı resimde bakabilirsiniz pek dikkat çekmiyor zaten bu telefonu kimde gördüysem o çatlak vardı.

Tek çekirdekli işlemcili telefonların en iyisi 1.4 işlemcisi vardır (Yani öyle biliyorum)
Kamerası gerçekten güzel çekmektedir zaten almadan önce iyice inceler öyle alırsınız.

Siyah renktir

Takas olarak Blackberry, Htc ChaCha ve Nokia E6 tarzı telefonlarla üstüne para alabileceğim şekilde olabilir yada Iphone 3gs ile de takas edebilirim
İstanbul içi elden teslim Tuzla ya da Pendikte bulunmaktayım

Düşündüğüm fiyat 450 TL dir. Kendiniz gelip alırsanız yol parasınıda düşerim 20 tl daha :)

0534 892 47 78 Gereksiz yere ölü teklifler için aramayın lütfen ve KARGO MARGO UĞRAŞMIYORUM

mc.a

mc.a

Üye
mesaj kutunuzu temizlermisiniz mesaj gönderemiyorum

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
N9 ?

xas123

Üye
n8 dusunurmusunuz

mekan38

Üye
nokia 603 var düşünürseniz sıfır kız gibi cızık yok ozel ıps ekranlı guneste bıle et gorunum veren jılatınle kullanıldı kasasında tek kılcql cızık yok s^3 fp2 sistemi yüklü 1 yıla yakın garantisi var düşünürsen istanbuldayım tks üstüne para veririm

mamix74

mamix74

Üye
İki adet lumia 610 kayitsiz

Üst Alt