Windows Phone 8 OTG Olmuyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 OTG Olmuyor ?
gitti gidiyorda lumia 520 için otg kablo aldım fakat usb olarak falan taktığım zmana görmüyor note 2 ye taktık çalıştı fakat lumiada olmadı bu özellik acaba kapalımıdır yoksa böyle bi yazılım windows phone için böyle bir yazılım yokmu ? bi yerden kaapalı olabilirmi ?
Çünki aldığım sitede (gittigidiyor) orda Lumia 520 için Otg kablosu olduğunu belirtmişlerdi siz denedinizmi ?
Bendeki kablo böyle

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
OTG desteği (şimdilik) yok

DalvikCache

DalvikCache

Üye
almayın efenim böyle kısıtlamalı cihazları satamasınlar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Alan memnun satan memnun arıza çıkartmayın !

mesutcinik

mesutcinik

Üye
ben 2 yıl 701 kullandım o destekliyordu da hiç kullanmadım yani o kadar gerekli bişey olduğunu düşünmüyorum açıkçası...

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben de hiç kullanmadım bu özelliği ki eski telefonum destekliyordu diye biliyorum. Ne bileyim bana gereksiz gibi geliyor aynı instagram gibi :D ups ne yaptım ben ya şimdi instagram çılgınlığı yaşanacak başlıkta :D:D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Furkan haklı kısıtlı telefon vs almamak lazım

hasansen_83

hasansen_83

Üye
bende aldım ama kullanamadım flash taktım gormuyo okumu acaba baska hangi durumlarda kullana bılecez o kabloyu :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende aldım ama kullanamadım flash taktım gormuyo okumu acaba baska hangi durumlarda kullana bılecez o kabloyu :)
Hasan, o kabloya şöyle güzel bir şekil ver ve bir rafa kaldır :D Şaka bir tarafa windows phone'da (yazılımsal olarak) OTG desteği olmadığı için o kablo şimdilik hiçbir işine yaramaz. :(

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Otg nedir arkadşla biraz cahilim bu konuda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

usb on the go'nun kısaltması. Yardimci kabloyla telefona flash bellek,maus,klavye takmaya yariyor.

Aslinda bu özellik unlock wp7 cihazlarda var. Atla deve degil geliştiriciler bile bunu yapabiliyorsa Microsoft da yapabilir. Yapilmamasinin nedeni bu izinler sistemin kırılmasının yolunu aciyor. Microsoft da sisteminin guvenligi icin bu kısıtlamaları koymak zorunda.

sympatico

Üye

telefona , usb bellek okutabilırsin , mesajlasırken klavye takabılırsin , internette gezerken mouse takabilırsin , kısaca cok guzel bisey

hasansen_83

hasansen_83

Üye

Hasan, o kabloya şöyle güzel bir şekil ver ve bir rafa kaldır :D Şaka bir tarafa windows phone'da (yazılımsal olarak) OTG desteği olmadığı için o kablo şimdilik hiçbir işine yaramaz. :(
Kardeşim bende oel yapiyorum masamın ustunde o bana bakıyor bende ole gunlerimiz bir birimizle bakışarak geciyor :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim bende oel yapiyorum masamın ustunde o bana bakıyor bende ole gunlerimiz bir birimizle bakışarak geciyor :)
:kıskıs:

Bir gün gelecek o kablo ile neler yapıldığına kendin bile inanamayacaksın kardeşim :D Gerçi bu söylediğime ben inanıyor muyum! Orası ayrı bir muamma :ehe

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Hadi bakalım gunler uzun aylar seneler var bakalım omrumuz yeterse bişiler yapmaya denerız :)

partyhard

Üye
Bana yollayabilirsin :)) kargoyu alıcı öder bak

yasirtaha

yasirtaha

Üye

usb on the go'nun kısaltması. Yardimci kabloyla telefona flash bellek,maus,klavye takmaya yariyor.

Aslinda bu özellik unlock wp7 cihazlarda var. Atla deve degil geliştiriciler bile bunu yapabiliyorsa Microsoft da yapabilir. Yapilmamasinin nedeni bu izinler sistemin kırılmasının yolunu aciyor. Microsoft da sisteminin guvenligi icin bu kısıtlamaları koymak zorunda.

anladım n8in satış kutusunun içinde sabit olarak verilen Bi aparttan söz ediyoruz o halde

Üst Alt