internetten bir sipariş verdim ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
internetten bir sipariş verdim ama...
arkadaşlar hepsiburadadan bir sipariş verdim ama siparişin verileceği tarih 29 temmuz ben 29 ve 30 temmuzda hastaneseyim adamlar eve geldiklerinde beni telefon numaramdan ararlar mı ? onlara söylesem yan komşuya bıraktırabilirmiyim? sipariş verirken cep telefon numaramı aldılar..

purt

Üye
Bütün sorularının cevabı evet.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır sağol kardeşim

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
?? aramazlar mı yani ? .s

MrTech

MrTech

Üye
arkadaşlar hepsiburadadan bir sipariş verdim ama siparişin verileceği tarih 29 temmuz ben 29 ve 30 temmuzda hastaneseyim adamlar eve geldiklerinde beni telefon numaramdan ararlar mı ? onlara söylesem yan komşuya bıraktırabilirmiyim? sipariş verirken cep telefon numaramı aldılar..

29 temmuz'da hb'ye gelip paketlenecek sonra cikacak felan hizli gonderi degilse 2-3 gunu bulur.Ha eger hizli gonderiyse oradan paketlenip ciktigi an 24-36 saat arasi ulasir.Aramazlar.Oyle birsey soz konusu degil.Komsuya gibi birakma falan yok.Kim siparis verdiyse kimligini gosterip alacak.Yurticikargo'yu sectiysen seni bulamazlarsa bi kagit birakirlar gidip alirsin sonra.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi

29 temmuz'da hb'ye gelip paketlenecek sonra cikacak felan hizli gonderi degilse 2-3 gunu bulur.Ha eger hizli gonderiyse oradan paketlenip ciktigi an 24-36 saat arasi ulasir.Aramazlar.Oyle birsey soz konusu degil.Komsuya gibi birakma falan yok.Kim siparis verdiyse kimligini gosterip alacak.Yurticikargo'yu sectiysen seni bulamazlarsa bi kagit birakirlar gidip alirsin sonra.

evet yurtiçi kargoya verilecek, e bu telefon numaramı vs. niye aldılar ?

akondd

akondd

Üye
arkadaşım kargoyu getiren kurye nin insafına kalmış bi durum arama gibi bi zorunlulukları yok netten takip edersin en kötü kargo şubesindn kendin alırsın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende hepsiburadadan almıştım yurtta kalıyordum yurda teslim etmişlerdi sıkıntı olmuyor

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben hb dadan birçokşey sipariş ettim kargo prensibi var kargo gelir seni bulamaz ise o ilçedeki kargo merkezine gider ve 3 gün senin gelip almanı bekler eğer gidip almaz isen onlar hbdaya (Göndericiye) geri götürürler ve senin verdiğin kargo parası yanar Tekrar sipariş edip kargo ettirmen gerekir.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Ben hb dadan birçokşey sipariş ettim kargo prensibi var kargo gelir seni bulamaz ise o ilçedeki kargo merkezine gider ve 3 gün senin gelip almanı bekler eğer gidip almaz isen onlar hbdaya (Göndericiye) geri götürürler ve senin verdiğin kargo parası yanar Tekrar sipariş edip kargo ettirmen gerekir.

anladım kardeşim sağol.. hb de sipariş takibi var, örneğin adamlar geldiğinde beni bulamazlarsa o sipariş takibinde ulaştı diye yazar demi ??

Haluk.

Haluk.

Üye
Onceden paketleniyor ve onceden yola cikiyor tam vaktinde kapinda oluyorlar. Karki komsuya birakin felan de ise yarar

ImmorTaLAndroid

ImmorTaLAndroid

Üye
Sıkıntı olmaz

Haluk.

Haluk.

Üye
Sen ara

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi

anladım kardeşim sağol.. hb de sipariş takibi var, örneğin adamlar geldiğinde beni bulamazlarsa o sipariş takibinde ulaştı diye yazar demi ?? bunada cevap verebilirmisin kardeşim?

Haluk.

Haluk.

Üye
Sanmıyorum ama seni sonra ararlar gibi

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tamamdır adamlar eve geldiğinde ben yoktum beni aradılar şubeye bırakabileceklerini söyledim ve akşam üstü şubeden alıcam yardımlarınız için teşekkürler konuya kilit atılabilir

Haluk.

Haluk.

Üye
arkadaşlar tamamdır adamlar eve geldiğinde ben yoktum beni aradılar şubeye bırakabileceklerini söyledim ve akşam üstü şubeden alıcam yardımlarınız için teşekkürler konuya kilit atılabilir

Rica ederim banada aynisi olmuştu aramışlardı yine ve ertesi gün tekrar getirmişlerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt