htc 8s ilginç bir durum!!! bildirim ışığı

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
htc 8s ilginç bir durum!!! bildirim ışığı
Telefonum servisten geldikten sonra güncellemeleri yaptım ondan sonra bir şey dikkatimi çekti

mesaj gelince ekran aydınlanmıyor eskiden aydınlanırdı, şimdi ise telefonun sensor bölümünde yani üst hoparlörün yanında olan yerde turuncu ışık yanıyor taki ben kilit tuşunu açana kadar :) ben çözemedim sorunmudur değil midir ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Sus sus sesini çıkarma adamlar senin tele bildirim ledi eklemişler işte daha ne istiyorsun:kop::kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Sağ üstte sensör varya ışık orada yanıyor şaştım kaldım :)

IVI-Elia

Üye
belki güncellemeden sonra HTC Bi kıyak geçmiştir böylece şarj daha uzun gidecektir keyfini çıkar :oke:

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta ışık gelen yer yakınlık sensöru. Orada Bi sorun olmasın

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
yakınlık sensoru turuncu hafif bir ışık yakar bende 1 hafta önce annemin iphone 3g sinde fark etmiştim

- - - Eklendi - - -

özellik falan deil sakin ol

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
O ışık şarj sırasında yanıyor diye biliyorum öyle gormuştum.Ara istersen HTC yi :)

serecans

serecans

Üye
yakınlık sensörü arama gelin ce yanar diye biliyorum

acoustic

acoustic

Üye
Telefonum servisten geldikten sonra güncellemeleri yaptım ondan sonra bir şey dikkatimi çekti

mesaj gelince ekran aydınlanmıyor eskiden aydınlanırdı, şimdi ise telefonun sensor bölümünde yani üst hoparlörün yanında olan yerde turuncu ışık yanıyor taki ben kilit tuşunu açana kadar :) ben çözemedim sorunmudur değil midir ?

Çok şık olmuştur diye düşünüyorum ama bende neden öyle bii yok :/

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Evet gerçekten şık oldu sensor ışığı yanıyo bildirim değil yani hoparlörün içindeki şarjda yanan yanmıyor :) ve sensorler gayet iyi çalışmakta Bi sıkıntı yok yani :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
bir resim ekleseydin görseydik :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Diğer htc kullanıcıları ne diyor bu duruma! :hmmm

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Akşama resim eklemeye çalışacam :)

luckysleven

luckysleven

Üye
Bende de yok oyle bir ozellik : )

ÖEY

ÖEY

Üye
Arama gelince yakınlık sensörünün yandığını ilk defa duydum yahu :D Bazı arkadaşlar öyle söylemiş ama ben hiç rastlamadım :D Bence yakınlık sensörüyle alakası yoktur.

partyhard

Üye
yakınlık sensörüyle falan alakası yok. cihazda donanımsal olarak bildirim ledi var mı sen onu araştır

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim ledi var ama sadece şarjda çalışıyor

canumy

Üye
bencede ek özellik değil o normalde olan bir şey

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
benim yakınlık sensorumde ışık var hafif sönük kırmızı kulaklıkla konuşurken fark ettim

Üst Alt